Creative

Kleurboek voor Volwassenen #7

Ik heb “Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen” voor mezelf gekocht. Af en toe zit ik dus lekker te kleuren ter ontspanning. Soms eventjes en soms uren achter elkaar. Met potloden, stiften of mijn gekleurde fineliners. Ik werk het boek van voor naar achteren door en als er een pagina helemaal klaar is, zal ik hem hier met jullie delen.

Dat is weer even geleden dat ik jullie wat liet zien uit mijn kleurboek. Ik ben er de gewoon wat minder mee bezig geweest en vandaar dat het allemaal wat langer op zich liet wachten dan de vorige keren. Het kleuren in mijn kleurboek is natuurlijk geen verplichting, dus ik doe het wanneer ik zin heb. En in dit geval betekende dat, dat ik er een paar weken helemaal niks mee heb gedaan. Uiteindelijk zag ik het boek weer een keer leggen en had ik spontaan weer zin om te kleuren.

Ook dit keer ben ik weer aan de slag gegaan met mijn gekleurde fineliners van Stabilo. Ze kleuren gewoon heel erg fijn en daardoor ben ik geneigd steeds weer naar de fineliners te grijpen. Mijn potloden pak ik toch wat minder snel, maar ook die probeer ik wel af en toe te gebruiken. Ik heb al gezien dat er een binnenkort een kleurplaat aan komt die wel geschikt is om met kleurpotlood in te kleuren.

Ja, wat kan ik verder nog vertellen over deze kleurplaat. Per ‘vorm’ twee kleuren gebruikt, elke kleur net zo vaak proberen te gebruiken (dus niet 15x geel en 2x donkerbruin) en verder was het een kwestie van willekeurigheid. De ene combinatie van kleuren vind ik leuker geworden dan de andere, maar in het geheel is het wel een knallend kleurplaatje geworden.

Kleurboek voor volwassenen

Meer zien van mijn Kleurboek voor Volwassenen? Klik dan hier. Of bezoek het Pinterest bord met mijn kleurplaten.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

13 Reacties

 • Reageer Monique 26 mei 2014 op 08:27

  Gaaf! Ik zit ook al een tijdje naar dat kleurboek te kijken. Ik vind er prachtige kleurplaten instaan!
  Monique heeft onlangs geplaatst..Mcfly. Unsaid Things, Our Story.

 • Reageer Petra 26 mei 2014 op 09:07

  Ooit ga ik hem ook nog kopen. Lijkt me zo heerlijk om te doen.
  Petra heeft onlangs geplaatst..Lieve Lars

 • Reageer Manon 26 mei 2014 op 09:43

  Je hebt hem leuk ingekleurd
  Manon heeft onlangs geplaatst..MUA – Undress Your Skin Flawless Skin Primer

 • Reageer Marlissa 26 mei 2014 op 10:11

  Leuk! Ik zou hier niet de tijd voor nemen denk ik, maar wel lekker ontspannend om te kleuren.

 • Reageer Chantal 26 mei 2014 op 10:15

  Ziet er weer mooi uit. Dat kleuren lijk me erg ontspannend!
  Chantal heeft onlangs geplaatst..Een zomerthriller: Villa Toscane – Linda van Rijn

 • Reageer Eline 26 mei 2014 op 12:50

  zo zeg… mooi gekleurd 🙂

 • Reageer Simone 26 mei 2014 op 13:24

  Ook deze is weer mooi gekleurd!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Wat staat er op mijn theateragenda?

 • Reageer alexa 27 mei 2014 op 09:13

  wat grappig maar het ziet er eigenlijk best leuk uit! en kleuren is eigenlijk ook best leuk! haha
  alexa heeft onlangs geplaatst..Maak je eigen kussensloop

 • Reageer Sas 27 mei 2014 op 10:50

  Hij is weer leuk geworden! Lekker bezig 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Omdat ZIJN telefoon ook wel iets verdiend

 • Reageer Kelly 27 mei 2014 op 13:51

  Wat leuk zeg! Ik vind je blog ook erg leuk, ik ben je meteen gaan volgen.

 • Reageer Lieke 29 mei 2014 op 10:02

  Mooi gekleurd! Ik wil dit boek zelf ook nog wel een keer kopen, lijkt me wel grappig om te doen 🙂 Ik hield vroeger echt super veel van kleuren en nu heb ik soms ook weer de neiging om gewoon vollop te gaan kleuren, haha
  Lieke heeft onlangs geplaatst..Child of Light

 • Reageer Tamarah 30 mei 2014 op 22:36

  Wauw weer een prachitge creatie! Ik houd van deze posts!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Tip: Geurkaarsje – Relax Fresh Cotton

 • Reageer Olga (teamconfetti) 4 juni 2014 op 17:33

  Wat een leuk idee om je ingekleurde tekeningen te laten zien 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge