Creative

Kleurboek voor Volwassenen #6

Ik heb “Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen” voor mezelf gekocht. Af en toe zit ik dus lekker te kleuren ter ontspanning. Soms eventjes en soms uren achter elkaar. Met potloden, stiften of mijn gekleurde fineliners. Ik werk het boek van voor naar achteren door en als er een pagina helemaal klaar is, zal ik hem hier met jullie delen.

Jeetje wat is het jammer dat de kleuren er na het inscannen heel anders uit zien dan in het boek zelf. De donkerblauwe kleur lijkt nu veel paarser en de groen/blauwe kleur die ik gebruikte lijkt gewoon licht blauwe. Naja, we moeten het er maar mee doen.

Kleurplaat nummer 6 uit het kleurboek en toen ik dit boek net had gekocht, wist ik al hoe ik deze wilde gaan inkleuren. De vissen moeten geel/oranje worden en het water zou ik in verschillende tinten blauw gaan inkleuren. Dus dat deed ik ook. Ik ben weer met mijn vilstiften aan de gang geweest en in totaal ben ik er een week mee bezig geweest. Maar ik ben dan ook niet elke dag aan het kleuren en ook niet altijd uren achter elkaar. Soms ga ik er echt voor zitten en de andere keer kleur ik tussen het tv kijken door en gaat het dus veel minder snel.

Ikzelf probeer niet naar (te veel) naar de kleurplaten van andere te kijken. Ik laat me te veel beïnvloeden, ga dingen namaken en dan zijn de kleurplaten niet echt meer eigen. Wel heb ik op Pinterest een bord aangemaakt met mijn kleurplaten. Stiekem zag ik dat er inmiddels best wel wat voorbeelden te vinden zijn. Voor mensen die het wel inspiratie bij andere vandaan willen halen, is het zeker de moeite waar om daar even naar te zoeken.

Kleurboek voor volwassenen

Meer zien van mijn Kleurboek voor Volwassenen? Klik dan hier.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

12 Reacties

 • Reageer Monique 27 april 2014 op 08:20

  Prachtig. Ik ben gek op kleuren, nog steeds.
  Monique heeft onlangs geplaatst..Writers Block.

 • Reageer Sylvia 27 april 2014 op 09:06

  Jij bent goed bezig 😉 Deze is ook weer mooi!
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Tip: Life hacks

 • Reageer Joyce 27 april 2014 op 09:38

  leuk is ‘ie!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Catrice Ultimate Lash Multimizer mascara

 • Reageer Eline 27 april 2014 op 09:58

  ooeh, mooi!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Daguitstap met de familie – Planckendael 2014!

 • Reageer Tamarah 27 april 2014 op 10:01

  Wauw je moet ze gewoon inlijsten en ophangen :).
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Koningsdag 2014

 • Reageer Manon 27 april 2014 op 11:17

  Dat heb je mooi ingekleurd!
  Manon heeft onlangs geplaatst..FOTD – Kingsday!

 • Reageer Jess 27 april 2014 op 14:29

  Oh deze vind ik echt heel tof geworden zeg! mooi zo met die blauwe achtergrond. Drukken die viltstiften niet door trouwens. Ik heb dat met Sam z’n kleurboeken altijd.
  Jess heeft onlangs geplaatst..Zwanger!!!

  • Reageer Wendy 27 april 2014 op 15:20

   Nee Jess, ze drukken niet door. Het is vrij dik papier. Dikker wat ik normaal in kinderkleurboeken tegen kom.

 • Reageer Ines 27 april 2014 op 19:43

  Superfijn gedaan weer!
  Ines heeft onlangs geplaatst..You for me

 • Reageer Saar 27 april 2014 op 20:01

  Heel leuk weer!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Mijn TV Draait Doorrrr….

 • Reageer Petra 27 april 2014 op 22:35

  Mooi. Het begint bij mij nu ook wel te kriebelen.
  Petra heeft onlangs geplaatst..Emotioneel als een weekdier

 • Reageer Walter Baeck 6 juli 2015 op 18:46

  Waauw, adembenemend!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge