Overige

Ask Me Anything: De antwoorden!

Inmiddels is het alweer even geleden dat ik een Ask Me Anything blogpost online zette. De mogelijkheid voor jullie om mij het hemd van mijn lijf te vragen. Ik heb er even wat tijd over heen laten gaan, zodat iedereen de kans heeft gehad om een vraag te stellen, maar nu ga ik ze toch echt beantwoorden. In totaal krijg ik veertien vragen van vijf verschillende mensen. Bedankt meiden voor jullie vragen!

antwoorden

Ben jij benieuwd naar de vragen en naar mijn antwoorden? Lees dan vooral even verder!

Wat is je lievelingseten? (Jess)
Het is helemaal niet gezond, maar ik ben echt gek op patatjes en pannenkoeken. Die laatste eet ik overigens niet heel erg veel, want Kevin houdt er helemaal niet van. Verder houd ik ook wel van een goed stuk vlees. De kans dat ik ooit vegetariër zou worden, is heel erg klein.

Wat zijn je toekomstdromen? (Jess)
Ik hoop dat ik in de (nabije) toekomst mag trouwen en een kindje mag krijgen. Maar daarvoor moet er eerst het één en ander hier in huis op orde zijn. Meer orde in ons huis (de kerstspullen staan nog steeds op onze slaapkamer, omdat de plek waar ze lagen inmiddels vol ligt met andere ‘zooi’ en we geen ander plek hebben). Een mooie, afgemaakte tuin en onze kantoor-/blogkamer is ook nog steeds een met ‘troep’ gevuld hok. Eerst dat en dan trouwen en een kindje. En daarna? Gelukkig zijn met mijn gezin.

Wil je trouwen? (Jess)
Nou, die vraag heb ik eigenlijk gelijk al beantwoord. Ja dus.

Wil je kinderen? (Jess)
En ook die vraag heb ik dus stiekem al beantwoord. Hoeveel kinderen ik wil, weet ik nog niet. Kevin wilde er altijd drie (hij komt zelf uit een gezin met drie kinderen) en ik wil er maximaal twee. (Ik vind het altijd zo stom om te zeggen “ik wil” als het om kinderen krijgen gaat. Niet iedereen is zo gelukkig dat ze kinderen kunnen krijgen als ze dat willen. Laat ik dus maar zeggen: “Ik hoop ze te krijgen.”)

Uit wat voor gezin kom je? (Jess)
Vader, moeder en een zusje (drie jaar jonger).

Waar zie jij jezelf over 5 jaar? (Manon)
Zoals ik ook al op Jess haar vraag over mijn toekomstdromen zei: ik hoop tegen die tijd getrouwd te zijn en hopelijk mag ik me dan ook een moeder noemen. Ik hoop dat ik kan genieten van mijn huis en mijn gezin. In ons huidige huurhuis of met een beetje gelukkig in een eigen koopwoning. Een vaste baan en nog steeds aan het bloggen.

Geel of rood? (Saar)
Rood.

Links of rechts? (Saar)
Rechts.

Hardinxveld of Sliedrecht? (Saar)
Moeilijke vraag! Geboren en getogen in Sliedrecht en nu wonend in Hardinxveld. Basisschool in Sliedrecht, maar middelbare school in Hardinxveld. De eerste paar jaar van mijn uitgaansleven in Sliedrecht, maar daarna in Hardinxveld. Oké, als ik nu op dit moment moet kiezen, kies ik voor Hardinxveld. Daar is mijn huis, daar ga ik uit en daar wordt meer georganiseerd qua feestjes.

Cola of thee? (Saar)
Cola vind ik eigenlijk lekkerder, maar nu ik even wat kilo’s er af wil, ga ik voor de thee.

Australië of Oostenrijk? (Saar)
Australië. Ik ga voor de zon en de warmte.

Waarom ben je ooit met bloggen begonnen? (Wanda)
Al heel vaak heb ik deze vraag voorgeschoteld gekregen en eigenlijk kan ik er nooit een goed antwoord op geven. Ik weet het namelijk niet precies meer. Ik heb altijd een fascinatie gehad voor het online wereldje en de computer. Mijn moeder heeft altijd geroepen: “Die gaat wat met computers doen later.” Ik had vroeger een CU2-pagina, die ik zo uitgebreid mogelijk versierde door middel van bij elkaar gezochte HTML codes. Een dagboek bijhouden deed ik graag, maar schrijven met pen op papier was niet mijn sterkste kant (lees: ik was een slome schrijver). Waarom dat dus niet online doen. En zo kwam er een web-log.nl pagina en uiteindelijk mijn eigen domein: ItsWendy.nl

En wat voor soort blogs vind je leuk om te volgen? (Wanda)
Persoonlijke blogs vind ik nog steeds het leukste. Beautyblog vind ik af en toe ook wel interessant, vooral als het over budget merken gaat.

Welk land of welke stad zou je nog graag eens bezoeken? (Eline)
Mag ik er meer dan één noemen? New York, Barcelona & Londen. Die drie sowieso en dan zijn er nog veel meer plekken waar ik héél graag naar toe wil. Zoals China, Hawaï en de Nederlandse Antillen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

13 Reacties

 • Reageer Hilde 12 februari 2014 op 10:13

  Wat ’n leuke vragen zijn er voor je bedacht! 🙂
  Erg leuk om te lezen! 🙂 Ik vind pannenkoeken ook verrukkelijk <3 heb 't maandag nog gegeten 🙂
  Hilde heeft onlangs geplaatst..Photography – Hike around Hoog Soeren

 • Reageer Mama van Jenthe (Kelly) 12 februari 2014 op 11:22

  Omdat ik lees dat je van zonvakanties houd is mijn vraag: Wat is jouw favoriete vakantieland?
  Mama van Jenthe (Kelly) heeft onlangs geplaatst..Kinderkapstok in de gang

  • Reageer Wendy 12 februari 2014 op 12:15

   Tot nu toe is dat Frankrijk. Al sinds dat ik jong was, namen mijn ouders ons mee op vakantie naar Frankrijk. We hebben verschillende delen van Frankrijk gezien en ik vind het allemaal prachtig. Maar ik zou graag ook nog wat andere vakantielanden willen ontdekken. Bijvoorbeeld de Nederlandse Antillen, Hawaii of de Canarische Eilanden.

   • Reageer Mama van Jenthe (Kelly) 25 februari 2014 op 08:53

    Leuk!! Ik wil ook nog wat landen bezoeken, ook eens de andere kant op Noorwegen of zo haha wie weet is het wel helemaal niks :-)) Of Engeland ben ik zelf ook nog niet eens geweest. Mijn probleem is dat ik niet durft te vliegen grrr.
    Mama van Jenthe (Kelly) heeft onlangs geplaatst..Wanneer komen m’n tandjes?

 • Reageer Manon 12 februari 2014 op 12:39

  leuk om je antwoorden te lezen!!!

 • Reageer Jennn 12 februari 2014 op 13:01

  Wat leuk om te lezen!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Blijmakertjes!

 • Reageer Sas 12 februari 2014 op 13:04

  Wat een leuke vragen zijn er gesteld 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Films die ik afgelopen weken heb gezien #5

 • Reageer Jess 12 februari 2014 op 13:49

  Superleuk dat je alle vragen hebt beantwoord die ik op je af heb gevuurd. Leuk om dit van je te mogen weten. En herkenbaar van dat eten. Hier ook een voorkeur voor patat en vlees 😉
  Jess heeft onlangs geplaatst..Pippelot a love

 • Reageer Saar 12 februari 2014 op 14:48

  Leuk om te lezen!
  Saar heeft onlangs geplaatst..De-Hema-Wibra-Zeeman-Shoplog

 • Reageer Chahrazad 12 februari 2014 op 20:48

  Wat een leuke vragen allemaal. Leuk om te lezen!

 • Reageer Wanda 12 februari 2014 op 20:57

  Leuk om je antwoorden te lezen! En ja, ik blog ook alweer zoveel jaren dat de eigenlijke reden niet eens zo duidelijk meer is, zal ook ongetwijfeld iets te maken hebben gehad met het feit dat ik schrijven zo leuk vind en ook altijd dagboeken bij hield…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Uitslag gastenonderzoek…

 • Reageer annouska 12 februari 2014 op 23:56

  Leuk om weer eens zo een tag te lezen, zo leer je iemand echt kennen (nou ja niet IRL natuurlijk).
  annouska heeft onlangs geplaatst..The burning house.

 • Reageer Ann 17 februari 2014 op 16:46

  Leuk om de vragen en antwoorden te lezen! Inderdaad sommige mensen denken daar ook helemaal niet over na betreft kinderwens. Wij krijgen heel vaak de vraag “Wanneer komt er nou een kleine van jullie” tsja als we dat eens wisten!! Liever vandaag dan morgen maar helaas 😉
  Ann heeft onlangs geplaatst..Efteling Carnaval

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge