Beauty + Fashion

Lieve Zalando man

zalando man

Wat een verrassing was dat, afgelopen vrijdagmorgen toen ik de deur voor de pakketbezorger opende. Dat vierkante doosje, dat had ik verwacht. Die ronde, witte koker was echter totaal onverwachts. Nieuwsgierig maakte ik de koker open en een prachtige rode roos viel op mijn schoot. Nooit verwacht dat ik een stille aanbidder zou hebben, dus ik was helemaal ondersteboven.

De vraagtekens werden door het briefje al snel beantwoord: mijn stille aanbieder was jij, de Zalando man! Blijkbaar was het voor jou liefde op het eerste gezicht, want je hebt pas één keer een pakketje voor mij hoeven klaar maken. Een prachtig zwart jurkje voor oud & nieuw waar ik nog steeds heel gelukkig mee ben. Bedankt nog hiervoor.

Ik had natuurlijk wel het één en ander uit te leggen aan mijn vriend: van wie heb je die roos? Waar ken je hem van? Ken ik hem? Tja, na 10 jaar verkering had hij niet verwacht dat er nog andere kapers op de kust zouden zijn. Maar ik heb hem gerust kunnen stellen. Mijn hart behoort aan hem. Dat zal niet zo snel veranderen.

En misschien doe ik je met deze woorden wel heel veel pijn. Het is ook niet het makkelijkste om te zeggen voor mij. Ik denk dat onze liefde niet verder reikt dan fashion, maar dat betekent dat we elkaar nog best wel eens kunnen zien! Ik ben namelijk een ontzettend leuk jurkje tegen het lijf gelopen op de site van Zalando en misschien kan jij me er blij mee maken. Zie ik je snel weer?

zalando man

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Ann 19 februari 2014 op 10:07

  Haha ik vind dit echt een super actie van Zalando!! Leuk geschreven Wendy, mooi jurkje heb je uitgekozen nu hopen dat zalando man jou dit jurkje binnenkort gaat bezorgen, ik ben benieuwd!
  Ann heeft onlangs geplaatst..Efteling Carnaval

 • Reageer Bouchra 19 februari 2014 op 12:48

  Hahaha leuk geschreven! Leuk jurkje ook ^_^
  Bouchra heeft onlangs geplaatst..Shoplog: Primark, Zwijnenburg, Zalando & ModeMusthaves

 • Reageer Eline 19 februari 2014 op 14:17

  haha, echt leuk !
  Eline heeft onlangs geplaatst..Model Isaura – februari 2014

 • Reageer Jennn 19 februari 2014 op 14:22

  Leuke actie! ik zag hem al meer voorbij komen. Leuk jurkje!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Wat ik graag zou willen

 • Reageer Sylvia van Iperen 19 februari 2014 op 18:15

  Ow wat hoop ik dat die lieve Zalandoman dat jurkje over een tijdje komt brengen! Dan moet je hem wel een keer op een feestelijke dag aan doen (en showen aan de Zalandoman natuurlijk haha)!
  Sylvia van Iperen heeft onlangs geplaatst..Mini green houses

 • Reageer Wanda 19 februari 2014 op 20:25

  Nou, volgens mij heeft mister Zalanda het behoorlijk druk gehad met Valentijn! Leuk jurkje trouwens!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Huishoudbeurs…

 • Reageer Eline 21 februari 2014 op 20:52

  Blijft een superleuke actie!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Favorite Fashion Blogger: Elin Kling

 • Reageer Mama van Jenthe (Kelly) 23 februari 2014 op 21:26

  Haha leuk! Super jurkje.
  Mama van Jenthe (Kelly) heeft onlangs geplaatst..Tijdschrift ‘Wonen Met Kinderen’ en verse muntthee

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge