Lifestyle

Instapril ‘14

Wat later dan verwacht is hier dan mijn instagram overzicht van de maand april. Er waren wat problemen met de site waarmee ik mijn instagram foto’s per maand kan downloaden, maar inmiddels doet hij het weer. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. April was een fijne maand. Een beetje rustig qua werk door de vele vakanties (vakantie = ouders die vrij nemen = kindjes die niet komen = ik hoef niet te komen werken) en dus ook wat minder inkomen, maar daar tegen over stonden er een hele hoop andere leuke, positieve dingen. Kijken jullie mee naar mijn instapril?

InstApril

InstApril InstApril InstAprilInstApril InstApril InstApril

♥ De maand begon met 1 april en een leuke grap van Google. Je kon namelijk via de Google Map app opzoek gaan naar Pokémon. Grappig bedacht en leuk vermaak op de momenten dat ik me verveelde die dag. ♥ Ik ging deze maand ook lekker verder met smoothies maken en drinken. ♥ We waren inmiddels echt toe aan wat nieuwe dekbedovertreksets en ik scoorde er twee bij de HEMA. Wij hebben twee éénpersoonsdekbedden, omdat ik me graag helemaal inwikkel in mijn deken. Nadeel is wel dat je met zulke dingen kopen altijd een heel stuk duurder uit bent dan mensen met een tweepersoonsdekbed. ♥ Ook ben ik lekker bezig geweest met de voorjaarsschoonmaak. Heel de keuken gepoetst en ook achter en onder het gasfornuis. Wat een troep had zich daar verzameld zeg! ♥

InstApril InstApril InstAprilInstApril InstApril InstApril

♥ Er kwamen smoothies in allerlei tinten groen voorbij. ♥ Voor het eerst sinds we hier wonen, heb ik een paastak in huis gehaald. Geknipt uit de wilg bij mijn ouders in de voortuin. ♥ Ik plaatste deze maand mijn 600e instagram foto! Voor iemand die niet dagelijks wat online zet, vind ik dat best veel. ♥ Ik doe gezond met de smoothies en de katten doen gezellig met me mee. Charlie heeft nu ook peer op zijn lijstje van lekker mensen voer staan. ♥ O’Malley keek heel erg verdrietig op deze foto, vond ik zelf. Maar dat was hij helemaal niet. Hij lag lekker te chillen op het logeerbed. ♥

InstApril InstApril InstAprilInstApril InstApril InstApril

♥ Ondertussen tekende ik af en toe ook lekker verder in mijn kleurboek. Het blijft een heerlijke, ontspannende bezigheid. ♥ Even een ander kleurtje tussen de groene smoothies, namelijk een roze smoothie. Heerlijk met alleen fruit en even zonder de spinazie. ♥ Ik had nog steeds een zakje kaneel liggen en een heleboel appels die nog net aan goed waren, dus besloot ik een appel-kaneel cake te maken. Hij was echt ontzettend lekker. ♥ Kroelen met de poezen: ik kan er echt van genieten! ♥ Wij hebben een heleboel woord- en lettermagneetjes voor op de koelkast: koelkastpoëzie. Eindelijk heb ik er weer wat mee op de koelkast geplakt. ♥

InstApril InstApril InstAprilInstApril InstApril InstApril

♥ Een opgebroken viaduct zorgt er voor dat ik mijn standaard rondje skeeleren moet aanpassen. Er ligt daar te veel zand en dat is niet goed voor mijn skeelers. Een nieuwe route leverde gelijk ook een nieuw afstandsrecord. ♥ En jawel, nog meer groene smoothies. ♥ Charlie doet echt alles voor een snoepje. Ook in de broek van de baas hangen. ♥ Ik deed een nieuwe quote in mijn wissellijst en ik vind het echt super leuk staan. Deze komt trouwens van Lonneke. ♥ Kleuren, kleuren en nog eens kleuren. ♥ Ook ben ik met het prachtige weer maar weer eens gaan geocachen. Deze twee zwanen maakte het nog extra moeilijk, want de papa-to-be liet ons echt niet passeren. ♥

InstApril InstApril InstAprilInstApril InstApril InstApril

♥ We deden er ook nog een oranje smoothie tussendoor. Met wortel. Normaal drink ik ongeveer twee van die glazen, maar bij deze zat ik na anderhalf toch echt vol. ♥ Even de diertjes op mijn digitale boerderij verzorgen. ♥ Charlie was deze dagen echt ontzettend knuffelig. Waarschijnlijk omdat ik zoveel thuis was. En als hij niet naast of op mij lag, dan lag hij in de tuin in het zonnetje. ♥

InstApril InstApril InstAprilInstApril InstApril

♥ Regelmatig komt Charlie thuis met een vogel of een muis. Iets wat O’Malley nooit doet. Mussen, merels, spreeuwen en zelfs een keer een kraai. Allemaal zwarte/bruine vogeltjes. Maar dit keer kwam hij met een iets gekleurder exemplaar aangelopen. Arm beestje. ♥ Iets te veel gewandeld misschien? Een flinke blaar op mijn voet. Gelukkig had ik nog blarenpleisters in huis. ♥ De feestweek met bijbehorende feesttent was weer in het dorp en het eerste weekend was zeer geslaagd. Ik moet nog steeds lachen als ik de foto’s zie. ♥ Ook haalde ik deze maand een jubileum op mijn blog, namelijk 200 bloglovin’ volgers. Inmiddels heb ik diezelfde mijlpaal al twee keer kunnen vieren en zit ik nu te wachten op de derde keer (ja, we zitten weer op de 199 volgers). ♥ Thuis even bezig geweest voor mijn werk: liedjeskaarten maken. De tekst van het liedje aan de ene kant en aan de andere kant een bijpassen plaatje. Liedjes zingen wordt zo echt een spelletje voor de kinderen. ♥

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

15 Reacties

 • Reageer Jennn 7 mei 2014 op 16:41

  Leuk om te zien!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Ask me anything: muziekfavorieten

 • Reageer Manon 7 mei 2014 op 16:56

  Oh je kat ziet er zo lief uit! Leuke fotos allemaal

 • Reageer Silvy 7 mei 2014 op 18:22

  Leuke foto’s! ^_^ Gefeliciteerd met je 200 volgers! (.. ook al zijn het er nu weer 199 🙁 )
  Silvy heeft onlangs geplaatst..Rowenta for Elite

 • Reageer Daniëlle 7 mei 2014 op 20:00

  Wat maak je de letters toch mooi in die begin foto. Mag ik vragen met welk programma je dat doet?
  Je kat is echt super sweet! Leuk om te zien wat jij hebt gedaan in de maand april!
  Daniëlle heeft onlangs geplaatst..Tecnico eyeliner

  • Reageer Wendy 8 mei 2014 op 21:59

   Dat heb ik gemaakt in Photoshop.

 • Reageer Saar 7 mei 2014 op 21:56

  Het is een prachtig plekje daar bij de zwaan <3
  Saar heeft onlangs geplaatst..Fotodagboek: Week 19

 • Reageer Simone 7 mei 2014 op 23:00

  Leuke foto’s (oke op die foto van je kat met het vogeltje na dan 🙁 )!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Compleet ontregeld

 • Reageer Monique 8 mei 2014 op 07:39

  Smoothies zijn zo lekker, en het glas is zo gaaf! ( Ik heb hem ook!)
  Monique heeft onlangs geplaatst..Waarschuwing.

 • Reageer Eline 8 mei 2014 op 15:07

  leuk overzichtje!
  Eline heeft onlangs geplaatst..Hallo wereld!

 • Reageer Jenny 8 mei 2014 op 16:44

  Jeetje die kanarie!! Ahw 🙁 En ben je ook zo verslaafd aan Hay Day hihi
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Things I love Thursday

  • Reageer Wendy 8 mei 2014 op 21:59

   Het was geen kanarie hoor! Het was een koolmees. Maakt het niet minder zielig natuurlijk.

 • Reageer Saskia 8 mei 2014 op 20:25

  Lekker veel foto’s erg leuk! En erg lekker al die smoothies 🙂
  Saskia heeft onlangs geplaatst..Hoe zie jij jezelf?

 • Reageer Sas 10 mei 2014 op 14:37

  Wat een leuk overzichtje heb je ervan gemaakt 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..The Awesome List: Enjoy the weekend!

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 11 mei 2014 op 19:08

  Je bent lekker gezond bezig met die smoothies! Leuk overzicht. 🙂
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Mindervaliden irritaties

 • Reageer Wanda 11 mei 2014 op 23:20

  Leuk overzicht! En goed bezig hoor, met al die groene smoothies! Ik wil morgen weer even een litertje gaan maken, afgelopen 2 weken is het er helaas een beetje bij ingeschoten. Leuke foto’s van je kat trouwens!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Weekendje Callantsoog | Mijn favorieten…

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge