Overige

After Feestweek #2

Na twee super leuke feestweek weekenden is het weer voorbij. De feesttent wordt op dit moment leeggeruimd en daarna zal hij weer worden afgebroken. Het was echt ontzettend leuk en gezellig, ook dit tweede weekend weer. Zaterdag was het weer enorm druk in de feesttent. Net als Koningsdag was dit een avond waar je geen kaartje voor hoefde te hebben en gewoon aan de deur intree moest betalen. Die kaartjes die kostten in de voorverkoop €17,50 per stuk (of samen voor €30,-). De avonden dat je aan de deur moet betalen, kosten maar €5,- en daardoor komt er heel veel jonge jeugd op af. Op die avonden is het dus altijd veel drukker. Maar zoals gezegd: dit tweede weekend was ook weer super leuk! We hadden een leuke, gezellige meidengroep en de laatste avond was mijn zusje er ook bij.

Feestweek

Vrijdag stonden er dus verschillende lokale Dj’s en kwamen de Party Animals optreden. Even terug naar ‘vroeger’ en heel veel ‘hakken en zagen’. Jammer dat er bij sommige jongens ook een trek, duw en beuk feestje bij hoort en dat zorgde er voor dat we bij sommige nummers even wat elleboog-werk moesten inzetten. Gelukkig bleef de sfeer er goed en de bewaking ging er goed mee om: ze lieten het gaan zolang het gemoedelijk ging en zodra het uit de hand dreigde te lopen, stond er een bewaker tussen. Ze hielden het super goed in de gaten: hulde aan de bewaking.

Zaterdag stonden Ernst, Starkoo en Wolter Kroes op het programma en Q-Music verzorgde met hun drive-in show de muziek tussen de artiesten door. Inclusief het bekende foute uur. En daar begon het gelijk goed mee. De Dj’s wilde wel eens weten hoe goed wij de dansjes op verschillende nummers konden en The Ketchup Song werd ingestart.  Het duurde niet lang of we stonden met de hele groep meiden op een rij, voor het podium, het dansje te doen. We kregen de complimenten van de Dj’s en werden beloond met een Q-Music zonnebril.

feestweek

Daarna nog genoten van de rest van de muziek, de optredens, de drankjes en de gezelligheid. Helaas waren twee van ons, waaronder ik, de zonnebrillen alweer kwijt aan het einde van de avond. Ja, als zoiets valt en je hebt het niet gelijk door, dan rooft iemand anders het zo tussen je benen vandaan. Toen het feestje om 1 uur was afgelopen zijn we nog doorgegaan naar de after party in de kroeg, maar ik ben daar niet lang gebleven. Ik was gesloopt en om 3 uur gingen ik en mijn zusje (wat die bleef bij ons slapen) lekker richting huis en naar bed.

En nu moet ik die fotograaf toch eens achter zijn broek aan gaan zitten, want zijn foto’s van de feestweek wil ik natuurlijk ook wel even zien. Gelukkig ken ik hem, dus dat scheelt weer (hoop ik).

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Simone 5 mei 2014 op 17:35

  Leuk, zo’n feest week! Dat kennen wij hier niet. Zo te zien heb je je goed vermaakt.
  Simone heeft onlangs geplaatst..RECEPT: Fudge Nutella Gebak

 • Reageer Sylvia 5 mei 2014 op 17:59

  Sounds good! Ik ken dat soort feestwerken niet. Zo te zien heb je je prima vermaakt 😉
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Pech, kapotte laptop & vagina monologen

 • Reageer Manon 5 mei 2014 op 19:34

  Wat super leuk en gezellig zo een feestweek
  Manon heeft onlangs geplaatst..W7 – Cuticle & Nail Gel

 • Reageer Sas 6 mei 2014 op 11:56

  Ziet er erg gezellig uit, Zo’n feestweek. Ik ben er zelf nooit geweest
  Sas heeft onlangs geplaatst..Omdat ik van thee (en theebekers) hou. Een kleine greep uit mijn theebeker-collectie

 • Reageer Jenny 6 mei 2014 op 16:27

  Klinkt super! En wat knap dat jullie the ketchup song kunnen dansen!
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Flog: mijn week in foto’s

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge