Creative

Kleurboek voor Volwassenen #5

Ik heb “Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen” voor mezelf gekocht. Af en toe zit ik dus lekker te kleuren ter ontspanning. Soms eventjes en soms uren achter elkaar. Met potloden, stiften of mijn gekleurde fineliners. Ik werk het boek van voor naar achteren door en als er een pagina helemaal klaar is, zal ik hem hier met jullie delen.

En we zijn alweer aangekomen bij kleurplaat nummer vijf. Het is weer een kleurrijk geheel geworden. Ingekleur met viltstiften en elke kleur uit het pak is gebruikt. Ik ben ergens midden op de pagina begonnen met geel en ben toen gewoon steeds een aanliggend vlak gaan inkleuren met een kleur, in het pak, naast de vorige kleur. Dus geel, licht oranje, donker oranje, licht rood, rood, donker rood, enzovoorts.

En niet overal was de overgang even logisch, want in mijn pak met viltstiften gaan ze bijvoorbeeld van licht groen opeens naar paars. Maar dat maakt niet uit. En ook niet altijd kwam het uit, ik wilde namelijk niet twee dezelfde kleuren naast elkaar. Dus soms, als het niet meer uit kwam, dan begon ik op een willekeurige plek van de pagina weer overnieuw.

kleurboek voor volwassenen

Meer zien van mijn Kleurboek voor Volwassenen? Klik dan hier.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

12 Reacties

 • Reageer Mirjam 18 april 2014 op 09:05

  Ja ik zag hem ook liggen bij de boekhandel! Lijkt me toch heerlijk rustgevend voor lekker in de zomer, tussen de stressmomenten door 😉

 • Reageer Chantal 18 april 2014 op 09:10

  Wauw! Ik vind deze plaat erg mooi ingekleurd!
  Chantal heeft onlangs geplaatst..12 Years a Slave. Indrukwekkend en meeslepend.

 • Reageer Dina 18 april 2014 op 09:54

  Leuk zeg! Deze heb ik laatst ook gekleurd toen ik in de trein zat.
  Dina heeft onlangs geplaatst..De hippiecocktail

 • Reageer Manon 18 april 2014 op 10:13

  Mooi gedaan!

 • Reageer Simone 18 april 2014 op 12:18

  Ziet er weer mooi uit! Het is voor mij alweer heel lang geleden dat ik heb zitten kleuren.
  Simone heeft onlangs geplaatst..Ik heb er toch zó’n hekel aan hé

 • Reageer Miranda 18 april 2014 op 13:53

  Mooi ingekleurd! Het heeft toch wel wat zo,n kleurboek voor volwassenen.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Nom Nom Nom tag.

 • Reageer Tamarah 19 april 2014 op 11:19

  Prachtig ik geniet iedere keer van deze mooie tekeningen!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Update: Moestuin #3

 • Reageer Saskia 19 april 2014 op 14:46

  Dit lijkt mij zo heerlijk rustgevend, ik wil ook 🙂
  Saskia heeft onlangs geplaatst..Review: Maybelline Color Tatoo

 • Reageer Jess 19 april 2014 op 14:48

  Heel leuk gedaan weer. Ziet er echt fleurig uit. I like!
  Jess heeft onlangs geplaatst..I did some shopping for mini-me

 • Reageer Kimberley 19 april 2014 op 15:28

  Ik wist helemaal niet eens dat dit bestond, haha. Wel een leuk idee!
  Kimberley heeft onlangs geplaatst..Lovely Saturday

 • Reageer Dat Zit Wel Snor 19 april 2014 op 21:09

  Wat grappig zeg. Lekker kleuren kan denk ik heel ontspannend zijn.
  Liefs, Renate

 • Reageer Ines 20 april 2014 op 19:45

  Erg leuk 😀
  Ines heeft onlangs geplaatst..Barcelona: vervoer

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge