Beauty + Fashion

Jurkjesdag

 

Rokjesdag is die ene dag in het voorjaar dat alle vrouwen als bij toverslag ineens een rok dragen, met daaronder blote benen.

– Martin Bril

Deze maand leek het er even op dat Rokjesdag dit jaar vroeg zou vallen. Op Twitter werd meerdere malen druk gediscussieerd of het nou wel of niet Rokjesdag was.  Wat mij betreft is Rokjesdag nog niet geweest. ‘s Ochtends is het nog veel te koud om het huis te verlaten met een rokje maar zonder maillot of panty. Maar wat niet is, kan nog komen en dus ben ik alvast gaan rondneuzen naar leuke rokjes en jurkjes (want die vind ik er net zo goed bij horen).

Jurkjesdag

Met warm weer draag ik het liefste een rokje wat niet te strak om mijn benen heen zit. Losjes en lekker luchtig. Ook vind ik het leuk om in het voorjaar de vrolijke kleurtjes en printjes weer uit mijn kast te trekken. Bovenstaande drie rokken passen dan ook helemaal bij mijn smaak en zou ik zo aan mijn garderobe toevoegen. Deze drie rokken kosten tussen de €29,99 en €49,95 en komen van OTTO.nl.

De jurkjes heb ik sinds kort weer herontdekt. Als kind droeg ik best vaak jurkjes, maar naar maten ik ouder werd, verdwenen ze uit mijn kledingkast. Niet zo lang geleden kocht ik weer eens twee jurkjes en ik ben er helemaal blij mee. Ik wil weer vaker jurkjes aan, want stiekem vind ik ze op het moment leuker dan rokjes.

Jurkjesdag

Ik moest best wel een beetje lachen toen ik de bovenstaande jurkjes naast elkaar zette. Valt het jullie ook op dat ik blijkbaar word aangetrokken door kanten jurkjes? Ik ben daar echt niet bewust naar gaan zoeken, maar ik heb gewoon door de jurken gescrold en de jurken die ik leuk vond aangeklikt. De laatste vind ik een hele mooie kleur hebben, maar de eerste vind ik qua kleur ook heel gaaf. Deze vier jurkjes kosten €49,99. Behalve de rode, want die is iets goedkoper met een prijs van €39,99. Ik vond de jurkjes hier.

Zijn jullie al klaar voor Rokjesdag? Of maken jullie er liever Jurkjesdag van?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Jess 19 maart 2014 op 09:16

  Ik moet mijn benen eerst even een beetje bijbruinen in de tuin voordat ik me vertoon in een rokje haha. Die kanten jurkjes zijn wel erg schattig hoor. Leuk!
  Jess heeft onlangs geplaatst..Post-pregnancy kledingtips & tricks

 • Reageer Manon 19 maart 2014 op 09:23

  Ik draag bijna nooit een jurkje of rokje. Ik wil dat wel meer gaan doen. Ik heb alleen erg witte benen haha

 • Reageer Eline 19 maart 2014 op 10:52

  ik draag zelden rokjes 🙂
  Eline heeft onlangs geplaatst..Fashionatta op locatie II – maart 2014

 • Reageer Jennn 19 maart 2014 op 12:14

  Ik ben ook gek op kant! Leuke dingen heb je uitgezocht. Ik draag op het werk sowieso altijd een panty. Maar thuis heb ik al wel met blote benen gelopen hoor.
  Jennn heeft onlangs geplaatst..De ontdekking van…

 • Reageer LNNK 19 maart 2014 op 16:41

  Ik ben dol op jurkjes, maar helaas niet het figuur voor haha
  LNNK heeft onlangs geplaatst..New in: notitieboekjes

 • Reageer Esmée 19 maart 2014 op 16:43

  Ik vind rokken en jurken zo mooi, maar het is vaak lastig te combineren met school, omdat er vaak pumps onder horen. Toch ga ik proberen om naast rokjesdag ook vaker jurken en rokken te dragen. x
  Esmée heeft onlangs geplaatst..Hoe overleef ik een kater?

 • Reageer Wanda 19 maart 2014 op 22:37

  Zeker allemaal leuk maar niet aan mij besteed! Ik voel me absoluut niet lekker en comfortabel in rokjes of jurkjes, dat komt ook mede doordat ik vind dat mijn figuur zich daar niet voor leent, dus nee, ik hou het gewoon bij een broek!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Werken wij teveel parttime?

 • Reageer Sara - Window On My Wardrobe 21 maart 2014 op 16:30

  Ik ben helemaal fan van jurkjes! De roze en de petroliumblauwe vind ik de leukste

  X Sara
  Sara – Window On My Wardrobe heeft onlangs geplaatst..Nails, Gloss & Furla

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge