Overige

Heerlijk ontbijten

Bij sommige mensen is het iets wat bijvoorbeeld elke zondag gebeurt en andere doen het eigenlijk nooit: uitgebreid ontbijten. Eettafel leuk gedekt, verschillende broodjes, allerlei soorten beleg, een lekker sapje en genieten maar. Wij doen dat eigenlijk nooit. Alleen op vakantie en met Pasen. En inmiddels is Pasen alweer even geleden, maar toch wilde ik ons paasontbijtje nog met jullie delen.

ontbijten

Ik wilde lekker vroeg ontbijten, zodat we echt wat aan onze tweede paasdag zouden hebben. Richtlijn was ongeveer 9 uur/ half 10. Maar zo’n ontbijtje staat niet vanzelf op tafel, dus gingen we vroeg uit te veren om de broodjes af te bakken, de croissantjes te maken en de mini worstenbroodjes. En inderdaad: WE gingen vroeg uit de veren. Meestal sta ik me alleen uit te sloven voor een lekker paasontbijt, maar nu vond ik dat Kevin er ook wel een beetje energie in mocht steken. Dus Kevin werd chef croissant & worstenbroodje. Zoiets had hij nog nooit gedaan, maar na wat instructies kon hij lekker aan de slag. Volgens mij vond hij het nog leuk ook. Onder tussen had ik de andere broodjes al afgebakken en was ik bezig met de tafel dekken.

Natuurlijk is het altijd veel te veel als je maar met z’n tweeën bent, dus uiteindelijk konden we er ook nog van lunchen en hadden we zelfs de dag daarna nog enkele broodjes over. Maar het was wel een lekker begin van de ochtend. Jammer alleen dat ik sinasappels of sinasappelsap was vergeten. Normaal drink ik dat alleen als ik uit lunchen ga, maar ik had er natuurlijk precies deze ochtend ontzettend veel zin in.

Verder hebben we Tweede Paasdag trouwens niet zo heel veel meer gedaan. Ze gaven slecht weer op, dus we hebben niet het risico genomen om in een onweersbui buiten te lopen. Kevin is wel weer bezig geweest voor de tuin: opzoek naar een vervangende houten schuur. Nu hopen dat hij er ook echt één gevonden heeft, langs de gemeente en woningbouw gaat voor toestemming en dat hij er dan ook echt komt. Dan kunnen we eindelijk echt beginnen met de tuin.

ontbijtenontbijtenontbijtenontbijtenontbijten

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Manon 30 april 2014 op 09:00

  YUMMY dat ziet er lekker uit!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Fab. Folio Case Aqua

 • Reageer Simone 30 april 2014 op 10:57

  Die worstenbroodjes zien er super lekker uit!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Wie niet waagt, verliest ook niet

 • Reageer annouska 30 april 2014 op 12:15

  Alleen je foto’s al maken mij hongerig. Heerlijk om je af en toe eens uit te sloven voor een heerlijk ontbijt.

 • Reageer Joyce 30 april 2014 op 17:06

  Wauw, erg mooie foto’s ! Ik vindt het heerlijk om me ‘uit te sloven’ in de keuken voor zulke gelegenheden, alles net iets specialers dan anders. Ik wil dit ook wat vaker op zondag toen, toch jezelf (en je lief) een beetje verwennen.
  Joyce heeft onlangs geplaatst..BLOG | Update #1

 • Reageer Eline 1 mei 2014 op 14:29

  dat is idd heerlijk 😀
  Eline heeft onlangs geplaatst..April 2014 !

 • Reageer Sas 2 mei 2014 op 13:44

  Wat een heerlijke foto’s!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Hoe onze woonkamer een make-over kreeg Klusserdeklus!

 • Reageer Ines 2 mei 2014 op 18:23

  Wat leuk!
  Ines heeft onlangs geplaatst..Fructis Damage Repair

 • Reageer Wanda 2 mei 2014 op 20:01

  Ziet er erg lekker uit hoor! Wij ontbijten regelmatig op zondag uitgebreid, tafel gedekte, verse jus, verschillende beleg, gekookt eitje. Gewoon een lekker begin van een relaxe dag…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Dag april 2014!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge