Challenges + Tags

TAG: De eerste keer

Deze TAG gaat al een tijdje rond in het blogwereldje, dus ik denk niet dat ik jullie nog hoef uit te leggen dat dit niet over ‘die ene’ eerste keer gaat. Zo intiem gaan we hier maar niet worden. Dat houd ik lekker voor mezelf. Maar er zijn een heleboel andere eerste keren die hier wel zonder rode oortje besproken kunnen worden. Dat is dan ook precies waar deze TAG mee gevuld is. Lees gezellig mee en voor wie hem over wilt nemen: ga je gang!

eerste keer

First Best Friend

Mijn eerste beste vriendin was mijn buurmeisje. Toen ik net drie jaar was, in 1990, verhuisden wij van een flatje naar een nieuwbouw rijtjeswoning. Naast ons kwam ook een jong gezin wonen. Zij hadden een dochtertje van net twee. Vanaf dat moment waren wij vriendinnen. Van gewoon vriendinnen tot maatjes door dik en dun. Inmiddels zijn we geen beste vriendinnen meer, maar hebben we af en toe via Facebook nog wel contact met elkaar.

First Record Ever Bought

Volgens mij is dat een verzamelcd geweest. Een soort Hitzone cd, maar dan met een andere naam. Vraag me niet hoe de cd precies heet, want daarvoor zou ik dan op zolder moeten gaan graven naar die ene doos waar die cd in zit.

First Celebrity Crush

Brian Littrell van de Backstreet Boys was mijn geheime celebrity crush. Er waren maar een paar mensen die dat wisten. Iedereen had namelijk een crush op Nick Carter en ik werd dan ook vreemd aangekeken als ik zei dat ik Brian leuker vond. Dus besloot ik het maar voor me te houden.

First Pet

Mijn ouders hadden twee kwatten op het moment dat ik geboren werd: Moppie en Mollie. Dat waren dus ook gelijk mijn eerste huisdieren. Het eerste huisdier dat ik echt voor mezelf had, waren een stel vissen op mijn slaapkamer.

First Gadget

De Game Boy van Nintendo was mijn eerste gadget. Ik was de trotse eigenaar van de eerste generatie Game Boys. Zo’n dikke, grijze met een groenig schermpje. Daarmee is mijn liefde voor Nintendo ontstaan.

First Big Purchase

Mijn Furby is denk ik mijn eerste grote uitgaven van mijn eigen spaarcentjes geweest. Dat was in 1998. Ik heb heel wat uurtjes met dat ding doorgebracht en samen met mijn buurmeisje hebben we zelfs een Furby bruiloft georganiseerd. Ja, het was voor ons een serieuze bezigheid. Ik heb hem nog steeds, ergens op zolder in een doos. Ik had hem in de kleur “Tie-Dye” (zie het plaatje).

First Blog Post

Goh, het zoeken van mijn eerste blog post hier op ItsWendy.nl kostte me meer moeite dan in gedacht had. Ik was helemaal vergeten dat de posts uit mijn eerste jaar bloggen op een eigen domein, niet meer in mijn archief zitten. Door allerlei privé omstandigheden heb ik dat hele eerste jaar aan blog posts geëxporteerd en daarna verwijderd. Maar ik kon het dus nog wel terug vinden. Mijn eerste blog post was een verslagje van oud & nieuw en de eerste twee dagen van het jaar 2010.

First Make Up

Naast de kinder make-up palletjes die ik vast wel gehad zal hebben (je kent ze wel: knalblauwe oogschaduw, felrode lippenstift en knalroze blush), was mijn eerste echte eigen make-up een blauwe mascara. Gekregen van mijn moeder. Ik een blauwe, mijn zusje een paarse. Ik was er toen helemaal gek van en die mascara is ook echt helemaal op gegaan.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

11 Reacties

 • Reageer Monique 30 mei 2014 op 09:04

  Leuke tag! Ik had ook altijd een crush op Brian, maar inmiddels is dat toch bekeert tot Nick. haha
  Monique heeft onlangs geplaatst..Enquête.

 • Reageer Ilse 30 mei 2014 op 09:16

  Leuke tag!
  Ilse heeft onlangs geplaatst..In Meet the blogger op Estrellaweb!

 • Reageer Joyce 30 mei 2014 op 10:10

  Wat een leuke tag, die neem ik van je over binnenkort 🙂
  Ik had een crush op AJ 😉 En ging zelf altijd met mijn furby wandelen met mijn kinder-wandelwagen haha!
  Joyce heeft onlangs geplaatst..V&D kinderkleding

 • Reageer Dina 30 mei 2014 op 11:08

  Wat een grappige tag, volgens mij ben ik deze nog niet eerder tegen gekomen. Mijn eerste gadget was ook de Gameboy.
  Dina heeft onlangs geplaatst..Mijn kleine furrball

 • Reageer Jennn 30 mei 2014 op 13:25

  Leuke tag, die neem ik binnenort een keer over. Ik vond Brian ook de leukste!
  Jennn heeft onlangs geplaatst..Ask me anything: waar ik moeilijk over schrijf

 • Reageer Petra 30 mei 2014 op 15:12

  Leuke tag. En ik vond Brian ook leuker dan Nick.
  Petra heeft onlangs geplaatst..Waarom vind ik Ikea ook al weer zo leuk?

 • Reageer Sas 30 mei 2014 op 21:16

  Mijn eerste crush was ook van de BSB. Alleen dan Howie 😉

  Leuk om te lezen
  Sas heeft onlangs geplaatst..Dingen die ik eigenlijk (vaker) zou moeten doen maar gewoon lekker vertik

 • Reageer Lieke 30 mei 2014 op 21:40

  Furby’s waren zo ontzettend duur toen, 100 gulden geloof ik? Maarja, nu zijn ze 100 euro geloof ik. Gaaf dat je echt die eerste dikke grijze gameboy had! Mijn broer had die ook en ik wou er ook zo graag eentje, maar mijn eerste Gameboy was de pocket variant 😀
  Lieke heeft onlangs geplaatst..SHOPLOG! (MEI ’14)

 • Reageer Simone 30 mei 2014 op 21:48

  Leuk om te lezen! Furby’s waren zó leuk! Ik heb hem nog steeds, haha!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Waar ben ik over 5 jaar?

 • Reageer Wanda 1 juni 2014 op 20:22

  Leuk om te lezen! Ik vond juist die Kevin altijd het leukste, wat ouder en op de een of andere manier wat mysterieuzer…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Dag mei 2014!

 • Reageer annouska 7 juni 2014 op 12:17

  Aaaah de furby, jammer dat ik die nooit gehad heb want hij was altijd zo lief en fluffy :P.
  annouska heeft onlangs geplaatst..Friday Favourite #82

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge