Creative

Kleurboek voor Volwassenen #1

Een tijdje geleden kocht ik voor mezelf het enige echte Kleurboek voor Volwassenen. Al een paar keer had ik er mee in mijn handen gestaan en ik vond gewoon dat ik het voor mezelf moest kopen. Dat doe ik bijna nooit, iets voor mezelf kopen, dus het mocht ook wel een keer.

Ik heb besloten om voor in het boek te beginnen en gewoon van voor naar achteren te werken. Niet gaan bladeren en er dan één kiezen, want ik ken mezelf: dan doe ik de leuke eerst en blijven alle minder leuke over om nooit ingekleurd te worden. En als een pagina af is, dan ga ik hem hier met jullie delen. Als jullie dat leuk vinden tenminste.

De eerste pagina was er gelijk één waar ik wel even zoet mee zou zijn. Het is een kleurplaat met allemaal golven en al die golven zijn weer gevuld met allerlei patroontjes. Omdat ik gelijk wilde testen hoe erg de mijn STABILO Point 88 Fineliners zouden doordrukken op het papier, heb ik deze gebruikt om de pagina in te kleuren. Het resultaat zien jullie hieronder en de inkt drukt niet door naar de andere kant van het papier. Perfect!

kleurboek volwassenen 1

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

15 Reacties

 • Reageer Manon 17 maart 2014 op 19:03

  lijkt me echt leuk!

 • Reageer Wanda 17 maart 2014 op 19:31

  Ik heb er toevallig vanmiddag bij de Bruna mee in handen gestaan maar op de een of andere manier trekt het me niet echt aan, als kind was ik ook al niet zo van het kleuren dus ik denk dat als ik er 1 of misschien 2 heb gedaan, dat het boek dan ergens komt te liggen en nooit weer wordt gebruikt…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Parels van het Habsburgse Rijk…

 • Reageer Simone 17 maart 2014 op 19:51

  Ik heb er ook al een aantal keren mee in mijn handen gestaan en zie ze steeds vaker op blogs verschijnen. Maar voor nu heb ik even genoeg aan mijn mandala kleurboek.
  Simone heeft onlangs geplaatst..Jersey Boys

 • Reageer Sylvia 17 maart 2014 op 21:38

  Hoppa, dat is gelijk een heel project 😉 Leuk!
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Rolmodel

 • Reageer Daniëlle 17 maart 2014 op 22:58

  Leuk, ik heb het tweede kleurboek voor volwassenen. Heerlijk rustgevend!
  Daniëlle heeft onlangs geplaatst..Chuka Wakame – kant-en-klare zeewiersalade

 • Reageer Jennn 17 maart 2014 op 23:01

  Leuk! Ik heb er al veel positiefs over gelezen en ik twijfel nu of ik hem ook wil hebben. Maar tijd…
  Jennn heeft onlangs geplaatst..De ontdekking van…

 • Reageer Ines 17 maart 2014 op 23:21

  Heb er al veel over gelezen en wil hem graag ook! 😀

 • Reageer Eline 18 maart 2014 op 11:46

  ik ga deze ook eens aanschaffen!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Fashionatta op locatie II – maart 2014

 • Reageer Esmeralda 18 maart 2014 op 16:22

  Prachtig! Ik heb het kleurboek ook, maar heb er pas 1 gekleurd ^^ Moet er echt de tijd voor nemen.

 • Reageer Tamarah 18 maart 2014 op 16:42

  Je hebt er een prachtig kunstwerkje van gemaakt! Ik zie graag elke keer het resultaat van je tekening!! Heel leuk!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Tag: Instagram

 • Reageer Eline 18 maart 2014 op 19:58

  Haha wat grappig!
  Eline heeft onlangs geplaatst..De trenchcoat

 • Reageer Bianca 18 maart 2014 op 20:13

  Super tof, ik heb hem al een paar keer voorbij zien komen en ik wil hem ook haha!

 • Reageer Judith 18 maart 2014 op 21:21

  Ah wat leuk! XO

 • Reageer Patricia 19 maart 2014 op 11:00

  Heel mooi gemaakt en wat een werk ik heb voor paar weken terug mandala kleurplaten uitgeprint op de computer maar ben er nog niet aan toe gekomen om te maken

 • Reageer Sas 19 maart 2014 op 19:29

  leuk, ik heb deel2!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Boeken uit mijn boekenkast die ik binnenkort wil gaan lezen

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge