Lifestyle

InstaJuni ‘14

Met een mega vertraging, alsnog mijn Instagram overzicht van juni. Gelukkig zijn het dit keer niet maar een paar foto’s en kan ik jullie meer laten zien dan alleen maar kattenfoto’s.

instajuni instajuni instajuniinstajuni instajuni instajuni

♦ Na een avondje op de bank slapen (Kevin had helaas last van een ‘snurkbui’), ontbeet ik met een smoothie. ♦ Op zondag gingen we in alle vroegte een rondje skeeleren. Althans: ik skeeleren en Kevin op de fiets. Heerlijk op zondagochtend, want dan is het zo rustig op straat. ♦ Charlie was opeens heel erg ziek. Paar uur bij de dierenarts moeten blijven, aan het infuus, bloedonderzoek, hoge koorts. En wat het uiteindelijk was? Geen idee. Gelukkig is hij weer opgeknapt. ♦ Samen met een vriendin een stukje wezen wandelen. ♦ Smoothie! ♦ Achter de schermen bij het maken van een shoplog. ♦

instajuni instajuni instajuniinstajuni instajuni instajuni

♦ Boe! Ik kon niet meer lachen, want mijn kleimasker was al bijna helemaal opgedroogd. ♦ Goed nieuws! Ik mocht voor de eerste keer bloed komen geven! ♦ Even relaxen op bed. ♦ En Charlie deed dat op/achter de rugleuning van de bank. ♦ Ik had nail whitener op mijn nagels gedaan, maar in de kroeg kwam ik er achter dat dat oplicht bij UV-licht. ♦

instajuni instajuni instajuniinstajuni instajuni instajuni

♦ Ein-de-lijk werd er echt weer wat aan de tuin gedaan. Later nog een blogje hier over, want inmiddels heb ik een beginnend gazonnetje! ♦ Charlie was hier nog steeds ziek en dit postte ik op Facebook. Veel mensen die op de hoogte wilde blijven. ♦ Ook ik kwam in aanraking met het loomen. ♦ Ventilator van mijn laptop vervangen. ♦ Nog meer loom-bandjes. ♦

instajuni instajuni instajuniinstajuni instajuni instajuni

♦ Hieperdepiep, ik was jarig! ♦ Even een mini fotoshoot voor mijn blog. ♦ Traktatie maken voor de kinderen op mijn werk. ♦ En ik deed er ook nog een verjaardagswinactie uit. ♦ Ik doneerde voor de eerste keer een halve liter bloed. Alles ging super! ♦ Deze vla leek mij echt hemels. Helaas was de werkelijkheid een beetje een teleurstelling. ♦

instajuni instajuni instajuniinstajuni instajuni instajuni

♦ De zeeman heeft wel een hele rare maatverdeling. Ik weet dat ik niet de slankste ben, maar maatje 46-48? ♦ Charlie weer opgeknapt en in de relax modus. ♦ Lekker onder de blauwe hemel. ♦ Samen met een collega op het zomerfeest van mijn werk. ♦ Super gaaf: mijn blog werd door Sanquin gedeeld op hun Facebook-pagina. Met ruim 1100 bezoeker op diezelfde dag als gevolg. ♦ Lekker uit eten met een vriendin op de Beren Boot. ♦

instajuni instajuni instajuni

♦ Spannend dat voetbal. Toen ik echt niet meer durfde te kijken, gingen ze opeens scoren. ♦ Vriendin stuurde foto’s die zij gemaakt had van ons uitje met de Beren Boot. ♦ Mijn moeder wilde ook een WK-armbandje en dus maakte ik deze voor haar. ♦

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

15 Reacties

 • Reageer Jess 20 juli 2014 op 08:53

  Wat een fijne diary weer. Ik vind het altijd tof om die overzichtjes van jou te mogen bekijken. Goed idee, die parten watermeloen op een stokje. Die ga ik even onthouden.
  Jess heeft onlangs geplaatst..Shoplogje Asos met onder andere een te stoer Heisenberg shirt…

 • Reageer Simone 20 juli 2014 op 10:01

  Wat een leuke diary! Wat sneu dat Charlie zo ziek was 🙁
  Simone heeft onlangs geplaatst..Wat zou je doen als je zou durven?

 • Reageer Andrea 20 juli 2014 op 10:10

  Wat een superleuke glazen voor je smoothies! Ideaal!
  Andrea heeft onlangs geplaatst..Favorite Fives: Citytrip wishlist

 • Reageer saskia 20 juli 2014 op 11:07

  Wat sneu voor Charlie dat hij zo ziek was. Verder hele leuke vrolijke foto’s, loomen is leuk! Grappig ook van die nail whitener.
  saskia heeft onlangs geplaatst..Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 29)

 • Reageer Oum Feerozah 20 juli 2014 op 11:40

  Nog van harte gefeliciteerd. Leuke fotos zeg.

 • Reageer Saar 20 juli 2014 op 12:16

  Wat fijn dat Charlie toch weer gewoon is opgeknapt. Hopelijk blijft hij zich fit voelen! Leuke overzicht!
  Saar heeft onlangs geplaatst..3 Positieve Dingen #3

 • Reageer Sylvana 20 juli 2014 op 12:21

  Wat leuk om te zien! Kleimaskers zijn altijd zo fijn. En wat fantastisch dat je bloed doneerde, heel mooi gebaar!
  Sylvana heeft onlangs geplaatst..Room For Thought #4

 • Reageer shirleyyy 20 juli 2014 op 12:54

  Super vet die nagellak! Die beker is echt zo leuk,xxxx
  shirleyyy heeft onlangs geplaatst..Filmpje: Shoplog Action & Claire’s

 • Reageer Lisette 20 juli 2014 op 17:28

  Leuk overzichtje met al die fotos 🙂 Ik heb dat loomen nog steeds niet geprobeerd maar ik vind het wel heel gaaf !
  Lisette heeft onlangs geplaatst..SUMMER SUNDAY | 10 GAMES

 • Reageer Irma 20 juli 2014 op 19:27

  Nog van harte gefeliciteerd! Ziet eruit alsof je een fijne dag/week hebt gehad en de traktatie voor op je werk is simpel, maar zo lekker! Slim bedacht! Ik hoop dat je weer zo’n week tegemoet gaat. (:
  Irma heeft onlangs geplaatst..Ben ik de enige die… #6

 • Reageer Eline 20 juli 2014 op 23:03

  leuke foto’s!

 • Reageer Wanda 21 juli 2014 op 00:09

  Leuk overzicht! En smoothies… heerlijk he? Ik maak ze nu ook regelmatig, vooral met dit warme weer is het erg lekker en zo klaar!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Afvallen… # 3 | Bikiniboost

 • Reageer Talita 21 juli 2014 op 14:04

  Dat zag er uit als een gezellige en volle maand 🙂
  Liefs

 • Reageer Sas 22 juli 2014 op 10:12

  Leuke foto’s! En grappig dat je nagellak op had die licht gaf in het donker…
  Sas heeft onlangs geplaatst..Verbouwing #2: Onze wc

 • Reageer Daphne 13 augustus 2014 op 14:40

  Wat een leuke traktatie zo met die watermeloen op een stokje! Ga ik onthouden, want dat lijkt me ook leuk om eens te trakteren aan de kinderen op m’n werk 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge