Overige

PLOG: Een dag met Wendy

De grote hype rondom het ‘Ploggen” (= photoblog) alweer een beetje voorbij, maar ik loop graag achter de feiten aan. Daarom besloot ik van de week om gewoon eens een dag uit mijn leven te ‘ploggen’. Om het toch nog een beetje leuk te houden, koos ik de dag dat ik met mijn zusje naar de Primark zou gaan. Daar gaat hij dan:

Plog

Goedemorgen wereld! Mijn zusje zou om 8 uur bij mij zijn, zodat we iets na 9 uur in Eindhoven zouden zijn. Dat betekende dat mijn wekker om 7 uur ging. Op zich heb ik niet perse een uur nodig, maar ik wilde lekker om mijn gemak kunnen doen.

Plog

Eerst maar eens beneden een hapje eten. Ik ben steeds te laat als het gaat om foto’s van eten maken. Altijd bedenk ik me halverwege pas: “Ow, ik had eigenlijk wel een foto willen maken voor mijn blog…” Of op het moment dat ik alles al achter mijn kiezen hebben. Zoals ook deze ochtend: mijn schaaltje magere yoghurt. Dat moeten jullie maar van mij aannemen.

Plog

Tijd om mijn gezicht te wassen en mijn lenzen in te doen. Die gezichtscrème is inderdaad een nachtcrème, dus die ging niet om mijn gezicht. Eigenlijk gebruik ik niet echt dagcrème, behalve dat wat daarvan in mijn BB crème zit.

Plog

Euhm ja, mijn blote billen gezicht met mijn haar in de ‘ik-ben-net-wakker’ stand. Dat hoort ook bij de ochtend, haha.

Plog

*POEF* Toen zaten we opeens al in de auto. En het was rot weer. Donkere lucht en regen. Daar worden we niet echt vrolijk van. Gelukkig waren we niet van plan om nog verder door de stad te lopen, dus veel last zullen we niet van de regen hebben.

Plog

Ik had met Kevin afgesproken dat ik een t-shirt voor hem zou meenemen om te kijken hoe ze zouden vallen. Dan zou ik in het vervolg ook t-shirt voor hem kunnen meenemen als ik iets leuk zie hangen. Kevin vindt het leuk om shirts te hebben met een print die muziek gerelateerd is, dus daarom nam ik deze mee. En hij past!

Plog

Mijn nichtje wilde héél graag een onesie en dus vroeg mijn tante of ik er één wilde meenemen voor haar. De keuze viel op deze wasbeer onsie en volgens mij is mijn nichtje er helemaal gelukkig mee. Missie geslaagd!

Plog

De vorige keer had ik al bij dit dekbedovertrek set staan twijfelen, dus stuurde ik Kevin een foto voor zijn mening. En hij vond hem ook leuk, dus besloot ik hem mee te nemen. Wilde ik heel enthousiast deze en degene er achter pakken (wij hebben twee éénpersoonsdekbedden), bleek alleen de voorste een éénpersoons te zijn. Helaas!

Plog

Klaar met shoppen en tijd voor lunch. Lekker slecht bij de Mc Donalds. En jullie raden het al: pas toen we klaar waren met eten dacht ik: “Ow ja, een foto!!” Mislukt! Daarom maar een foto van ons afval. En een zusje die gek is op gekke bekken trekken (dat gaan jullie nog wel een keer zien in deze plog).

Plog

Op de terugweg naar huis zagen we een blauw stukje lucht. Dat moest natuurlijk even vastgelegd worden.

PlogPlog

Zoals ik al zei: mijn zusje houdt van gekke bekken trekken. En dat kan ook makkelijk tijdens het auto rijden.

Plog

Bij thuiskomst vond ik dit briefje op de deurmat. Ik wist dat er een pakketje zou komen, maar de postbode komt bij ons altijd ‘s ochtends. Tja, toen was is er niet. Ik heb het pakketje naar het postkantoor laten sturen, dan kon ik het vrijdag zelf gaan ophalen.

Plog

Daarna even aan mijn blog gewerkt. Ik maak er de laatste tijd een beetje een potje van qua bloggen. Er waren gewoon een paar dagen achter elkaar geen artikelen online gekomen en het was dus tijd voor verandering. Gelijk nog wat mails beantwoord.

Plog

Vriendinnetje Sylvia had gevraagd of ik een pyjama voor haar mee wilde nemen bij de Primark en deze heb ik even leuk ingepakt. Kevin zou haar diezelfde avond zien en dan kon hij het mooi gelijk aan haar geven. Deze foto stuurde ik naar haar.

Plog

Tijd voor een verfrissend glaasje cola in één van onze Mc Donalds Coca-Cola glazen. Daar hebben wij een hele verzameling van in de kast staan.

Plog

Dit was het pakje voor Sylvia in zijn geheel. Een heel druk en vrolijk cadeaupapiertje, vinden jullie niet?

Plog

‘s Avonds ben ik nog even aan de slag gegaan met het voorbereiden van een verjaardagsmuts voor een collega. Ik ben om mijn werk degene voor de verjaardagsmutsen, maar te vaak denk ik daar echt last minute aan. Maar met een heleboel bloemen kan je een leuk resultaat krijgen.

Plog

Bloemetjes uitknippen. In totaal heb ik er 40 uitgeknipt in vier verschillende kleuren.

Plog

En dat knippen deed ik terwijl ik tv keek. Onder andere Goede Tijden, Slechte tijden en Een Nieuw Begin kwamen voorbij. Daar hielden de foto’s op. Ik heb nog een tijdje tv zitten kijken en uiteindelijk ging ik om 11 uur naar bed.

Nou, dat was dan mijn allereerste plog. Moet ik het vaker doen of moet ik deze hype, die eigenlijk al geen hype meer is, gewoon achter me laten?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Kimberley 22 maart 2014 op 00:50

  Ik vond het wel leuk gedaan zo! Misschien even oefenen met een foto maken voordat je gaat eten, haha, maar volgens mij zou ik dat ook vergeten… Vooral als je honger hebt 😉 Je kadootje is trouwens heel leuk ingepakt en die rieten mandjes op de onderste verdieping van je tafel zijn ook erg leuk!
  Kimberley heeft onlangs geplaatst..Hè bah, ziek!

 • Reageer Stephanie 22 maart 2014 op 12:19

  Leuke Plog! Ik heb de complete hype vrees ik (ook) gemist. Ik vind het sowieso fijn als er foto’s bij een post zitten, dat lijkt gezelliger ofzo 😉
  Heb jij nou eigenlijk iets voor jezelf gekocht bij de Primark?
  Stephanie heeft onlangs geplaatst..Comment on Granny square tas by lavenderlvndr

 • Reageer Simone 22 maart 2014 op 12:37

  Wat een leuke plog! Ik vind het wel leuk om eens een dagje in iemands leven te zien 🙂
  Simone heeft onlangs geplaatst..Win een FOTOSHOOT!

 • Reageer Bouchra 22 maart 2014 op 16:43

  Leuk zo’n plog! Altijd leuk om te zien hoe iemand zijn of haar dag heeft beleeft 🙂
  Bouchra heeft onlangs geplaatst..Sammydress Jewelry Haul

 • Reageer Wanda 22 maart 2014 op 17:08

  Leuk om een dagje in je leven mee te gluren! Ik heb het ook 1 keer gedaan en ach, misschien nog weleens maar echt niet regelmatig, aangezien veel dagen toch hetzelfde lijken maar okay, dat moet ook ieder voor zich weten natuurlijk!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Bucketlist 1 | Verzoek indienen voor 32 uur…

 • Reageer Jennn 22 maart 2014 op 20:20

  Ik vind het leuk om te zien! Voor mezelf vind ik het niks 😛 maar bij anderen vind ik het altijd erg leuk.
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Nomnomnomtag

 • Reageer Tamarah 22 maart 2014 op 21:55

  Wat ontzettend leuk om je plog te lezen! En dat cadeautje heb je erg leuk ingepakt!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Tip: Dagje Hortus Haren!

 • Reageer Sas 23 maart 2014 op 17:02

  Leuke foto’s! Die zus van jou kan heerlijke bekken trekken haha
  Sas heeft onlangs geplaatst..Week #12/2014

 • Reageer Eline 23 maart 2014 op 17:14

  leuk hoor zo een plog!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Fashionatta op locatie II – maart 2014

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge