Lifestyle

InstaJanuari ‘14

Oké, wat moet ik hier nou eens van zeggen? Volgens mij heb ik het nog nooit zo bont gemaakt. Ik weet het eigenlijk wel zeker. Kijk, mijn twee katten zijn enorme schatten en zijn ideale foto objecten, maar dat ik nu een InstaJanuari overzicht ga plaatsen waarvan 60% alleen maar kattenfoto’s zijn, had ik niet verwacht. Ik zal proberen de komende maand iets creatiever te zijn qua foto’s. Misschien moet ik er maar een leuke challenge aan koppelen ofzo. Iemand nog tips op dat gebied?

InstaJanuari ‘14

Volg je me nog niet op Instagram, maar zou je dat wel willen? Zoek dan naar ItsWendy en je zal overladen worden met heel veel #catgram, #instacat en hopelijk een heleboel andere leuke foto’s.

En vergeten jullie niet dat je me nog steeds een vraag kan stellen?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Patricia 3 februari 2014 op 18:58

  Ik maak ook heel veel katten foto’s omdat ik ook dol op mijn katten ben dus daar maak ik ook de meeste foto’s van soms zeggen ze wel een heb je niet wat anders te fotograferen hihi. Je hebt mooie foto’s gemaakt ik volg je sinds een week leuke blog heb je groetjes patricia
  Patricia heeft onlangs geplaatst..☆ Op naar de dierenarts

 • Reageer Manon 3 februari 2014 op 19:01

  Leuke foto’s !! wat een mooie kat heb je!

 • Reageer Sas 4 februari 2014 op 11:39

  Ik HOU van katten foto’s. Zo leuk om te zien, ze worden ook al groot zeg!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Gewoon weer eens een lijstje. Over waar ik me mee bezig hou enzo

 • Reageer Kimberly 4 februari 2014 op 16:45

  KATTENLIEFDE <3

 • Reageer Eline 4 februari 2014 op 21:57

  Superleuke foto’s!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Tassen van Marington

 • Reageer LNNK 5 februari 2014 op 13:57

  Ah joh ik vind katten leuk 😉
  LNNK heeft onlangs geplaatst..Boek: John Boyne – Het Victoriaanse Huis

 • Reageer annouska 5 februari 2014 op 14:25

  Agh mij hoor je niet klagen over katten foto’s hoor. I Looooove them!!!
  annouska heeft onlangs geplaatst..Down to 68: Bye Bye 74: Results #1

 • Reageer Daniëlle 6 februari 2014 op 16:50

  Awh wat cute! Kattenfoto’s maken is ook gewoon verslavend 😉

  Ik heb je blog trouwens genomineerd heb voor de Liebster award. Dat is iets om kleinere blogs wat meer onder de aandacht te brengen. Jouw blog vind ik erg leuk en als je wilt mag je dus het awardje op de blog plaatsen en de vragen beantwoorden. Die zijn hier te vinden: http://daniellesabine.wordpress.com/2014/02/06/liebster-award/
  (ik weet niet zeker of je hem al een keertje gehad hebt, maar het gaat om het idee ;P )

  Groetjes, Daniëlle
  Daniëlle heeft onlangs geplaatst..Liebster award!

  • Reageer Wendy 6 februari 2014 op 20:41

   Wat ontzettend leuk dat je me genomineerd hebt. En ik heb hem niet één keer eerder gehad… Hihihi. Ik heb hem al zes keer eerder gehad. Maar goed, met alle liefde beantwoord ik jouw vragen, dus zal er voor volgende week even en stukje over inplannen! 🙂

 • Reageer Eveline 7 februari 2014 op 12:39

  Kitty’s rocken!!!

  Haha ik ga je volgen hoor! 🙂 Mijn kat is ook mijn favoriete object om te fotograferen hoor 😉 Leuke foto’s!
  Eveline heeft onlangs geplaatst..Mijn Cowboysbag(s)

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge