Lifestyle

InstaMei ‘14

Een beetje later dan dat jullie van me gewend zijn, hier het een overzicht van mijn maand in Instagram foto’s. Ik kan wel zeggen dat het een fijne maand was, ondanks de paar regenachtige, grijze dagen. Zijn jullie klaar voor mijn InstaMei van 2014?

instamei

instamei instamei instameiinstamei instamei instamei

01 De feesttent stond weer in het dorp en ik had een aantal super gezellige avonden. 02 Dit drankje dronk ik vroeger altijd bij mijn beste vriendin / buurmeisje. Ik zag het staan in de supermarkt heb nam het mee. Heerlijk die herinneringen. 03 Onweer in Nederland. Van al die buien die er waren, was er echt maar één kleintje daar waar ik woon. Stiekem vind ik dat stom. Ik houd wel van onweer (als ik binnen zit en niet naar buiten hoef). 04 Er wordt bij ons altijd heel wat afgekroeld op bed. Helaas maken de broers onderling vaak ruzie over wie ‘de baas’ is over de slaapkamer. 05 Gelukkig liet te zon zich ook regelmatig zien. De temperaturen vielen soms wel wat tegen, maar ja… we waren ook wel een beetje verwend met dat hele warme weer. 06  In de action  vond ik een bak met hele goedkope Maybelline. Ik nam er twee mee, waaronder deze turquoise.

instamei instamei instameiinstamei instamei instamei

07 Ik ging langs bij de keuringsarts om bloeddonor te worden en er werd gelijk wat bloed afgenomen om te testen. 08  Charlie is heel goed in verstoppen. Waarschijnlijk zat hij daar al best een tijd voor dat ik hem ontdekte. 09 10 11 Deze maand werden we verblijd met een prachtige zonsondergang. Heel Instagram stond vol met foto’s hiervan. 12 De eerste tekenen van leven waren in mijn kweekpotjes te vinden.

instamei instamei instameiinstamei instamei instamei

13 Ik ben deze maand weer aan het kleuren gegaan. 14 Ik was niet alleen creatief op papier maar ook op mijn nagels. 15 Van een collega een tuinpak/-broek overgenomen. Ik vind het wel leuk, maar de meningen zijn verdeelt. Kevin vind het in ieder geval vreselijk. 16 Ik ontving nieuwe shorts! Blij mee, want de enige korte broek die ik nog had, had een scheur in de achterkant. 17 Iets wat ook al heel lang op mijn wensenlijstje stond, was een rode broek. En nu heb ik er één. Hier komt nog een blogje over, want tegelijkertijd bestelde ik nog meer. 18 Kiekeboe. Ik had een baaldag en wilde het liefst gaan slapen tot de zomer.

instamei instamei instameiinstamei instamei instamei

19 20 Bak-manie. Ik maakte een boterkoek en brownies. Die laatste is al op. Van de boterkoek heb ik nog een paar stukken. 21 Midden in de nacht werd ik wakker en vond ik een kat bovenop mijn buik. Als Kevin rond drie uur ‘s nachts nog niet naast mij ligt, wordt ik automatisch wakker. 22 Gekkigheid na het boodschappen doen met de gekregen Stikeez. 23 Ik wordt zo ontzetten blij van het mooie weer. 24 De kussentjes op de bank zijn klaar voor het WK. Oranje boven!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Manon 4 juni 2014 op 09:55

  Mooi kleurtje die nagellak. En ook erg leuke fotos!

 • Reageer Sas 4 juni 2014 op 10:52

  Leuke foto’s van de maand Mei. Ik vind die giraffe erg leuk in je vensterbank 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..De Gelukkige Huisvrouw: The List

 • Reageer Simone 4 juni 2014 op 11:42

  Wat een leuke foto’s!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Postcrossing – Hoe berg ik mijn kaarten op?

 • Reageer alexa 4 juni 2014 op 12:31

  wat een leuke foto’s!
  alexa heeft onlangs geplaatst..Nom nom nom tag

 • Reageer Kelly 4 juni 2014 op 20:08

  Leuke foto’s! 🙂

 • Reageer Marah 5 juni 2014 op 09:09

  Mooie nagellak!
  Marah heeft onlangs geplaatst..Trouwen: Een Budget Bruiloft

 • Reageer Wanda 5 juni 2014 op 16:55

  Leuke nagellakkleurtjes! Ik moet ook nodig een paar nieuwe gaan kopen, maar het is er nog niet van gekomen helaas… Die brownies heb ik ook 1 keer gemaakt, lekker simpel en ook best wel lekker…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..7 dingen die een ander misschien wel doet maar ik dus niet!

 • Reageer Joyce 5 juni 2014 op 16:58

  Wat een leuk overzicht zo!
  Leuk die kleurtjes nagellak 🙂
  Joyce heeft onlangs geplaatst..TBT – Thailand

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge