Creative

Kleurboek voor Volwassenen #8

Ik heb “Het enige echte Kleurboek voor Volwassenen” voor mezelf gekocht. Af en toe zit ik dus lekker te kleuren ter ontspanning. Soms eventjes en soms uren achter elkaar. Met potloden, stiften of mijn gekleurde fineliners. Ik werk het boek van voor naar achteren door en als er een pagina helemaal klaar is, zal ik hem hier met jullie delen.

Wat sneller dan de vorige keer, verschijnt er nu alweer een nieuwe kleurplaat online.  Na de vorige plaat ben ik gelijk doorgegaan met deze en na twee ‘kleursessies’ (in twee dagen) was deze al af. Ook deze vind ik weer erg leuk geworden.

Ik had al snel besloten dat deze kleurplaat uit één bepaalde kleur zou bestaan, alleen twijfelde ik in het begin nog aan blauw of groen. Blauw is een kleur die ik als kind altijd als lievelingskleur heb gehad, dus die kleur had voor mij een veilige keus geweest. Juist daarom heb ik besloten om met groen aan de slag te gaan. Ik pakte de vier tinten groen uit mijn pak met fineliners en ik ben begonnen met het inkleuren van dit soort Azteek-printje.

Toen ik de eerste vier rijen af had, zag ik dat het patroon zich onder aan de pagina herhaalde. Eerst wilde ik daar geen aandacht aan schenken. Later besloot ik om dan de kleuren die ik boven aan had gebruikt, te herhalen. Een complete kopie dus van het patroon daarboven. Grappig dat tijdens het kleuren de plannen dus opeens kunnen veranderen. En dat is goed. Gewoon lekker doen wat je wilt en jezelf niet te veel regels en voorwaarden opleggen. Vrijheid, blijheid. Goh, soms zouden we dat in het dagelijkse leven ook wat vaker moeten doen.

Kleurboek voor volwassenen

Meer zien van mijn Kleurboek voor Volwassenen? Klik dan hier. Of bezoek het Pinterest bord met mijn kleurplaten.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Kelly 8 juni 2014 op 08:50

  Ziet er weer leuk uit!

 • Reageer Manon 8 juni 2014 op 09:30

  Ik vind het wel leuk om meer te zien. Ik zag ze bij de bruna staan, twijfelde om er een mee te nemen
  Manon heeft onlangs geplaatst..Personal update #2

 • Reageer FSHN Forward 8 juni 2014 op 11:04

  Wat grappig!
  FSHN Forward heeft onlangs geplaatst..Slimme inpakkers: tips voor het inpakken van je koffer

 • Reageer Sas 8 juni 2014 op 11:20

  Hij is mooi geworden! Tot mijn schaamte heb ik er pas 1 ingekleurd en raak het boek nooit aan ^^
  Sas heeft onlangs geplaatst..Week#23/2014

 • Reageer Tamarah 9 juni 2014 op 10:42

  Dat heb je weer erg leuk gedaan!!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Personal Update: mei 2014

 • Reageer Joyce 15 juni 2014 op 21:52

  Leuk!
  Ik zag het boek vorige week liggen, maar heb ‘m toch niet meegenomen. Twijfel nog steeds! 😉
  Joyce heeft onlangs geplaatst..De week in foto’s #7

 • Reageer LNNK 19 juni 2014 op 13:06

  Ik vind het zo lekker rustgevend om te kleuren haha.
  LNNK heeft onlangs geplaatst..My home: green love

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge