Tech

REVIEW: Replay Case voor iPhone

 

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag of het me leuk leek om één van de Replay hoesjes voor de iPhone te testen. Ikzelf heb geen iPhone, maar Kevin kon eigenlijk wel een nieuw hoesje gebruiken. Zijn vorige had hij alweer een tijd en Kevin zijn iPhone wordt zo intensief gebruikt, dat het hoesje daar onder begon te lijden. Dus er werd afgesproken dat Kevin het hoesje zou testen en we er samen een review over zouden maken. De keuze qua hoesje is gevallen op de Booklet Replay Case in washed denim.

Replay case

Over de webshop

iPhone-cases.nl biedt een groot assortiment aan producten en accessoires voor de iPhone gebruiker. De webwinkel is onderdeel van een groter concern waar je onder andere terecht kan voor alle iPad accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kabels, stylus pennen, laders en hoezen. Maar ook bijvoorbeeld een screenprotector voor de iPad Air.

De verzending

Op vrijdag kreeg ik de bevestiging dat het hoesje die dag zou worden verzonden en op zaterdagochtend lag hij al door de brievenbus op de deurmat. Netjes verpakt in een doosje en dus goed beschermd voor de reis van winkel naar klant. Het hoesje zelf zat ook weer in een doosje, ingesloten door drie stukjes karton en in het hoesje zat nog een stukje piepschuim en zo’n klein vochtvanger zakje. Perfect! Ik heb nog niet eerder meegemaakt dat een hoesje met zoveel zorg verpakt is.

Replay case  Replay case

Eerste indruk

De eerste indruk was goed. De spijkerstof buitenkant was wat we er van verwacht hadden en ook de binnenkant was zoals omschreven was op de site. Een leuke verassing was het vakje aan de binnenkant. Er zitten geen gleufjes in voor pinpassen of iets dergelijks, maar je zou eventueel wel wat kwijt kunnen in het vak achter het logo.

De R op de voorkant vond ik zelf ook een leuk detail, maar ik was wel bang dat deze niet lang zou blijven zitten. Kevin heeft zijn telefoon namelijk altijd in zijn broekzak zitten en met het veelvuldig erin en eruit halen, zou dit misschien wel eens los kunnen laten.

Ook viel het ons op dat op één plek de opening voor een knopje niet helemaal netjes was uitgesneden. Daar zat nog een klein plastic ‘flapje’. Dit kreeg je echter makkelijk weg en was dus verder ook niet storend.

Replay case Replay case  Replay case

Pasvorm

Tijd om de iPhone er in te klikken en te kijken of het allemaal netjes past. En dat deed het. Je klikt de iPhone makkelijk in het plastic framepje, maar niet te makkelijk. Hij zit er dus wel stevig omheen. Alle knoppen en aansluitingen zijn goed te bereiken. De opening voor de camera is ook groot genoeg, dus bij het maken van een foto zie je geen hinderlijke randen van het hoesje. Ook met flits zie je niets van het hoesje. Iets wat ik zelf wel al een aantal keer heb ervaren met verschillende hoesjes.

Het hoesje is dik genoeg voor bescherming, maar niet te dik en daardoor blijft het een slanke uitstaling hebben.

In gebruik

Een van de eerste voordelen die Kevin noemt is de magnetische sluiting van dit hoesje. Op diverse plekken zitten magneetjes in het hoesje verwerkt, waardoor en netjes en goed sluit. Maar ook als je het hoesje helemaal open klapt, blijft de voorkant en de achterkant van het hoesje aan elkaar ‘plakken’ door middel van magneetjes.

De iPhone met hoesje ligt lekker in de hand. Zelfs iets lekkerder dan zonder hoesje.

Replay case Replay case  Replay case

Kevin heeft het hoesje nu twee weken in gebruik en hij ziet er nog steeds netjes uit. Er zit alleen één vlekje aan de binnenkant, maar dat hoort er bij als je hem zo intensief gebruikt als Kevin. Ook de letter R aan de voorkant zit er nog steeds stevig op. Op de verpakking van het hoesje stond een waarschuwing in verband met het vlekken van de spijkerstof op andere stof. Kevin heeft hier nog geen last van gehad, maar hij draagt dan ook voornamelijk donkere spijkerbroeken. Misschien wel iets om op te letten bij licht gekleurde broeken.

Conclusie

Het is een mooi hoesje die doet waar hij voor gemaakt is: het beschermen van je iPhone en het er ook nog eens stijlvol uit laten zien. We zijn van mening dat hij zowel voor mannen als voor vrouwen geschikt is. Kevin is er ontzettend blij mee en ik kan dus niet anders zeggen dan:  “Als je nog een stijlvol hoesje zoekt voor je iPhone moet je zeker een keer op Iphone-Cases.nl gaan kijken.”

Replay case

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Sas 11 april 2014 op 09:32

  Mooi hoesje. Daar zal hij vast veel plezier van gaan hebben
  Sas heeft onlangs geplaatst..Style is a simple way of saying complicated things

 • Reageer Huisvlijt 11 april 2014 op 09:47

  Leuk hoesje! Het lijkt op een agenda.
  Huisvlijt heeft onlangs geplaatst..Gordijnen hangen: maar is het wat?

 • Reageer Jess 11 april 2014 op 13:21

  Ziet er leuk uit al ben ik persoonlijk niet zo’n fan van hoesjes met een klep. Ben ik een beetje te lui voor haha. Vind hem er wel heel tof uitzien.
  Jess heeft onlangs geplaatst..Monsterreview Eat Naturel, Mani en Biónina + winactie

 • Reageer Manon 11 april 2014 op 13:25

  Super leuk hoesje !!

 • Reageer mirella 11 april 2014 op 16:02

  Replay hoesje is echt erg leuk! heb toevallig zelf vandaag ook een review geschreven daarover.

 • Reageer Tamarah 11 april 2014 op 19:11

  Wat een ontzettend leuk hoesje!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Update: Moestuin

 • Reageer Jennn 11 april 2014 op 21:46

  Leuk hoesje!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Bedankt allemaal, het duimen heeft geholpen!

 • Reageer Eline 12 april 2014 op 11:13

  het is echt heel mooi!

 • Reageer Bouchra 15 april 2014 op 12:04

  Wat een mooi hoesje!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge