Beauty + Fashion

Kleuraccenten in je outfit

image

 

Hoe ziet de inhoud van jouw kledingkast er uit? Vooral zwart of allemaal aardetinten? Of zitten er ook opvallende kleurtjes tussen? Geel, rood of roze? In mijn kledingkast vind je genoeg kleuren, maar ik ken ook een heleboel mensen die dat wel zouden willen, maar toch steeds weer naar de ‘veilige’ kleuren kiezen. Altijd maar zwart of andere donkere kleuren. En ik kan me best voorstellen dat je niet gelijk in één keer kan overstappen van een donkere outfit naar één met bijvoorbeeld een rode broek en een zwart/wit geruit bloesje. Dat hoeft ook helemaal niet. Gewoon beginnen met kleine kleuraccenten en steeds wat meer kleur in je outfit brengen.

kleuraccenten

Met deze accessoires van PeterHahn.nl kan je al heel veel doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke, gekleurde riem, een sjaaltje met een leuk printje of een opvallende tas zoals de items in de afbeelding hierboven? Het zijn van die kleine dingen die je outfit gelijk een andere uitstraling kunnen geven.

Durf je al wat meer aan? Dan kan je misschien kiezen voor dat effen shirtje van de HEMA, maar dan niet in zwart of bruin. Nee, dan kies je voor een opvallend kleurtje. Op deze manier wordt het niet gelijk heel druk gemaakt door een printje, maar heb je toch kleur. Houdt de rest lekker neutraal met bijvoorbeeld een simpele zwarte broek.

kleuraccenten

En vanuit daar kan je steeds verder uitbreiden. Doe eens gek en stap eens uit je comfort zone en wie weet ontdek je wel een hele nieuwe ik. Misschien koop je dan uiteindelijk wel die rode broek of die legging met dat hele drukke printje, iets wat ik dan nog net niet aandurf.  Maar pas natuurlijk op dat je niet doorslaat en let op wat je met elkaar combineert! Sommige dingen kunnen echt niet, tenzij je bijvoorbeeld een clown bent.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Tamarah 24 maart 2014 op 08:46

  Vroeger droeg ik ook veel zwarte kleding om niet op te vallen en het was een lekkere veilige kleur. Ik voelde me ook ouder door zwarte kleding te dragen want bloemetjes kleren vond ik te meisjesachtig. Maar hoe anders is het nu. Ik draag lekker wat ik wil en heb nu paarse en roze broeken in mijn kast. Ik vind het juist leuk om vrolijke kleuren te dragen.
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Spring Pictures!

 • Reageer Manon 24 maart 2014 op 10:12

  Ik draag nu eigenlijk ook best veel start, totaal niet goed en daar ga ik ook zeker verandering in brengen!

 • Reageer Petra 24 maart 2014 op 10:24

  Zwart kleed zo lekker af hè :$. Mijn buik heeft toch behoorlijk wat te verduren gehad met twee zwangerschappen. Wel combineer ik steeds vaker met een kleurrijk sjaaltje of shirtje.
  Petra heeft onlangs geplaatst..Wintertype

 • Reageer Jennn 24 maart 2014 op 11:38

  leuk! Ik voeg meestal al wel wat kleur toe, al is het in het ‘ergste’ geval maar een paar gekleurde schoenen. Maar ik ben gek op kleur, dus ik heb ook veel gekleurde shirtjes 🙂
  Jennn heeft onlangs geplaatst..De Happy Challenge, wees trots!

 • Reageer Saskia 24 maart 2014 op 21:13

  Ik draag ook vaak allemaal kleurtjes, zeker nu de lente eraan komt!
  Saskia heeft onlangs geplaatst..Review: Maybelline Superstay Better Skin

 • Reageer Sas 26 maart 2014 op 14:37

  Ik ben ook bezig wat meer kleur toe te voegen 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Van 10 tot 1. Aftellen geblazen

 • Reageer annouska 31 maart 2014 op 13:04

  Ik ben ook bezig met meer kleur in mijn kast toe te voegen, het gaat doordat ik financieel niet zo breed zit niet hard. Maar voor de zomer is mijn missie vast wel geslaagd. 😀
  annouska heeft onlangs geplaatst..Monday Special #24

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge