Overige

Dat jonge (tiener)meisje

Al twee maanden weet ik dat het eind deze maand zou gaan gebeuren. Toen kocht ik de kaartjes. Ik was toen blij, blij dat ik ze eindelijk eens in het echt ging zien. Maar meer was het ook eigenlijk niet. Het was gewoon leuk en tegen die tijd zien we wel weer verder.

Maar nu komt het steeds dichterbij en vorige week besefte ik me opeens: volgende week is het zo ver. Dus ik bekeek de kaartjes nog een keer: 30 maart, Amsterdam en aanvang om 20:00 uur. Wanneer gaan de deuren ook alweer open? We moeten nog even plannen maken voor die dag! Hoe laat gaan we weg? Wat doen we met eten? En het concert zelf: Zullen ze veel oude nummers zingen? Neem ik me fotocamera mee? Neem ik me spiegelreflex mee of neem ik dat risico maar niet? “Wat trek je aan?”, vroeg een collega vandaag. Ja, jeetje… moet ik daar ook nog over na gaan denken?!

Inmiddels zijn de oude cd’s weer van zolder geplukt voor in de auto en staan diezelfde albums in Spotify op repeat. Op Youtube is gezocht naar filmpjes van het concert van afgelopen maandag, want ja… toen waren ze al in de Ahoy en was ik er niet bij. Maar zondag ben ik er wel bij en ik wil natuurlijk wel uit volle borst mee kunnen zingen. Niet dat ik mijn geheugen moet opfrissen, want al die oude nummers kan ik natuurlijk dromen.

Zondag ben ik weer even dat jonge (tiener)meisje van 9 tot 13 jaar. Dansend in haar slaapkamer met haar beste vriendin. In slaap vallend, luisterend naar hun muziek uit mijn discman. Verliefd op Nick (maar stiekem toch meer op Brian). Zondag ben ik bij het concert van de Backstreet Boys (en die glimlach verdwijnt niet meer van mijn gezicht).

Backstreet Boys
Bron foto: nufoto.nl (Erik Luyten)

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

14 Reacties

 • Reageer Marah 28 maart 2014 op 08:10

  Aah, wat stoer! Ik was nooit zo van de popgroepen toen ik jong was, ik heb zelfs nooit een CD van de Spice Girls gehad. Maar de Backstreet Boys vond ik dan weer wel leuk haha. Geniet ervan!
  Marah heeft onlangs geplaatst..Personal: What’s in my bag?

 • Reageer Manon 28 maart 2014 op 08:17

  Wat gaaf zeg, ik luisterde vroeger nooit naar hun. Ik was altijd van van de spice girls haha, het was natuurlijk of de spice girls of backstreet boys, mijn zus haar kamer zat helemaal vol van backstreet boys! Heel veel plezier Zondag!

 • Reageer Petra 28 maart 2014 op 09:46

  Hier geen grote fan maar ik vond over het algemeen de nummers wel lekker klinken. Veel plezier zondag!
  Petra heeft onlangs geplaatst..Een beetje stil

 • Reageer Jenny 28 maart 2014 op 10:22

  hihi ik ben nooit van geweest van dit soort boy bands. Maar ik wens je veel plezier.

 • Reageer Kevin 28 maart 2014 op 13:16

  Zin in!

 • Reageer Jess 28 maart 2014 op 15:08

  Voor mijn gevoel is dat allemaal nog niet zo heel lang geleden. De Spice Girls en de BSB. Man, ik word oud, haha! Heel veel plezier aankomende zondag! X
  Jess heeft onlangs geplaatst..Gastblog op Borstvoeding.com

 • Reageer Eline 28 maart 2014 op 16:11

  ze zijn echt goed!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Allemaal samen lekkere desserts maken!

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 28 maart 2014 op 18:54

  Heel veel plezier!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..De happy challenge | Opdracht???

 • Reageer Wanda 28 maart 2014 op 20:22

  Ik was niet echt een super groot fan maar vond hun muziek en vooral de clips altijd wel leuk om te horen/zien.
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Recept | Chinese kool met ui en knoflook

 • Reageer Ines 28 maart 2014 op 21:16

  haha geweldig! Waar is de tijd!
  Ines heeft onlangs geplaatst..Reads

 • Reageer Roos 28 maart 2014 op 22:16

  Wat leuk dat je naar het concert van de Backstreet Boys ga!! Ik was zelf geen fan van hun maar van de Spice Girls. Als zij toch ooit nog eens een concert zouden geven zou ik me ook meteen weer als een 12-jarige gedragen en voelen haha.

 • Reageer Jennn 29 maart 2014 op 11:43

  Heel veel plezier! En stiekem ben ik wel een beetje jaloers 😀
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Nationale pannenkoekendag: 3x pannenkoek anders

 • Reageer Sas 30 maart 2014 op 15:12

  Jaaa super gaaf! Ik ben er ook geweest, geloof in 2011 …<3 Love themmm
  Sas heeft onlangs geplaatst..Week #13/2014

 • Reageer annouska 31 maart 2014 op 13:41

  Ik heb al meerdere blogjes gelezen, zo tof dat mensen gewoon ze nog kunnen zien optreden. 😀
  annouska heeft onlangs geplaatst..Monday Special #24

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge