Creative

Kleurboek voor Volwassenen #4

Ik heb “Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen” voor mezelf gekocht. Af en toe zit ik dus lekker te kleuren ter ontspanning. Soms eventjes en soms uren achter elkaar. Met potloden, stiften of mijn gekleurde fineliners. Ik werk het boek van voor naar achteren door en als er een pagina helemaal klaar is, zal ik hem hier met jullie delen.

Dit keer een kleurplaat vol met huisjes. En deze vond ik niet leuk. Vraag me niet waarom precies, want dat weet ik niet. Misschien wel op de simpele reden dat ik de aankomende twee kleurplaten wel heel leuk vond en daar al allemaal ideeën voor had. Maar ja, ik had met mezelf afgesproken de kleurplaten één voor één te doen. Van voor naar achteren. Dus dan doen we dat.

Jullie kunnen denk ik wel zien dat ik dit alleen met kleurpotloden heb gedaan. Niet netjes en zelfs een beetje heel erg slordig. Had ik al gezegd dat ik deze kleurplaat niet leuk vond, haha. Het is niet terug te zien, toch? Hahaha. In eerste instantie had ik het idee om de huisjes allemaal hele drukke, vrolijke kleurtjes te geven, maar uiteindelijk besloot ik het iets realistischer te houden. Maar of dat gelukt is…? Jullie ooit een zwart huis met een rood dak gezien? Ik om eerlijk te zijn nog nooit. Ach, we gaan lekker door naar de volgende kleurplaat en daar maken we gewoon echt weer iets moois van.

Vinden jullie het nog steeds leuk om de kleurplaten één voor één hier te zien? Of zal ik ze voortaan met meer te gelijk laten zien? Per twee of misschien wel per vijf kleurplaten?

kleurboek voor volwassenen

Meer zien van mijn Kleurboek voor Volwassenen? Klik dan hier.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

13 Reacties

 • Reageer Eline 7 april 2014 op 08:42

  haha, ik krijg telkens zoveel zin om te kleuren door deze posts!
  Eline heeft onlangs geplaatst..I love spring!

 • Reageer Manon 7 april 2014 op 08:52

  Mooi ingekleurd! Ik zou zo een boek ook nog wel willen hebben, lekker ontspannend!

 • Reageer Dina 7 april 2014 op 08:54

  Leuk boek is het hè, ik heb deze ook al gedaan.
  Dina heeft onlangs geplaatst..Dankjewel papa

 • Reageer Jenny 7 april 2014 op 10:07

  Ach het gaat om de ontspanning, al twijfel ik of je dat bij een ‘stomme’ kleurplaat ook heb, ik niet haha
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Mijn eerste plog

 • Reageer Saar 7 april 2014 op 10:45

  Wel een leuke tekening met al die huisjes!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Fotodagboek: Week 14

 • Reageer Jennn 7 april 2014 op 13:24

  Ik vind het leuk om alle kleurplaten te zien hoor. En ik moet zeggen, van alles wat je tot nu toe hebt laten zien vond ik dit eigenlijk ook de minst leuke plaat.
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Ask me anything: leesfavorieten

 • Reageer Simone 7 april 2014 op 17:05

  Leuk om te zien hoe je ze inkleurt! Zelf zou ik de kleurplaten die ik niet leuk vind overslaan.
  Simone heeft onlangs geplaatst..De winnaars van de fotoshoot winactie!

 • Reageer Myrthe 7 april 2014 op 20:13

  Ik heb ‘m ook al op andere blogs voorbij zien komen. Het lijkt me inderdaad super ontspannen. Net als Mandela’s eigenlijk. Misschien toch maar eens een bestellen. Klinkt wel goed namelijk!
  Myrthe heeft onlangs geplaatst..Cadeautips Voor Mannen

 • Reageer Huisvlijt 8 april 2014 op 10:58

  Leuke kleurplaat! Ik ben benieuwd: hoe lang doe je nou over zo’n kleurplaat?
  Huisvlijt heeft onlangs geplaatst..Koken met Karin zónder pakjes en zakjes deel 2

  • Reageer Wendy: 8 april 2014 op 16:52

   Het verschilt heel erg. Met de eerste kleurplaat ben best lang bezig geweest, maar dat was ook zoveel priegelwerk. Ik heb gisteren een kleurplaat afgerond waar ik in totaal misschien maar een uurtje of twee/drie mee bezig ben geweest.

 • Reageer Eveline 8 april 2014 op 13:58

  Ik krijg wel elke keer zin om te kleuren als ik die pagina’s zie, maar ik vind de kleurplaten op zich minder leuk. Ik zou liever van die kinderkleurplaten uitprinten en die inkleuren. Erg he? 😛
  Eveline heeft onlangs geplaatst..Londen (Parijs) deel 2

 • Reageer Ines 8 april 2014 op 23:24

  Echt leuk om al je tekeningen/inkleuringen te zien 😀
  Ines heeft onlangs geplaatst..Naar de H&M om speldjes

 • Reageer Sas 9 april 2014 op 09:16

  Lekker bezig! Ik heb nog maar 1 plaat af 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Heel veel hartjes voor ons nieuwe leeshoekje. Hij is namelijk zo leuheuk!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge