Challenges + Tags

Very Inspiring Blogger Award

very inspiring blogger award

“En dan is het nu tijd voor de genomineerden in de categorie … !” Jenny en Jennn hebben mij allebei genomineerd voor een blog award. En dit keer niet de Liebster Award, maar een nominatie voor de Very Inspiring Blogger Award. Bij deze wil ik de dames heel erg bedanken voor de nominaties! Laten we snel doorgaan met dat wat komt kijken bij een nominatie voor deze award.

De regeltjes

 1. Je bedankt de persoon die je genomineerd heeft, en linkt ook even terug naar diegene.
 2. Kopieer de regels en Show off that award!
 3. Deel 7 dingen of leuke feitjes over jezelf.
 4. Nomineer 15 andere blogs waarvan je vindt dat zij het verdienen, en deel je blogpost met ze.
 5. Laat de award duidelijk op je website zien en volg degenen die je genomineerd hebt op Bloglovin’.

Zeven dingen en/of feitjes

 1. Tot op het allerlaatste moment wist ik niet/twijfelde ik over wat ik na mijn HAVO wilde gaan doen. Uiteindelijk heb ik me op de allereerste dag van het nieuwe schooljaar pas ingeschreven voor mijn opleiding SPH. Inmiddels alweer wat jaartjes geleden wat dat diploma is alweer sinds 2009 op zak.
 2. Als klein meisje lustte ik het eigeel van mijn gekookte eitje niet. Ik at het eiwit altijd op en het bolletje eigeel (hard gekookt eitje), gaf ik dan aan mijn moeder. Die dan overigens vaak nog op bed lag, want die sliep lekker uit op zondagochtend.
 3. Ik ben ooit eens door het ijs gezakt. Mijn vader en moeder hadden al tegen me gezegd dat ik niet meer op het ijs mocht, in verband met de dooi die begonnen was. Maar toen de halve school na schooltijd op het ijs was, wilde ik dat natuurlijk ook. Ik zette één stap op het ijs en ik zakte er meteen doorheen.
 4. Als je jarig was, op de kleuterschool, werd er altijd gevraagd wat je wilde worden. Mijn antwoord op die vraag was niet badjuffrouw, (dieren)dokter en zelf niet prinses. Nee, ik wilde zeemeermin worden.
 5. Ik heb geen talenknobbel (eerder een talenkuil), maar wel een wiskundeknobbel.
 6. Als ik uit ga en ik neem een alcoholisch drankje, dan is dat eigenlijk altijd Coebergh met ijs.
 7. Door alle tags en award nominaties in het verleden vind ik het echt heel moeilijk om nog een beetje origineel te blijven bij het opnoemen van leuke feitjes over mezelf.

Mijn 15 nominaties

Een moeilijke taak, zeker als ik rekening wil houden met wie er allemaal al wel of niet genomineerd is. Daarom ga ik dat ook gewoon niet doen. Ik ben immers ook twee keer genomineerd en ben eerder al veel vaker genomineerd voor dezelfde award. Hierbij mijn nominaties voor de Very Inspiring Blogger Award, in willekeurige volgorde:

Sta je niet in deze lijst, wees dan niet getreurd, want ik vind je echt niet minder leuk of inspirerend. Er zijn alleen zo veel verschillende, boeiende, leuke blogs en ik kan jullie niet allemaal noemen. En ik weet zeker dat jullie die nominatie dan via een andere weg ook nog wel ontvangen!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

14 Reacties

 • Reageer Ines 6 april 2014 op 10:05

  Wat een leuke tag!
  Ines heeft onlangs geplaatst..Last week

 • Reageer Manon 6 april 2014 op 10:41

  Leuk om je feitjes te lezen!

 • Reageer Miranda 6 april 2014 op 11:16

  Leuke award is dit zeg!
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Wist je dat?

 • Reageer Laura 6 april 2014 op 11:17

  Deze zag ik al een paar keer voorbij komen inderdaad! Leuke tag om te lezen, altijd tof om een blogger wat beter te leren kennen. Ik lustte inderdaad ook eigeel niet, maar mijn moeder kookt eitjes ook echt super lang door. Nu eet ik ze wat zachter, dat is veel lekkerder 🙂
  Laura heeft onlangs geplaatst..Over hulp vragen en groei

 • Reageer Sas 6 april 2014 op 14:05

  Leuk ingevuld!
  En zeemeermin worden…. Gaat je vast ooit wel lukken hihi 😉

  Heel erg bedankt voor de nominatie, super liefffffff! Ik ga hem binnenkort online zetten 😀
  Sas heeft onlangs geplaatst..Week #14/2014

 • Reageer Shifra - A Cup of Life 6 april 2014 op 18:34

  Wat leuk, ik zag deze tag pas ook al bij een andere blogger! Leuke tag!
  En heel gaaf dat ik tussen jouw rijtje blogs mag staan! Thnx! X

 • Reageer Sylvia 6 april 2014 op 19:07

  Awh, wat leuk dat ik in het rijtje sta! Dank je wel 🙂 En Coebergh was het allereerste alcoholische drankje dat ik dronk 😉
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Nominatie: ‘Very Inspiring Blogger Award’

 • Reageer Simone 6 april 2014 op 20:29

  Leuk dat je genomineerd bent!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Ik hoor er ook bij!

 • Reageer Joyce 6 april 2014 op 22:24

  Aah thanks voor de nominatie! Ik ga hem zeker invullen komende week.:))
  Joyce heeft onlangs geplaatst..Sunday Afternoon music #5

 • Reageer annouska 7 april 2014 op 11:19

  Dit is toch eigenlijk gewoon de liebster award, of ben ik nou gek? :$

  Anyway, wel een leuke tag om te lezen! 😀
  annouska heeft onlangs geplaatst..Monday Special #25

  • Reageer Wendy 7 april 2014 op 11:28

   De liebster award is een award om kleine blogs onder de aandacht te brengen. Blogs met minder dan 200 volgers. Plus dat je bij die award elkaar vragen stelt.
   Deze award is voor elke blogger, ongeacht hoeveelheid volgers. En er word alleen gevraagd naar wat feitjes over jezelf en je hoeft dus geen vragen te stellen. Hij is dus wel degelijk anders. 😉

 • Reageer Marjolein 8 april 2014 op 20:42

  Aah dankjewel, ondanks m’n ‘pauze’ in het posten toch nog een award 🙂 echt thanks!
  Marjolein heeft onlangs geplaatst..Barcelona part 2

 • Reageer LNNK 9 april 2014 op 19:52

  Wat leuk dat ik in je rijtje sta. Ik ga hem invullen hoor!

 • Reageer Daniëlle 10 april 2014 op 10:09

  Hihi, zeemeermin worden! Echt leuk die feitjes! En ik ga ook zeker eens een kijkje nemen bij de blogs die je genomineerd hebt, die klinken ook erg leuk.
  Jammer dat ik dit nu pas zag, want ik had jou ook genomineerd voor de Very Inspiring Award…. nouja, te laat dan 😉
  Daniëlle heeft onlangs geplaatst..Very inspiring blogger award!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge