Creative

Kleurboek voor Volwassenen #2

Ik heb “Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen” voor mezelf gekocht. Af en toe zit ik dus lekker te kleuren ter ontspanning. Soms eventjes en soms uren achter elkaar. Met potloden, stiften of mijn gekleurde fineliners. Ik werk het boek van voor naar achteren door en als er een pagina helemaal klaar is, zal ik hem hier met jullie delen.

Was de eerste pagina van mijn kleurboek een druk geheel met allerlei kleine patroontjes, is mijn tweede pagina echt totaal het tegenovergestelde. Maar dat maakt het niet minder leuk om te doen. Deze pagina was ook nog eens lekker snel klaar en dat mag voor de afwisseling ook wel.

Dit keer ben ik aan de slag gegaan met potloden en stiften. De vakken eerst ingekleurd met potlood en daarna omlijnd met stift. Als ik vroeger een kleurplaat inkleurde, deed ik dat ook altijd. Ik vind het een leuk effect geven en het laat het allemaal net wat meer van het papier af spatten. En nee, het is niet allemaal even netjes, maar dat hoeft ook niet vind ik. Sterker nog: er zit zelfs een foutje in deze kleurplaat. Kunnen jullie hem vinden?

kleurboek volwassenen 2

Meer zien van mijn Kleurboek voor Volwassenen? Klik dan hier.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Tamarah 23 maart 2014 op 08:51

  Dat heb je weer mooi gedaan! Hrt lijkt me ook heerlijk ontspannend.
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Picture Diary – Maart 2014 #2

 • Reageer Veronica 23 maart 2014 op 10:05

  Ik denk dat ik dit te saai zou vinden voor een kleurplaat haha, ik zou dan eerder kiezen voor een kinderkleurplaat met allemaal vrolijke diertjes. Zo’n patroontje zou me snel vervelen met inkleuren. Maar lijkt me wel heel ontspannend inderdaad 🙂
  Veronica heeft onlangs geplaatst..De oude stad Petra

 • Reageer Chantal 23 maart 2014 op 10:41

  Dit moet heerlijk zijn om te doen! Verstand op nul en gewoon kleuren.
  Chantal heeft onlangs geplaatst..De multifunctionele Aleppo zeep

 • Reageer Eline 23 maart 2014 op 11:22

  ik ga hem ook zeker eens aanschaffen!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Fashionatta op locatie II – maart 2014

 • Reageer Manon 23 maart 2014 op 12:48

  Wat heb je dat leuk gedaan!

 • Reageer Ines 23 maart 2014 op 13:20

  Leuk!
  Ines heeft onlangs geplaatst..Last week

 • Reageer Miranda 23 maart 2014 op 19:52

  Grappig, ik deed vroeger altijd eerst het stiftlijntje en dan pas inkleuren met potlood.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Op mijn wensenlijst: Maastricht bezoeken.

 • Reageer Jennn 23 maart 2014 op 21:18

  Ik zit nog steeds te twijfelen of ik het ook wil kopen 🙂
  Jennn heeft onlangs geplaatst..De Happy Challenge, wees trots!

 • Reageer Bouchra 24 maart 2014 op 09:44

  Ik kom hem de laatste tijd steeds vaker tegen. Leuk!
  Bouchra heeft onlangs geplaatst..Beauty & Brains – Je woordenschat vergroten…

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge