Personal

Little Smile Moments

♦ Nog anderhalve week en dan heb ik ook twee weken vrij. Aangezien ik echt wel toe ben aan die twee weken, klinkt “nog anderhalve week” eigenlijk toch nog wat lang. Maar nu ik er nog eens over nadenk, besef ik me dat het nog maar gaat om vier daadwerkelijke werkdagen. “Nog vier dagen werken”, klinkt toch een stuk beter.

♦  Volgende week donderdag ga ik samen met Sylvia haar verjaardag vieren. Het is allemaal al gepland, geregeld en besproken. Hopelijk gaat ze er heel erg van genieten (en ik ook een beetje).

♦ Soms loop ik gruwelijk achter met bepaalde dingen. Zoals bijvoorbeeld met de serie Heroes. Deze serie is al een paar jaar geleden gestopt, maar ik ontdek hem nu pas. Via Netflix. In middels ben ik bij aflevering 10 van de 77 en ik snap niet waarom ik die serie destijds al niet volgde.

smile

♦ Nog zo iets waarmee ik ontzettend achterloop: het t-shirt van de Cool Cat waar menig blogger het opeens over had. “I’m too busy… Read my blog” staat er op de voorkant van dit shirt. Normaal ben ik helemaal niet zo van de shirts met teksten, maar dit shirtje vond ik echt geweldig. Lekker simpel en qua kleur (wit met zwart) past het overal wel bij. Ik ontdekte dit shirtje afgelopen week pas op het Internet. Ik kwam er al snel achter dat hij al een lange tijd in de winkel lag en dat hij inmiddels ook al weer geruime tijd in de SALE was. Ik schatte mijn kansen om dit shirt nog te kunnen scoren erg klein. Toch ging ik even kijken bij de Cool Cat in Dordrecht en daar hingen er nog twee. Allebei in maat L en de ene wit met een zwarte print en de andere zwart met een witte print. Die met de zwarte print ging mee, die andere heb ik teruggehangen voor een andere blogger die net als mij gigantisch achter de feiten aan loopt.

smile

♦ Ik ontdekte nog een cadeaukaart van de V&D in mijn portemonnee en omdat ik toch in Dordrecht was, ging ik gelijk maar even langs de V&D om hem te gaan gebruiken. Ik ging uiteindelijk weg met zes cd’s en ik hoefde er zelf nog maar €5,- voor te betalen. Lekker nieuwe muziek voor in de auto.

♦ Ik kwam er pas achter dat Kevin voor het eerst ook een briefje in de Memory Jar heeft gestopt! Yeah! Nu ben ik natuurlijk super nieuwsgierig wat, maar ik moet geduld hebben. Pas met Oud & Nieuw gaan we de briefjes lezen.

♦ Pasgelden had EA een actie waarbij je GRATIS de complete serie van de Sims 2 kon downloaden. Nou is inmiddels de Sims 3 er ook allang en is de Sims 4 in aantocht, maar toch heb ik deze serie nog even gedownload. Nog net op tijd, want een paar uur later was de actie niet meer geldig. Ik zie weer een lichte verslaving aankomen…

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

12 Reacties

 • Reageer Manon 8 augustus 2014 op 08:57

  Leuk lijstje! Haha van het achterlopen met series is heel erg herkenbaar. De meeste zeggen dan WHAT? heb je hem nog niet gezien =P De sims is echt verslavend ik heb echt alle sims vanaf sims 1 en ik kan niet wachten totdat ik sims 4 heb!
  Manon heeft onlangs geplaatst..600 Volgers + Winactie / Rituals pakket !!!

 • Reageer monique 8 augustus 2014 op 09:31

  Leuk lijstje! Dat shirt is fantastisch! Absoluut geweldig!
  monique heeft onlangs geplaatst..Gentlemen tatoeages.

 • Reageer Simone 8 augustus 2014 op 10:25

  Dat shirt is echt super leuk, maar hier was hij al uitverkocht 🙁 Je zou zeggen: hier in de buurt wonen dan dus veel bloggers!
  Simone heeft onlangs geplaatst..De lange, warme zomer -TAG

 • Reageer Leonie 8 augustus 2014 op 12:11

  Aaah dat shirt kende ik helemaal nog niet, maar wat is ‘ie tof!

 • Reageer Laura 8 augustus 2014 op 18:43

  Hihi, The Sims 2 is leuk hè? En wat tof dat Kevin ook iets in de Memory Jar heeft gestopt, ik zou dan ook super nieuwsgierig zijn!
  Laura heeft onlangs geplaatst..Als er woorden waren (of: mijn weekend in Den Haag)

 • Reageer Sas 8 augustus 2014 op 21:13

  Altijd leuk om series pas later te volgen. Zo hoef je niet op een volgend seizoen te wachten 😉 En dat shirt, gaaf!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Music @ the moment #11 – Wat ik vroeger zoal luisterde

 • Reageer Oum Feerozah 9 augustus 2014 op 08:22

  Heel leuk lijstje, mooi t-shirt ook
  Oum Feerozah heeft onlangs geplaatst..Zomerfruit – My muesli to go

 • Reageer Jenn 9 augustus 2014 op 22:32

  Haha, het t-shirt heb ik ook niet, maar ik wist al wel langer dat hij er was. Ik wil hem wel, maar het is er nooit van gekomen om naar de coolcat te gaan. En nu lees ik bij jou dat het misschien te laat is :'(
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Sharing Saturday #13

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 10 augustus 2014 op 16:29

  Altijd fijn een overzicht van zulke momentjes!
  Dat shirtje is echt leuk. Op zo’n moment is het toch wel jammer dat ik anoniem blog, hihi!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Hoe om te gaan met chronisch zieken? Mijn visie!

 • Reageer Wanda 10 augustus 2014 op 22:34

  4 werkdagen klinkt inderdaad een stuk beter dan 1,5 week! En wat een grappige tekst op dat shirt! Had ik ook nog niet gezien hoor, net als die serie… totaal onbekend!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Vakantie 2014 | Oostenrijk _ Romantikstrasse

 • Reageer Kimberley 13 augustus 2014 op 23:48

  Als ik dit zo lees, hebben wij best dezelfde interesses. Haha.
  Heroes heb ik helemaal gevolgd – Geweldig!
  Weet wel dat het een open einde heeft. Het stopt wanneer het spannender wordt.
  Maar! Ze zijn bezig met een nieuwe vorm van Heroes, dus wie weet!
  En de Sims 2 heb ik ook snel gratis gedownload, ja. Haha.
  Die verslaving gaat nooit meer weg, denk ik 😉
  Kimberley heeft onlangs geplaatst..Persoonlijk | Onze verloving

 • Reageer Bouchra 14 augustus 2014 op 21:37

  Dat shirtje is leuk! De serie Heroes wil ik ook nog kijken, die heb ik nog niet eerder gezien!
  Bouchra heeft onlangs geplaatst..New in – Ted Baker Rose Gold Horloge

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge