Lifestyle

InstaFebruari ‘14

Wat gaan de dagen, de weken en de maanden toch hard! Vinden jullie dat nou ook? Voor mijn idee is 2014 nog maar net begonnen en toch zitten we alweer in de derde maand van dit jaar. Daarom is het weer tijd voor een Insta-Maand: een overzicht van de foto’s die ik afgelopen maand via Instagram gepost heb. Kijken jullie mee naar de InstaFebruari van 2014?

InstaFebruari ‘14 InstaFebruari ‘14 InstaFebruari ‘14

01. Het loopt nog geen storm, maar de Memory Jar vult zich langzaam met meer briefjes. | 02. Ik kocht warmte rollers van Carmen. Nu nog er mee oefenen. | 03. Een bezoekje aan de Efteling op de dag dat we tien jaar samen waren.

InstaFebruari ‘14 InstaFebruari ‘14 InstaFebruari ‘14

04. Hugo zit nog steeds in zijn behekste huis in de Efteling. | 05. Ik kreeg van Kevin een nieuwe bedel voor aan mijn armband omdat we tien jaar samen zijn. | 06. Ik kocht bij de Action twee vaasjes en nep roosjes.

InstaFebruari ‘14 InstaFebruari ‘14 InstaFebruari ‘14

07. Ik vind de vaasjes echt super leuk staan in de vensterbank. | 08. Charlie is erg trots op zijn staart. | 09. Eén flinke regenbui en ons zijraam zag er gelijk zo uit. Het blijkt zand/kalk te zijn wat door de regen uit de buitenmuur komt zetten. Vandaar al die gekke strepen in mijn raam die ik er niet uit gezeemd krijg.

InstaFebruari ‘14 InstaFebruari ‘14 InstaFebruari ‘14

10. Ik kocht bij de Intratuin nog wat nieuwe spulletjes voor in huis. | 11. Ik ben verliefd op mijn voorjaarsbollen. | 12. Ik werd ziek. Keelontsteking. Ik lag regelmatig in bed of op de bank met flinke koorts.

InstaFebruari ‘14 InstaFebruari ‘14 InstaFebruari ‘14

13. O’Malley lag te genieten van het mooie weer in de vensterbank. | 14. Het was prachtig weer. Ik ben zo blij dat de zon zich weer lekker vaak laat zien. | 15. Ik kwam een oude foto tegen op mijn mobiel. Charlie vindt ook echt alles goed wat we bij hem doen. Gekke kat.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

21 Reacties

 • Reageer Tamarah 5 maart 2014 op 08:55

  Wat een gave krullen heb je gemaakt zeg! Staat je heel goed! En gefeliciteerd met jullie 10 jaar, wat lief dat hij zo’n Pandora bedeltje heeft gekocht! En die bloembollen en vaasjes met roosjes… ik word er vrolijk van :D. Hopelijk ben je weer helemaal opgeknapt!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Eva kalender: 40 dagen tot Pasen

 • Reageer Manon 5 maart 2014 op 08:57

  Leuke foto’s, schattige kat heb je!

 • Reageer Joyce 5 maart 2014 op 09:04

  Wauw! De krullen, staan echt super!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Action shoplog (video)

 • Reageer Lieke 5 maart 2014 op 09:05

  Leuke foto’s! Die krullen staan je goed 😀 En gefeliciteerd met jullie 10 jarig samenzijn! En die laatste foto, hahah ^^
  Lieke heeft onlangs geplaatst..Maart (’14) TBR!

 • Reageer Sophie 5 maart 2014 op 09:30

  Die vaasjes zijn echt heel leuk! Wauw en al 10 jaar samen, wat mooi! Gefeliciteerd.
  Sophie heeft onlangs geplaatst..Column: Genieten van het leven

 • Reageer Jess 5 maart 2014 op 09:42

  Leuk om weer een overzicht te zien van je. Die krullen staan je echt goed! Wow, mooi haar heb je 🙂
  Jess heeft onlangs geplaatst..Dingen waar ik stiekem doodmoe van word…

 • Reageer Petra 5 maart 2014 op 10:24

  Gefeliciteerd met julile 10-jarig samenzijn. Geen betere plek om dit te vieren in de Efteling 🙂

 • Reageer Simone 5 maart 2014 op 10:29

  Leuk om te zien!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Iets goeds doen

 • Reageer Miranda 5 maart 2014 op 11:38

  Leuk overzichtje, die krullen staan je superleuk moet je vaker doen.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Carnavals outfit van de kinderen.

 • Reageer Leonie 5 maart 2014 op 14:59

  Superleuk ideetje zo’n memory jar! 🙂

 • Reageer Anne 5 maart 2014 op 18:52

  Oh wat balen dat je ziek werd! Heb van heel veel mensen gehoord dat ze keelontsteking hebben nu.. 🙁
  Anne heeft onlangs geplaatst..Ik mis mijn lange lokken (en m’n pony!)

 • Reageer Ines 5 maart 2014 op 20:04

  Memory jar is fijn ideetje! En fijne fototjes
  Ines heeft onlangs geplaatst..Pantène Haarmasker

 • Reageer Wanda 5 maart 2014 op 20:41

  Leuk overzicht! En ja, voor mijn gevoel is het ook nog maar ergens midden januari hoor, time flies…
  Die laatste foto van je kat is echt geweldig! Zo gek krijg ik mijn kat echt niet!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Challenge 1 | Squats every day…

 • Reageer Marlissa 5 maart 2014 op 22:08

  Ja, de tijd vliegt echt voorbij! Leuk overzicht
  Marlissa heeft onlangs geplaatst..The IT files: Marlissa #4

 • Reageer Jennn 5 maart 2014 op 23:17

  Leuke foto’s! En wat staan die krullen je goed!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Op stap met een ezel

 • Reageer annouska 6 maart 2014 op 11:25

  Wat een heerlijke kattenfoto’s weer. Leuk trouwens dat er toch steeds meer briefjes in je potje komen. 😀
  annouska heeft onlangs geplaatst..The love for Samsung

 • Reageer Saskia 6 maart 2014 op 22:11

  De vaasjes met roosjes zijn erg schattig! Leuk om te zien allemaal!
  Saskia heeft onlangs geplaatst..Outfit Of The Day!

 • Reageer Sas 9 maart 2014 op 11:16

  Wat een leuke foto’s. Ik hou van al die katten foto’s. Die laatste vind ik hilarisch haha.
  Sas heeft onlangs geplaatst..Week #10/2014

 • Reageer LNNK 11 maart 2014 op 14:31

  De krullen staan je erg mooi. Ik heb altijd zo’n zwak voor krullen 🙂
  LNNK heeft onlangs geplaatst..Smilenotes

 • Reageer Eva 12 maart 2014 op 13:56

  Het gaat inderdaad echt su-per snel!
  Eva heeft onlangs geplaatst..Film: The Grand Budapest Hotel

 • Reageer Veronica 15 maart 2014 op 15:33

  Wat een leuke fotootjes! Ik vergeet zelf veel te vaak om foto’s te maken van leuke dingen. En ik mis het hebben van huisdieren waar ik de hele dag door foto’s van kan maken. Die laatste foto is trouwens echt heel grappig!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge