Overige

Huishoudelijke mededeling

Het is je misschien al opgevallen, maar deze week is het even wat rustiger op ItsWendy.nl en qua reacties van mij op jullie blogs.  Een technische storing kunnen we het wel noemen. Storen deed het me inderdaad. De ventilator in mijn laptop maakte al een langere tijd best een behoorlijk kabaal. Een keer goed stofvrij maken, hielp een hoop. Helaas hielp dat de laatste weken ook niet meer en ik ergerde me mateloos aan de herrie die er uit kwam. Ik zat niet met plezier achter mijn laptop en kon me totaal niet concentreren.

Een nieuwe laptop kopen was ontzettende onzin, want die is verder nog prima in orde. Dus keek ik of ik op Internet een nieuwe ventilator kon vinden voor mijn inmiddels bijna 5 jaar oude laptop. Ik hoefde niet lang te zoeken en ik vond een betrouwbare site met daarop een fan voor nog geen drie tientjes. Net voor middernacht bestelde ik hem en nog geen 36 uur later duwde de pakketbezorger hem door de brievenbus. Toch netjes dat zo’n klein doosje per pakketpost wordt bezorgd.

ventilator

En daar zat ik dan. De laptoptechneut. “Je moet hem van onder vandaan open maken”, had Kevin mij gezegd. Na een paar kleppen verwijderen, geloofde ik daar niks van: ik kon er zo nooit helemaal bij! Google werd er weer bij geroepen en niet veel later was ik bezig met het verwijderen van mijn toetsenbord. Toen moest het scherm eraf en het paneel wat daar aan vast zat en toen kwam ik bij het moederbord.

Dat was het punt dat ik niet meer zelf verder durfde. Ja, ik kom er gewoon vooruit. Ik kan wel doen alsof ik alles zelf heb gedaan, maar dit werd me allemaal toch net een beetje te spannend. Stel je voor dat ik alles straks in elkaar zet, een werkende ventilator heb, maar het beeld er niet uitziet omdat ik op het moederbord wat beschadigd heb?! Angstig keek ik naar Kevin en deze nam het vervolgens van me over, maakte het af en zette de boel weer in elkaar. Afsluitend met de mededeling: “De rest had jij ook best gekund hoor.” Gelukkig heeft hij meer vertrouwen in mij dan ik in mezelf.

En nu is mijn laptop weer heerlijk stil. Oké, niet geruisloos, maar dit zachte geluidje stoort me tenminste niet. Weg met dat irritante geluid en welkom terug rust. En nu weer aan de slag met mijn blog, want ik loop dus behoorlijk achter.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

12 Reacties

 • Reageer Saar 12 juni 2014 op 21:50

  Vind het al heel stoer dat je überhaupt begonnen bent aan die klus!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Fotodagboek: Week 23

 • Reageer Jess 12 juni 2014 op 22:23

  Nou, ik was waarschijnlijk al afgehaakt bij het bestellen van die ventilator dus ik vind je een bikkel. Good to have you back!
  Jess heeft onlangs geplaatst..Instagram diary #30

 • Reageer Petra 12 juni 2014 op 22:34

  Petje af. Ik zou er dus nooit aan begonnen zijn. Ik koos voor de makkelijke maar ook dure weg…een nieuwe kopen.
  Petra heeft onlangs geplaatst..Kijk maar niet naar mij!

 • Reageer Veronica 12 juni 2014 op 22:44

  Oh bloedirritant vind ik dat als apparaten zoveel herrie maken. Mijn PC heeft dat ook een tijdje gehad, hysterisch werd ik ervan hihi. Fijn dat je laptop het weer doet, toch knap dat je de stap zelf nam om hem uit elkaar te halen!
  Veronica heeft onlangs geplaatst..Een weekendje Praag

 • Reageer Sas 13 juni 2014 op 16:07

  Ik zou het aan M. hebben overgelaten haha 😛 Petje af dat je het hebt gedaan 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Gewoon even wat RANDOM dingen

 • Reageer annouska 14 juni 2014 op 11:33

  Pff, ik vond een moederboard in de computer vervangen al een hele klus. Laat staan een ventilator in de laptop. Daar begin ik niet aan 😛
  annouska heeft onlangs geplaatst..Favourite #83

 • Reageer alexa 14 juni 2014 op 18:30

  wat fijn dat het irritante geluid verholpen is!
  alexa heeft onlangs geplaatst..Kersen eten met een reden

 • Reageer Tamarah 15 juni 2014 op 20:46

  Stoer dat je het uit elkaar durfde te schroeven en wat lief dat je vriend dat tegen je zei! Ik ben zelf een MEGA apple fan en zou niets meer liever willen! Dus we zijn aan het sparen voor als deze kapot gaat. Maar voorlopig heb ik nog geen klagen!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Picture Diary – Juni 2014 #1

 • Reageer Joyce 15 juni 2014 op 23:40

  Haha stoer van je! Ik draai ook altijd alles zelf uit elkaar om het vervolgens weer in elkaar te zetten als iets niet werkt zoals het hoort.

  Moet ook onze droger eens onder handen nemen. Jammer dat die zo zwaar is en boven op de wasmachine staat, want daarom stel ik het uit…
  Joyce heeft onlangs geplaatst..De week in foto’s #7

 • Reageer Rosebird 16 juni 2014 op 08:29

  Wat knap dat je het wel eerst zelf aan durfde! Ik had dat niet eens gedurfd! 🙂 Welkom terug!
  Rosebird heeft onlangs geplaatst..“…. wordt het iets rustiger….”

 • Reageer Jenn 16 juni 2014 op 12:19

  Knap dat je er uberhaupt zelf aan begonnen bent! Ik zou meteen naar de computerzaak van een vriend van ons gerend zijn 😛
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Pony: to do or not to do?

 • Reageer LNNK 19 juni 2014 op 12:59

  Je bent er in ieder geval zelf aan begonnen! Soms moet je dingen gewoon proberen toch?
  LNNK heeft onlangs geplaatst..My home: green love

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge