Creative

Kleurboek voor Volwassenen #3

Ik heb “Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen” voor mezelf gekocht. Af en toe zit ik dus lekker te kleuren ter ontspanning. Soms eventjes en soms uren achter elkaar. Met potloden, stiften of mijn gekleurde fineliners. Ik werk het boek van voor naar achteren door en als er een pagina helemaal klaar is, zal ik hem hier met jullie delen.

Fietsen, fietsen en nog eens fietsen. Vier verschillende modellen, ieder verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Hahaha! Deze kleurplaat heb ik ingekleurd met mijn fineliners, aangezien mijn viltstiften en potloden gewoon te dik zijn voor dit priegelwerk. Om eerlijk te zijn vind ik dit, tot nu toe, de minst leuke kleurplaat. Toch vind ik het resultaat wel leuk geworden. Ik heb nog zitten twijfelen om de achtergrond ook in te kleuren, maar ik heb het lekker wit gelaten. Op deze manier springen de fietsen er beter uit.

Voor degene die dit (of een ander) kleurboek ook hebben: hoe bepalen jullie hoe je een kleurplaat in wilt gaan kleuren? Begin je gewoon en zie je wel wat er van komt? Doe je inspiratie op bij andere? Maak je van te voren een heel plan van wat je precies wilt gaan doen? Ik zit ergens tussen de eerste en laatste in. Ik probeer sowieso niet (te veel) te kijken naar wat andere doen. Ik ga het dan te veel namaken en dan is het niet meer echt van mezelf. Bij deze kleurplaat ben ik gewoon begonnen met één fiets van elk model in te kleuren. Alle vier een andere kleur. Daarna ben ik toch wel een beetje gaan plannen: wat wil ik nu? Alleen deze vier kleuren gebruiken? Allemaal verschillende kleuren? Uiteindelijk besloot ik voor elk model, twee kleuren te kiezen en daarmee aan de slag te gaan.

kleurboek volwassenen

Meer zien van mijn Kleurboek voor Volwassenen? Klik dan hier.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Jess 30 maart 2014 op 08:14

  Oh wat ziet dat er geinig uit zeg. Het is niets voor mij denk ik maar het ziet er wel echt gezellig uit. Kan me voorstellen ook dat het heel ontspannend is om te doen.
  Jess heeft onlangs geplaatst..Over kinderen, boeken en voorlezen…

 • Reageer Bouchra 30 maart 2014 op 09:28

  Leuk gedaan! Een witte achtergrond staat inderdaad beter ^^
  Bouchra heeft onlangs geplaatst..Review: Domo Personal Blender DO436BL

 • Reageer Eline 30 maart 2014 op 14:00

  ik ga hem ook eens aanschaffen!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Allemaal samen lekkere desserts maken!

 • Reageer Ines 30 maart 2014 op 14:32

  haha zo leuk 😀
  Ines heeft onlangs geplaatst..Last week

 • Reageer Saar 30 maart 2014 op 16:01

  Leuk! Je zou hem zo als achtergrond gebruiken op een site ofzo!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Fotodagboek: Week 11

 • Reageer Jenny 30 maart 2014 op 18:19

  Ook leuk deze zo!
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Omgekeerde bucketlist

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 31 maart 2014 op 18:21

  Ik geloof niet dat ik hier het geduld voor heb. Ik lees liever een boek ter ontspanning. 🙂
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Keep on searching

 • Reageer Tamarah 2 april 2014 op 10:11

  Dit heb je weer zo leuk gekleurd!! Ik houd ervan!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Yay! Ik heb een “moestuintje” gemaakt!

 • Reageer Huisvlijt 3 april 2014 op 07:47

  Ik vind die fietsen erg leuk. Hier in de stad hebben ze maar liefst keuze uit 2 kleurboeken voor volwassenen, en die vond ik niet mooi. Er was eigenlijk heel weinig ruimte om te kleuren over.
  Huisvlijt heeft onlangs geplaatst..Keukenstoelen: hoe kies je de juiste?

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge