Travel + Trips

Backstreet Boys ‘In A World Like This’

Afgelopen zondag was het zover. Blogde ik eerder al over het kopen van de kaartjes en dat ik toch eigenlijk wel een klein beetje (erg) enthousiast begon te worden, was het nu de dag dat ik de vijf mannen van de Backstreet Boys live zou gaan zien en horen. ‘s Ochtends werd er een plan gemaakt van hoe we de dag zouden invullen. Om drie uur stapten we in de auto richting onze eerste stop: het Beren eetcafé in Almere.

Na een klein uurtje rijden kwamen we aan in Almere. Raar tijdstip om al aan avondeten te gaan beginnen, maar aangezien we om zes uur bij de Heineken Music Hall wilden zijn, “moesten” we wel. Natuurlijk hadden we ook gewoon een patatje in de rij kunnen eten, maar op deze manier maakten we er gelijk een uitgebreid uitstapje van. En zo zat ik om vier uur aan de varkenshaas saté en Kevin aan de pittige kip. We lieten het ons goed smaken en daarna gingen we door naar Amsterdam.

Daar aangekomen stond er inmiddels al een rij die ik enorm vond. Later bleek dat het nog veel gekker kon en op het moment dat de deuren open gingen, stonden wij ongeveer op één derde van de rij. Uiteindelijk stonden we iets over zeven in de zaal. En we stonden best wel vooraan. Niet helemaal vooraan, want die plekken waren natuurlijk voor de VIP kaartjes, maar wel vooraan bij de “normale” kaarten. Om half acht begon het voorprogramma met ‘The Exchange’, een jongens a capella groep. Zij traden ongeveer een half uurtje op en daarna moesten we nog een half uurtje wachten tot de show echt zou beginnen.

Om negen uur verschenen de Backstreet Boys op het podium en ik heb twee uur lang genoten van elk nummer. Ze zongen heel veel oude nummers met een paar nummers van hun nieuwste cd er tussendoor, dus ik kon uit volle borst meezingen. Af en toe maakte ik even een foto of een filmpje, maar ik wilde het concert zoveel mogelijk echt beleven en niet via het schermpje van mijn fotocamera. Het was een super leuke en gave show en ik ben heel blij dat dit extra concert is gegeven en dat ik besloten heb er naar toe te gaan.

Backstreet BoysBackstreet BoysBackstreet BoysBackstreet BoysBackstreet BoysBackstreet BoysBackstreet BoysBackstreet BoysBackstreet BoysBackstreet BoysBackstreet BoysBackstreet BoysBackstreet Boys

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Tamara 1 april 2014 op 05:35

  Super dat je zo hebt genoten. Ik was fan van de Spice Girls en mijn zus van BSB. een paar jaar geleden ben ik met mijn zus mee gegaan naar ook een concert in de Ahoy en toen toch ook ontzettend genoten. Toch leuke oldskool nostalgie.
  Tamara heeft onlangs geplaatst..Zoë 2 maanden

 • Reageer Sas 1 april 2014 op 10:26

  Och. Jeugdsentiment. Zo gaaf<3
  Sas heeft onlangs geplaatst..Samenvatting: Mijn Happy Challenge

 • Reageer Jennn 1 april 2014 op 11:59

  Super, mooie foto’s heb je ook gemaakt!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Ask me anything #2

 • Reageer Eline 1 april 2014 op 17:44

  ze zijn super e!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Maart 2014

 • Reageer Tea - the FourOhSeven 1 april 2014 op 19:25

  zo jaloers! en goeie foto’s!
  Tea – the FourOhSeven heeft onlangs geplaatst..een stukje over Inkifi

 • Reageer Ines 1 april 2014 op 19:52

  Oh wat leuk! 😀
  Ines heeft onlangs geplaatst..Harissa kip met quinoa

 • Reageer Debbie 9 april 2014 op 13:48

  Wauw wat een super gave foto,s heb je gemaakt. Zo jammer dat ik dit jaar niet naar hun concert kon. Wie weet de volgende keer weer.
  Debbie heeft onlangs geplaatst..Positiekleding

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge