Beauty + Fashion

Schoenen in zomerse sferen

 

De zomer is in aantocht en de temperaturen van de laatste dagen laten dat weer duidelijk merken. En met dit warme weer is het heerlijk om het zomer schoeisel weer uit de kast te trekken. Slippers en sandalen, heeft geeft me alleen bij het zien al een zomers gevoel. Tijd om eens te (window)screenshoppen naar wat leuke zomerse stappers, want de zomerschoenen die ik heb zijn toch langzaam aan wel aan vervanging toe.

schoenen

Schoenen zoals deze bovenstaande heb ik eigenlijk nog nooit gehad. Waarom niet? Geen idee eigenlijk. Ze hebben me denk ik gewoon nooit zo aangetrokken. Maar de laatste tijd vallen ze me dus wel op en ik vind ze helemaal leuk. De eerste vind ik leuk, omdat ze zo lekker opvallen met die overloop van wit naar turquoise. De tweede en derde vind ik een leuke beachy uitstraling hebben. Helemaal zomers!

In de zomer hoop ik ook lekker een paar keer naar het strand te gaan. Niets lekkerder dan aankomen bij het zand om dan je slippertjes uit te schoppen en op je bloten voeten het zand op te stappen. Het voordeel van slippers: ze gaan lekker makkelijk uit, maar ook net zo makkelijk weer aan. En wie dacht dat slippers er alleen maar in het standaard model zijn en geheel in het plastic, heeft het mis.

schoenen

Super leuk zo’n stofje met een printje. De linker heeft hele mooie warme rode kleuren en de rechter vind ik extra leuk door het hangertje met een hartje wat er aan hangt. Dit is weer eens wat anders dan de standaard teenslipper.

Alle bovenstaande schoenen komen trouwens bij de OTTO vandaan. Naast lekkere open zomerschoenen hebben ze daar natuurlijk ook sneakers, wandelschoenen, ballerina’s en nog heel veel meer. Ook voor regenlaarzen kan je bij OTTO.nl terecht. Want ja, het is en blijft Nederland met zijn onvoorspelbare klimaat.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Sas 21 mei 2014 op 09:01

  Jaaa slippertjes weer! Ik heb alweer 2 nieuwe gekocht 😉
  Sas heeft onlangs geplaatst..Over hoe ik dit een jaar geleden niet had kunnen bedenken

 • Reageer Manon 21 mei 2014 op 09:02

  Ik vind die slippertjes erg leuk!

 • Reageer Mirjam 21 mei 2014 op 10:44

  Ah leuke schoentjes! Ga binnenkort ook eens kijken voor zomerschoenen:)
  Mirjam heeft onlangs geplaatst..Maybelline Forever Strong #840 Purple Reflect

 • Reageer Miranda 21 mei 2014 op 16:16

  O, ik vind die eerste gaaf, maar ik kan niet op hakken of sleehakken lopen. Tenminste niet lang dus dat vind ik dan weer zonde. Er zitten leuke exemplaren tussen.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Persoonlijk: Twee weken later, hoe gaat het nu?

 • Reageer Kimberly 21 mei 2014 op 17:04

  Die twee teenslippers vind ik zo leuk! Ik hou ervan 😀

 • Reageer Dina 22 mei 2014 op 05:36

  Oh ja, slippers had k ook nog nodig. 🙂
  Dina heeft onlangs geplaatst..Een kipverhaaltje (+eiwijzer)

 • Reageer Marah 23 mei 2014 op 09:18

  Oeh die slippertjes zijn leuk!
  Marah heeft onlangs geplaatst..Over het fotograferen van kleine kinderen

 • Reageer Florentine 26 mei 2014 op 12:50

  Die sleehakken zijn altijd zo leuk! ❤

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge