Challenges + Tags

TAG: It’s Weekend!

Het weekend staat weer voor de deur en het leek me leuk daarom deze toepasselijke TAG voor jullie in te vullen. Deze TAG heet “It’s Weekend!”, ik heb hem gevonden op de blog van Miranda en hij bestaat uit acht vragen over mijn invulling van het weekend. Benieuwd naar wat ik meestal in het weekend doe, dan moet je vooral even verder lezen. Uiteraard mogen jullie deze TAG ook weer overnemen.

1. Heb jij op Zaterdag en Zondag weekend of heb je op andere dagen vrij?

Ik heb sowieso op zaterdag en zondag weekend en soms heb ik er nog één of twee dagen voor of na vrij. Ik heb geen vaste werkdagen, dus dat wisselt heel erg. En één keer per jaar ben ik op zaterdag niet vrij, want dan hebben we trainingsdag van mijn werk.

2. Hoe laat sta jij op in het weekend?

In het weekend probeer ik niet te laat uit mijn bed te komen. Ik merk dat ik daar alleen maar moe en lui van word. Ik probeer in ieder geval voor 9 uur mijn bed uit te stappen. Tenzij ik het de avond daar voor heel erg laat heb gemaakt. Maar dan nog kom ik niet later dan 11 uur uit mijn bed.

weekend
Samen met een vriendin op stap in het weekend en opzoek naar Geocaches.

3. Hoe ontbijt je in het weekend?

Op zaterdag ontbijt ik dat wat er nog over is van de week daarvoor. Meestal is dat een schaaltje yoghurt. Op zaterdag doen we altijd de boodschappen voor de komende week en daardoor hebben we op zondag meer keuze qua ontbijt. Meestal hebben we voor zondag lekkere broodjes. Het beleg wisselt, maar meestal ga ik sowieso voor een gekookt eitje.

4 .Hoe ziet jou weekend er meestal uit?

Vaste dingen in het weekend zijn boodschappen doen en de was van de afgelopen week wegwerken. Verder probeer ik elke week ook het hele huis te stofzuigen en te dweilen. Dat lukt niet altijd, omdat ik ook nog leuke, ontspannende dingen wil doen in het weekend, zoals bijvoorbeeld lekker weg met een vriendin. Verder doe ik in het weekend waar ik op dat moment zin in heb.

weekend
Lekker stappen in het weekend met vriendinnen.

5. Wat doe je het liefst in het weekend?

Ontspannen en genieten. Het liefst samen met Kevin, maar helaas gebeurt dat maar zelden. En hoe ik ontspan/geniet is ook elk weekend weer anders. De ene keer met een filmpje, de andere keer door te bloggen en weer een andere keer ga ik er gezellig op uit met een vriendin.

6. Wanneer plan jij je activiteiten voor het weekend?

Eigenlijk plan ik niet zoveel voor het weekend, behalve de boodschappen. Meestal vraag ik op vrijdag aan Kevin hoe laat hij de boodschappen met mij kan doen. Hij heel namelijk wel altijd heel veel plannen voor (vooral) de zaterdag en daar plannen we de boodschappen, als dat gaat, voor. Op die manier weet ik weer hoe laat ik hem zijn bed uit moet trekken, want Kevin kan wel heel leuk de boodschappen voor 9 uur plannen, maar om dan op tijd zijn bed uit te komen is heel wat lastiger.

weekend
Liedjeskaarten maken voor een activiteit op mijn werk.

7. Ben je ook bezig met je studie of werk in het weekend?

Ik ben niet meer bezig met een studie, dus dat in ieder geval niet. Heel soms ben ik met werk bezig in het weekend. Eigenlijk liever niet, want het is allemaal eigen tijd en voor dingen als bijvoorbeeld een observatieformulier invullen zou ik gewoon tijd moeten hebben/maken op mijn werk.

8. Hoe laat ga je naar bed in het weekend?

Dat ligt er helemaal aan wat ik de volgende ochtend moet doen. Zaterdagavond wordt het meestal laat. Of ik ga naar de kroeg of ik zit thuis een filmpje te kijken of ik ben lekker achter de laptop bezig. Als ik thuis blijf op zaterdagavond is het meestal tussen 1 en 2 uur voor ik in bed lig. Op zondagavond hangt het er van af of ik op maandag moet werken. Als ik moet werken, dan wordt het tussen 10 en 11 uur en als ik vrij ben rond 12 uur. Kevin moet namelijk altijd werken op maandag en als ik wakker blijf, dan gaat hij ook veel te laat naar bed. Met een op-sta-drama als gevolg.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

13 Reacties

 • Reageer Monique 23 mei 2014 op 08:07

  Leuke tag! Deze ken ik nog niet 🙂
  Monique heeft onlangs geplaatst..Feest toverstokjes.

 • Reageer Miranda 23 mei 2014 op 10:16

  Leuk om jou antwoorden te lezen.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Recept: Gezond tussendoortje.

 • Reageer annouska 23 mei 2014 op 11:24

  Oeh wat een leuke tag!! 😀 Leuk om te lezen hoe jij van het weekend geniet 😉
  annouska heeft onlangs geplaatst..Mindstyle: Try again.

 • Reageer alexa 23 mei 2014 op 12:11

  wat ontzettend leuk ingevuld en leuk met die foto’s erbij!
  alexa heeft onlangs geplaatst..Spring outfit

 • Reageer Simone 23 mei 2014 op 12:50

  Leuke tag! Deze had ik nog niet eerder gezien 🙂
  Simone heeft onlangs geplaatst..Ask me Anything #1

 • Reageer Sas 23 mei 2014 op 16:17

  Erg leuk om te lezen en zien met foto’s erbij. Geniet van je aankomende weekend 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Het opkomst nummer voor onze bruiloft (en hoe dit mis ging)

 • Reageer Lianne 23 mei 2014 op 17:27

  Lekker, weekend! Het schijnt ook nog eens mooi weer te worden. Geniet ervan!

 • Reageer Wanda 23 mei 2014 op 20:11

  Wat een leuke tag joh! Die ga ik zeker even onthouden! Maarre, jouw vriend komt dus ook moeilijk uit bed? Die van mij ook… het is zelfs zo erg dat ik de wekker moet zetten, naast zijn eigen wekker, om er voor te zorgen dat hij op tijd uit bed komt als ie naar een markt/beurs moet.
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Ready for the Holiday… # 5 | Social Media

  • Reageer Wendy 23 mei 2014 op 21:46

   Hij kan inderdaad heel moeilijk uit bed komen. Om half 6 gaat zijn eerste wekker, daarna om de 5 minuten en uiteindelijk om de minuut ongeveer. En dan nog krijg meneer het voor elkaar om na een uur nog niet uit zijn bed te zijn. Ik heb het opgegeven om hem nog wakker te maken. Zelf op zijn bed springen maakt niets uit (en ja, dat heb ik echt geprobeerd, hahaha). Alleen als we samen iets zouden gaan doen, doe ik er nog moeite voor. Maar vaak eindigt dat in dat ik boos en chagrijnig word, omdat hij maar niet wakker kan/wil worden… -_-‘

 • Reageer Anne 24 mei 2014 op 09:53

  Superleuke tag! 🙂 xx

 • Reageer Maurits 24 mei 2014 op 22:51

  Leuk! Die ga ik onthouden voor mijn eigen site om hem toch iets persoonlijker te maken
  Maurits heeft onlangs geplaatst..Foto’s op de heide

 • Reageer ByCJS 25 mei 2014 op 20:37

  Super leuke tag! Onze weekenden komen aardig overeen, haha!
  ByCJS heeft onlangs geplaatst..Plog #1

 • Reageer Florentine 28 mei 2014 op 18:41

  Wat een leuke tag!!!
  Florentine heeft onlangs geplaatst..Photo Diary

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge