Beauty + Fashion

Fashionable skeeleren

image32

 

Het zonnetje laat zich weer vaker zien en dat heeft er voor gezorgd dat ik mijn skeelers weer uit de kelder gehaald heb en dat de eerste rondjes van tien kilometer al weer in de benen zitten. Lekker snelheid maken langs het kanaal en ondertussen genieten van het weer en de flora en fauna om me heen. Lekker muziekje op mijn mp3-speler en skeeleren maar!

Maar wat voor kleren trek ik daarvoor aan? Een spijkerbroek kan, maar liever toch iets wat ook echt bedoelt is om in te sporten. Vorig jaar had ik al eens een setje gekocht, maar één setje is natuurlijk niet genoeg als je meerdere keren per week lekker wilt gaan zweten. De wasmachine staat hier niet elke dag aan. Dus opzoek naar andere leuke sportkleding. En laat de OTTO nou net alles op sport gesorteerd hebben! Handig!

Tussen het rijtje met onder andere voetbal, hardlopen en zwemmen, vind je ook het kopje skaten. Eén klik en ik krijg alles wat ik nodig zou kunnen hebben op een rijtje. Jacks, tops, shirts en broeken. Maar ook tassen voor je skates of skeelers en bescherming voor je eigen lijf en ledematen.

skeeleren

Ikzelf vind het nu nog lekker om een vest, jack of een sweatshirt aan te hebben met het skeeleren. Ik skeeler langs het kanaal, de rivier of in de polder en daar kan de wind af en toe best nog aardig waaien. Dat maakt het dan soms best nog wel eens frisjes in deze tijd van het jaar. Bovenstaande kledingstukken zijn dan heerlijk. Ik vind vooral de middelste erg leuk! Lekker opvallend!

Verder vind ik het gewoon fijn om losse, luchtige kleding aan te hebben. Een simpel shirt en sweatbroek zijn dan ideaal. Het liefst een broek die onder lekker wat wijder is zodat hij over mijn skeelers heen valt. Een broek die er in zit gaat bij mij altijd een beetje zitten irriteren.

skeeleren

Gaan jullie wel eens rolschaatsen, skeeleren of skaten? En wat trekken jullie dan het liefste aan?

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Manon 16 april 2014 op 08:54

  Die middelste vest vind ik erg leuk!

 • Reageer Sas 16 april 2014 op 09:35

  Zoals je weet ben ik verslaafd aan skaten. Echter heb ik nu minder tijd ervoor, wat wel erg jammer is. Ik hoop het weekend weer even te kunnen skaten. Ik heb veel kleding van de primark en H&M. Heerlijke skate-kleding hebben hun! Binnenkort eens een soort wishlist van maken 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Plusjes en minnetjes

 • Reageer Jennn 16 april 2014 op 10:43

  Leuke dingen heb je uitgezocht!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..#100happydaysofjennn, 1-16

 • Reageer Mama van Jenthe (Kelly) 17 april 2014 op 14:39

  Die met dat tijgerprint is wel leuk!
  Mama van Jenthe (Kelly) heeft onlangs geplaatst..Zelfstandig flesje drinken

 • Reageer annouska 18 april 2014 op 21:10

  Oeh ziet er leuk uit, ik moet nog op zoek naar een goede outfit 😀
  annouska heeft onlangs geplaatst..Friday Favourite #79

 • Reageer Tamarah 19 april 2014 op 11:19

  Wat een ontzettend leuke sportkleding! Lekker fashionable zoals je zelf al zegt 😉
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Update: Moestuin #3

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge