Beauty + Fashion

NEW IN: Korte broeken

Regen, regen en nog meer regen. Op de dag dat ik dit schrijf, blijft het water met bakken uit de hemel komen. Ik heb medelijden met mijn vriend, want die moest net vandaag aan het werk op een dak van een bedrijf. Gelukkig niet ver van huis, dus hij kwam tussen de middag even omkleden. ‘s Middags had hij gelukkig weer een droog klusje en zo hoefde hij niet in een nat shirt te blijven lopen.

Maar goed, regen dus. En laat nou net op deze regenachtige dag een zomerse bestelling bezorgd worden. Ik had namelijk maar twee korte broeken in mijn kast liggen, waarvan er één meer een hotpants is dan een korte broek. Leuk dus voor je vrije tijd en als het echt heel warm is, maar niet geschikt voor op mijn werk. Die andere korte broek was meer geschikt… tot dat daar een mega scheur in ontstond. De stof op mijn kont achterwerk was helemaal versleten, dun geworden en dus gaan scheuren. Niks meer aan te doen. Niet gek ook, want ik had die broek alweer een paar jaar. Misschien wel al een jaar of vijf?

Maar ja, werken in een lange spijkerbroek met warme temperaturen (die we hopelijk nog een keer gaan krijgen) is ook niks. Ik ging opzoek naar wat nieuwe korte broeken en ik heb ze gevonden! Ik heb dezelfde korte broek in drie verschillende kleuren besteld. Zwart en beige: lekkere basic kleuren die overal eigenlijk wel mee kunnen. Daarnaast bestelde ik ook nog een mint kleurige versie. Lekker zomers! Nu hopen dat het zomerse weer ook weer terug komt, want met al die regenbuien heb ik natuurlijk  niks aan mijn korte broeken.

Korte broeken

Ze zijn van het merk Flashlights en ze kosten €24,99 per stuk. Ze zitten echt heel fijn. Ik heb geen smalle bovenbenen en heb vaak het probleem dat shorts daar voor het mooie net iets te strak zitten. Maar dat is bij deze dus niet het geval.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Marah 1 juni 2014 op 08:46

  Mooi!
  Marah heeft onlangs geplaatst..QOTW #13: Elisabeth Edwards

 • Reageer Tamarah 1 juni 2014 op 09:04

  Wat fijne dat je shorts hebt kunnen vinden die ook lekker zitten bij je bovenbenen. Ik heb hetzelfde probleem. Maar ik zou ook niet zo snel shorts dragen want daar heb ik de benen niet voor ;-).
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Picture Diary – Mei 2014 #2

 • Reageer Mirjam 1 juni 2014 op 09:10

  Ah wat een mooie shorts! Ook mooie lengte, ik hou er niet van als ze zo extreem kort zijn (en dan verbrand ik altijd mijn bovenbenen haha). Vooral die zalmkleurige is mooi!
  Mirjam heeft onlangs geplaatst..Spam je blog!

 • Reageer Kelly 1 juni 2014 op 11:20

  Leuke broekjes!
  Kelly heeft onlangs geplaatst..500 Volgers GIVEAWAY 2

 • Reageer Jess 1 juni 2014 op 11:44

  Die zijn leuk zeg! Als ik niet zwanger was, had ik die zo kunnen uitzoeken.
  Jess heeft onlangs geplaatst..Nom nom nom…

 • Reageer Simone 1 juni 2014 op 12:29

  Die zijn leuk zeg!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Rabbits are cute

 • Reageer Romy 1 juni 2014 op 13:22

  Leuke broeken, die groene is tof!
  Romy heeft onlangs geplaatst..Outfit: Flowy Colorful Pants

 • Reageer Marlissa 1 juni 2014 op 17:14

  Leuk die mintgroene! Gelukkig komt het zomerse zonnetje weer terug:)

 • Reageer Eline 1 juni 2014 op 21:41

  die zijn heel mooi!

 • Reageer Sas 3 juni 2014 op 10:13

  Leuke broeken. Het weekend wordt het mooi weer 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Favorieten van de afgelopen weken #6

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge