Overige

Bloemen kweken: Dag 10

Weten jullie nog dat ik schreef over de bloemen die ik aan het kweken was? Ik had de potjes toen vijf dagen staan en liet jullie zien hoe de plantjes er op dat moment uitzagen. Bij de zonnebloemen was toen al best veel te zien als je je bedacht dat ze nog maar vijf dagen daarvoor gezaaid waren.

bloemen kweken

Inmiddels zitten we op dag tien en zijn de zonnebloemen echt enorm gegroeid. Wat gaat dat hard zeg! Maar ook de madeliefjes komen nu tevoorschijn. Ik noemde ze eerder trouwens margrietjes, omdat ik dacht dat het de grote bloemen waren, maar als ik zie hoe klein de blaadjes zijn, denk ik dat het toch de mini bloempjes zijn. Ach we zullen zien.

bloemen kweken

Zo zien de zonnebloemen er nu uit. In totaal zijn er acht plantjes omhoog gekomen. Dat is niet alles, maar ik geloof niet dat die andere vier nu nog naar boven zullen komen. Zoals je misschien op de foto al gezien hebt, is het middelste plantje ook niet helemaal goed ontwikkeld.

Maar zoals ik al zei is er nu dus ook leven te zien in het andere potje. Ze zijn super ieniemienie vergeleken met de zonnebloemen, maar het groeit! Ook hiervan zijn nog lang niet alle zaadjes uitgekomen en dat verwacht ik ook niet, maar toch komen er hier af en toe opeens nog plantjes bij.

bloemen kweken

Ik vind het super leuk om te zien hoe het zich allemaal ontwikkeld. Ook Kevin vond het de eerste dagen heel bijzonder om te zien hoe hard het ging. Ik ben benieuwd of het zo hard zal blijven gaan.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Manon 2 juni 2014 op 08:58

  Wel super leuk zo. Alleen ik ben er niet zo consequent mee met verzorgen
  Manon heeft onlangs geplaatst..Emerald Manicure Set van Ciate

 • Reageer Eline 2 juni 2014 op 11:19

  zo leuk om die vooruitgang te zien!

 • Reageer Simone 2 juni 2014 op 13:28

  Wat leuk en wat snel gaat het! Nu wil ik ze ook haha! Ik kan ze alleen nergens in overpotten helaas 🙁
  Simone heeft onlangs geplaatst..What Happend in May?

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 2 juni 2014 op 18:54

  Leuk om te zien! 🙂
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Dwang, ziek zijn en Oranje

 • Reageer Sas 3 juni 2014 op 10:18

  De vooruitgang is goed te zien, leuk!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Favorieten van de afgelopen weken #6

 • Reageer Tamarah 3 juni 2014 op 16:08

  Leuk om die ontwikkelingen te zien hè! Ze groeien best snel!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..First Time @Primark! + Shoplog XXL

 • Reageer Michelle 25 juni 2014 op 14:11

  Leuk om alles te zien groeien he ^^ Mag ik je een tip geven? Verpoot de zonnebloemen op tijd, anders hebben ze te weinig ruimte in het bakje en zal de groei achteruit gaan. Ook ondersteuning vinden ze fijn.
  Michelle heeft onlangs geplaatst..De laatste bladzijde

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge