Lifestyle

InstaMaart ‘14

InstaMaart

Maand nummer drie van het jaar 2014 is alweer voorbij. We zeggen gedag tegen de maand maart en begroeten de maand april. Tijd dus voor mijn maandelijkse Instagram overzicht. Afgelopen maand was een fijne maand. Leuke dingen gedaan en het begin van de lente. Dat is terug te zien in dit overzicht, want het is best een tijd geleden dat ik meer dan een foto per dag maakte (gemiddeld gezien dan).

InstaMaart InstaMaart InstaMaartInstaMaart InstaMaart InstaMaart

We begonnen de maand met een selfie. De laatste tijd draag ik mijn haar steeds vaker in een vlecht. Weer eens wat anders dan die eeuwige staart. Ook begon ik met het kleuren in mijn Kleurboek voor Volwassenen. Inmiddels ben ik met mijn vierde pagina bezig. En terwijl ik kleur, zit Charlie gezellig naast mij. Hij komt altijd in de buurt liggen als ik thuis ben. Op eBay bestelde ik een nieuw hoesje voor mijn telefoon en ondertussen ging ik me te buiten aan een stuk heerlijke chocola die Kevin speciaal voor mij was wezen halen.

InstaMaart InstaMaart InstaMaartInstaMaart InstaMaart InstaMaart

In de weekenden dat Kevin in de kroeg moet draaien, eten wij op vrijdag altijd in de kroeg. Dat is zeker geen straf, want eigenaar Koos maakt heerlijke saté. Op mijn telefoon heb ik een widget die aftelt naar mijn verjaardag en opeens zag ik dat deze nog maar 100 dagen aangaf. Ik kan echt genieten van onze katten, zeker als ze zo lekker bij je komen kroelen. Deze maand was het al prachtig lenteweer en dus werd er door mij een nieuw huishoudschema gemaakt en de Grote Lenteschoonmaak Aftekenlijst hing ik er ook bij. Met dank aan Emma voor het maken van deze lijsten. Tijdens het bloggen komt O’Malley regelmatig om aandacht vragen.

InstaMaart InstaMaart InstaMaartInstaMaart InstaMaart InstaMaart

“Hey, waar is die zon nou gebleven?”, was hetgeen wat ik dacht toen ik ‘s ochtends het gordijn open deed. Gelukkig kwam de zon uiteindelijk wel en daar genoten ik en O’Malley even van. Kevin greep het mooie weer aan om de schuur eens uit te zoeken. Ja mensen, dit komt allemaal uit één klein schuurtje. En dan moet je even bedenken dat we ook nog een grote schuur hebben en een zolder die op dezelfde manier zijn volgepropt. Kevin bewaart en verzamelt echt veel te veel. Ondertussen had ik de eerste pagina van mijn kleurboek af en het is een vrolijk geheel geworden. En O’Malley? Die hing half boven de verwarming. Ja, hij is soms een echte koukleum en zoekt dan graag de verwarming op.

InstaMaart 2014-03-24_1395667180 2014-03-25_13957607352014-03-25_1395772451 InstaMaart InstaMaart

Het voordeel van de zon in combinatie met ons huis en zijn vele ramen: de verwarming kan lekker laag blijven. Het zonnetje warmt de boel wel op. Het werd weer tijd voor een nieuwe selfie en samen met vriendin ging ik langs de Xenos. We gingen voor haar, maar toen ik binnen was bedacht ik me opeens dat er iets te koop was, wat ik heel graag wilde hebben. De mason jar met rietje en handsvat die de laatste hype in het blogwereldje lijkt te zijn! Die avond besloot ik spontaan pannenkoeken te gaan bakken, want daar had ik al weken trek in. Het concert van de Backstreet Boys kwam steeds dichter bij. ‘s Ochtends werd ik met leuk nieuws wakker: de app Timehop is er nu eindelijk ook voor Android! Zo ontzettend leuk!

InstaMaart InstaMaart InstaMaartInstaMaart InstaMaart InstaMaartInstaMaart InstaMaart

Opeens zag ik op Instagram allemaal foto’s voorbij komen van mensen met dierenhoofden. Na even zoeken kwam ik bij de app Animal Faces en maakte ik zelf ook zo’n foto. Best grappig. Het eerste wat ik zag toen ik wakker werd, was O’Malley die zijn tong naar me uitstak. Hij zat in het raampje boven ons bed. Ik maakte een foto van mijn slaperige hoofd en van Charlie zijn pootjes, want die had het zich inmiddels comfortabel gemaakt op mijn borst. Einde van de middag stond ik in een hele lange rij voor de Backstreet Boys, die uiteindelijk nog veel langer werd. Maar het wachten werd beloond, want ik heb genoten van het concert. De volgende dag was ik lekker vrij en ben ik begonnen aan de lenteschoonmaak. Kussens, dekbedden en gordijnen gewassen. Kledingkast opgeruimd en schoongemaakt. Ramen gelapt. En ondertussen lag Charlie te genieten in de zon. Zwaar leventje hoor!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

20 Reacties

 • Reageer Lieke 2 april 2014 op 08:44

  Hahaha die animal faces foto is echt geweldig! Leuke foto’s verder 😀
  Lieke heeft onlangs geplaatst..Wordt een Pokémon Meester!

 • Reageer Eline 2 april 2014 op 09:07

  mooi overzichtje en leuk he dat kleurboek!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Maart 2014

 • Reageer Manon 2 april 2014 op 09:43

  Ik wil dat kelurboek ook nog steeds kopen! verder heb je ook leuke fotos gemaakt!

 • Reageer Tamarah 2 april 2014 op 10:14

  Wat een fijn overzichtje toch weer! En die jar bij de Xenos heb ik niet gezien anders was deze vast ook wel in mijn mandje beland :D. En wat is Charlie een grappige kat :D. Ik houd van kattenfoto’s!!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Yay! Ik heb een “moestuintje” gemaakt!

  • Reageer Wendy 2 april 2014 op 10:23

   In het filiaal waar ik ben geweest waren er nog heel veel, dus grijp je kans. 😉 Charlie is inderdaad soms ontzettend grappig, maar stiekem is O’Malley nog veel vaker grappig. Die ligt soms in zulke rare houdingen, hahaha.

 • Reageer Jess 2 april 2014 op 12:17

  Fijne foto’s weer. Ik vind jouw katjes zo heerlijk. Die van ons zijn sinds Sam er is veel minder knuffelig. Dat vind ik soms jammer. Maar ja, ik snap het ook wel want Sam knuffelt ze het liefst plat en dat doet hij niet zachtjes.
  Jess heeft onlangs geplaatst..Beetje mamablogmoe

 • Reageer Jennn 2 april 2014 op 12:59

  Leuke foto’s weer. Geweldig, die animal faces 🙂

  Ik heb je blog genomineerd voor een award: http://jennnsfigments.com/2014/04/02/de-very-inspiring-blogger-award/
  Jennn heeft onlangs geplaatst..De Very Inspiring Blogger Award

 • Reageer Sylvia 2 april 2014 op 20:36

  Ik vind dat kleurboek fascinerend, ik wil ‘m ook! 😉
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Nieuwe baan! 🙂

 • Reageer Ines 2 april 2014 op 20:37

  Leuk! 😀

 • Reageer Marah 3 april 2014 op 06:59

  Leuke foto’s! Is dat kleurboek een aanrader? Ik ben er wel erg benieuwd naar!
  Marah heeft onlangs geplaatst..Trouwjurken & Theeleuten

  • Reageer Wendy 5 april 2014 op 20:53

   Ikzelf vind hem erg leuk. Leuke kleurplaten en lekker gevarieerd. 🙂

 • Reageer Jenny 3 april 2014 op 08:35

  Ik word hier weer vrolijk van! Ik heb je genomineerd voor de very inspiring blogger award! http://suavementes.wordpress.com/2014/04/03/very-inspiring-blogger-award/
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Very inspiring blogger award

  • Reageer Wendy 5 april 2014 op 20:54

   Jeej, mijn tweede nominatie! Ik ga even vanavond even naar kijken. 🙂

 • Reageer Todayslife 3 april 2014 op 08:39

  Die lipstick op de eerste foto staat je mooi!

 • Reageer annouska 3 april 2014 op 16:47

  Woei dat kleurboek blijft zo populair op veel blogs, te leuk om te zien. Leuk om je kat ook weer te zien 😀
  annouska heeft onlangs geplaatst..Living like a poor student

 • Reageer Debbie 3 april 2014 op 20:17

  Gaaf dat je naar het concert van bsb ben geweest… had ik ook wel gewild, helaas lukt dat niet als je 6mnd zwanger bent….
  Debbie heeft onlangs geplaatst..Fijn nieuw hoesje voor mijn mobiel

 • Reageer Wanda 3 april 2014 op 20:59

  Wat een hoop leuke foto’s! Ook die van je kat zo half hangend op de verwarming, heerlijk om te zien! Zo hangt mijn kat er ook regelmatig bij maar ze heeft het altijd door als ik haar dan net op de foto wil zetten…
  Goed bezig hoor met je voorjaarsschoonmaak! Ik deed het in het verleden wel altijd erg grondig maar sinds we samenwonen is het meer in etappes…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Leesmaand maart 2014…

 • Reageer Sas 5 april 2014 op 20:22

  Leuke foto’s weer. Ik hou zo van je poezenfoto’s <3
  en de backstreet boys, echt super!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Een update-je. Even over hoe het met mij gaat

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge