Overige

We feesten nog even verder!

Het eerste weekend van de feestweek is alweer een paar dagen achter de rug. We hebben een kleine week de tijd gekregen om weer een beetje bij te komen van het feesten en nu komen de volgende twee avonden er al weer aan. Ach, één keer per jaar moet dat gewoon kunnen toch? En het is gelukkig niet zo dat die feestjes tot diep in de nacht duren, dus eigenlijk valt het allemaal best wel mee.

Deze week is er doordeweeks ook wat te doen in de feesttent. Op donderdagavond is het namelijk korenavond. Niet echt een avond voor de jeugd, maar soms gaan we er toch even kijken. Gewoon gezellig even een babbeltje maken met de medewerkers van de feesttent. Het is nog even kijken of ik dit jaar ga kijken, want vrijdagochtend moet ik weer vroeg mijn bed uit voor een dagje werken.

Inmiddels is er ook een filmpje online gekomen van het feestje op Koningsdag. Ik heb mezelf drie keer gespot in het filmpje. Grappig om weer terug te zien. Hieronder screenshots van waar ik te spotten ben (bij 0:20, 1:44 en 3:00) en het daadwerkelijke filmpje voor degene die het willen zien.  Foto’s ben ik helaas nog niet tegen gekomen. Ik zal dit weekend de fotograaf eens even aanspreken of hij al een idee heeft wanneer deze zullen gaan verschijnen.

feestenfeestenfeesten

Wat staat er dit weekend op de planning?

Vrijdagavond wordt een avond dat Dj’s uit de regio hun kunsten kunnen showen. In sessies van ongeveer 30 tot 40 minuten mogen ze zichzelf van hun beste kant laten zien. Verder zal er die avond een optreden zijn van de Party Animals. Ik ben benieuwd wat deze avond gaat brengen. Het kan heel leuk zijn, maar het kan ook zomaar helemaal niet mijn ding zijn. Gelukkig ben ik vaak in goed gezelschap, dus helemaal dramatisch kan het bijna niet worden.

Zaterdag is de laatste dag van de feestweek en zal deze afgesloten met de Q-Music show. Het welbekende foute uur van deze radiozender zal voorbij komen en ook zullen er weer optredens zijn. Dit keer zullen Wolter Kroes, Ernst en Starkoo ten tonele verschijnen. Vooral naar Starkoo kijk ik erg uit.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Jennn 2 mei 2014 op 10:33

  Klinkt gezellig! Veel plezier!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..#100happydaysofjennn, 17-32

 • Reageer Eline 2 mei 2014 op 10:43

  Gezellig 😀
  Eline heeft onlangs geplaatst..April 2014 !

 • Reageer Manon 2 mei 2014 op 16:06

  ziet er gezellig uit
  Manon heeft onlangs geplaatst..Catrice – Photo Finish 18hr Liquid Foundation

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge