Overige

De lente in huis halen

Alhoewel de winter eigenlijk niet echt in het land is geweest en ik dit jaar de sneeuw en het ijs heb moeten missen, ben ik echt wel weer toe aan de lente. Het is steeds een beetje langer licht en langzaam verschijnt er ook steeds meer kleur in de grauwe buitenwereld. De bomen bij onze achterburen zitten alweer vol bloesem en her en der steken bloemen hun kopje boven de grond. Ik kan ook niet wachten tot de bomen weer lekker vol zitten met frisse, groene bladeren.

Binnen ga ik het ook maar voorjaarsproof maken. De rood en groene kussenhoezen zijn vervangen door roze en licht paarse exemplaren. Van het weekend wil ik opzoek naar wat plantjes voor in huis: hyacinten, krokussen, narcissen en/of blauwe druifjes. Allemaal van die plantjes voor het voorjaar. Toen ik bij de Action tegen deze blauwe vaasjes aan liep, kon is ze niet laten staan. Ons interieur is voornamelijk wit met grijstinten en ik vind het heerlijk om dit aan te vullen met gekleurde accessoires. En de kleur van deze vaasjes vond ik gewoon ontzettend mooi.

Bij het schap met Valentijns spullen  vond ik ook nog mooie nep roosjes en ik besloot dat deze wel leuk in de vaasjes zouden staan. Eigenlijk wilde ik twee witte versies, maar er was er nog maar één. Even heb ik overwogen om het dan maar te laten en de flesjes gewoon leeg neer te zetten, maar toen besloot ik gewoon een roze exemplaar er bij te doen. Er mag best een beetje kleur bij.

En nu staan ze bij ons in de vensterbank. Even kijken wat de katten er mee doen, anders verzwaar ik de flesjes nog een beetje met sierzand zodat ze niet zo snel omvallen. Maar meestal zitten de katten niet in dit zijraam, dus ik denk dat het zo prima staat.

Lente Action flesvaasLente Action roosjes

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

17 Reacties

 • Reageer Jess 14 februari 2014 op 10:39

  Wat schattig! Hier krijg je inderdaad een voorjaarsgevoel van 🙂
  Jess heeft onlangs geplaatst..Wat ik gewoon gek vind…

 • Reageer Yolande 14 februari 2014 op 11:03

  Wat leuk! Ik vind het juist leuk dat je nu een roze en een witte hebt, dat geeft een beetje meer kleur!
  Yolande heeft onlangs geplaatst..The Bucketlist

 • Reageer Lieke 14 februari 2014 op 11:13

  Ik vind het leuk! En wat goedkoop, wauw!
  Lieke heeft onlangs geplaatst..Happy Valentine’s Day!

 • Reageer Eline 14 februari 2014 op 11:15

  mooi zeg!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Happy Valentine’s Day !

 • Reageer Esmée 14 februari 2014 op 12:06

  Wat een mooie items! Ik vind dat flesvaas glas geweldig! x
  Esmée heeft onlangs geplaatst..Valentijn Inspiratie

 • Reageer Dina 14 februari 2014 op 13:09

  Zo gezellig, ik ben er ook helemaal klaar voor!

 • Reageer Mirte 14 februari 2014 op 15:01

  Dat ziet er gezellig uit. Wat kleine veranderingen al een hele andere sfeer kunnen geven in een huis. Laat de lente maar komen!
  Mirte heeft onlangs geplaatst..Wat wil ik veranderen?

 • Reageer Danielle 14 februari 2014 op 16:52

  Heerlijk frisse kleurtjes, ik moet ook eens op zoek gaan naar wat vrolijke accessoires!
  Danielle heeft onlangs geplaatst..Valentijnsdagliefde… of haat?

 • Reageer Simone 14 februari 2014 op 17:39

  Ik mis de winter totaal niet. Ik vind het heerlijk zo en heb de lente dan ook al lekker in huis gehaald met narcissen en tulpen! 🙂
  Simone heeft onlangs geplaatst..Valentijnsdag

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 14 februari 2014 op 18:42

  Ik vind die roze juist erg leuk. Ziet er gezellig uit zo.
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Vraag en antwoord

 • Reageer Manon 14 februari 2014 op 19:27

  dat ziet er echt super schattig uit

 • Reageer Stephanie 14 februari 2014 op 20:19

  Ze zijn erg leuk! Fijn dat het ’s ochtends eerder licht wordt he, ik ben daar altijd zo blij mee 🙂
  Stephanie heeft onlangs geplaatst..Birthday give away – vlaggenlijn

 • Reageer Eline 14 februari 2014 op 20:32

  Leuk artikel!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Favorieten voor Valentijn

 • Reageer Lianne 15 februari 2014 op 18:57

  Leuk! Ik ga denk ik binnenkort voor de narcissen en hyacinten – die laatste ruiken altijd zo lekker naar lente!

 • Reageer Sas 15 februari 2014 op 20:44

  Ziet er erg lente-achtig uit. Laat de lente maar komen!
  Sas heeft onlangs geplaatst..The Awesome List: Be happy with what you have and are, be generous with both, and you won’t have to hunt for happiness

 • Reageer Wanda 16 februari 2014 op 14:39

  Ziet er erg mooi uit! Mijn kat zit altijd aan bloemen te knabbelen maar misschien wel niet aan nepperd, dus toch maar eens uitproberen…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Weekendje Molbergen…

 • Reageer Jennn 21 februari 2014 op 14:38

  Wat leuk! In de tuin komen de krokusjes, hyacintjes en de blauwe druifjes al weer op, maar ik wil eigenlijk ook wel een bakje voor binnen halen. Het ruikt altijd zo lekker!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..De Happychallenge, just do it!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge