Personal

Mijn klaagzang momentje

Het is vrijdagavond op het moment dat ik dit typ en ik heb er twee dagen fotograferen op de Speel-In op zitten. Nu is het weekend en is er dus even twee dagen geen Speel-In. Even lekker rust, maar ook het punt dat de baal-momentjes bij mij de kop gaan opsteken.

Ik vind het leuk om te doen hoor, dat fotograferen bij de Speel-In. Begrijp me niet verkeerd, want als dat niet zo was dan had ik het ook echt niet vrijwillig gedaan. Maar in zo’n weekend tussen de Speel-In dagen in, besef ik me vaak opeens dat mijn halve vakantie er al weer op zit. De enige vakantie die ik (tot nu toe) dit jaar heb. En dan denk ik: “Is dit nou alles? Is dit hoe ik mijn vakantie invul?” Dan baal ik ervan dat we niet lekker op vakantie zijn geweest en dat we deze twee weken niet lekker samen, met elkaar, kunnen doorbrengen.

Ja, Kevin is ook vrij. Maar die ik ook bij de Speel-In bezig. Ik vind het gewoon leuk om te doen. Voor hem is het twee weken lang gewoon zijn leven. Hij staat op met de Speel-In en hij gaat slapen met de Speel-In. Letterlijk ook, want hij slaapt twee weken lang daar. En op de Speel-In zien we elkaar wel eens in de wandelgangen, maar heel veel meer dan dat is het niet. Ik mag heel blij zijn als er een vluchtig kusje vanaf kan in de voorbijgang.

En ik neem hem niets kwalijk hoor. Dit is gewoon onderdeel van zijn leven. Dat wist ik al toen we 10,5 jaar geleden met elkaar kregen. En het is ook zeker niet negatief bedoeld naar de Speel-In. Echt niet. Al beschuldigen heel veel mensen me van het feit dat dat wel zo is. Het is gewoon ik, mijn eigen persoontje, die even extra de persoonlijke aandacht tussen ons beide, die al zo schaars is door Kevins normale werk en zijn eigen bedrijf, mist.

“Maar je kan toch ‘s avonds gewoon naar de ‘camping’ komen?”, wordt er dan gezegd. Zo noemen ze de slaapplek achter de sporthal. Maar zoals ik al zei: Kevin gaat slapen met de Speel-In. Na sluiting van de sporthal, gaat Kevin gewoon daar op die camping verder. Ik kan daar dan dus gezellig gaan zitten, maar hij is te druk om gezellig bij mij te komen zitten. Op het moment dat hij zijn rust neemt, is het midden in de nacht en dan wil ik gewoon weer thuis zijn. Ik wil namelijk niet weer de Speel-In eindigen met een bezoekje in het ziekenhuis voor een echo en een bloedonderzoek in verband met een maag-/darmontsteking door een verslechterde weerstand door oververmoeidheid. Nee, dank U!

Ik moet gewoon even heel hard doorbijten, nog een weekje het zo leuk mogelijk voor mezelf maken en dan hopen dat er ergens in de tweede helft van dit jaar nog een paar dagen komen die we wel met alleen aandacht voor elkaar kunnen doorbrengen. En dat gezegd hebbende, eindig ik deze klaagzang. Sorry mensen!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

14 Reacties

 • Reageer Marlissa 23 augustus 2014 op 15:47

  Haha maakt helemaal niet uit klagen mag af en toe. Je hebt je goed ingezet en een drukke week gehad! Leuke blog..
  Ik wil jou graag nomineren voor de liebster award! Zie: http://thinkpretty.nl/nominatie-voor-de-liebster-award/
  Liefs, Marlissa

 • Reageer Simone 23 augustus 2014 op 18:34

  Ah ja ik snap wel dat je dat beetje extra aandacht mist. Erg herkenbaar!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Lijstje: Wat moet ik zonder…

 • Reageer Maaike 23 augustus 2014 op 21:23

  Lijkt me ook echt wel irritant hoor! Reden genoeg om even te klagen

 • Reageer Maurits 23 augustus 2014 op 21:59

  Gewoon ff lekker klagen. Soms is dat zo lekker!
  Maurits heeft onlangs geplaatst..Hoe verslaafd ben jij aan je smartphone?

 • Reageer Noelle 24 augustus 2014 op 10:42

  Ik kan me voorstellen dat je even down bent erover. Klagen mag af en toe best. Ik klaag al als ik mijn vriend 2 dagen weg is voor zijn werk, laat staan wekenlang niet thuis is.
  Noelle heeft onlangs geplaatst..Tag: the boyfriend travel tag

 • Reageer Wanda 25 augustus 2014 op 10:28

  Nou, ik zou van deze situatie ook niet zo vrolijk worden hoor! Als het nu een weekend is maar 2 weken… pff, weet niet of ik daar wel tegen zou kunnen…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Winkelen, online of the real thing?

 • Reageer Jenn 27 augustus 2014 op 20:10

  Ik snap je ‘klaagzang’ wel hoor. En even klagen mag best!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Medische onderzoeken

 • Reageer Sas 28 augustus 2014 op 10:26

  Even klagen mag best en kan het me best voorstellen!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Whoehoe ik heb vakantie!

 • Reageer Nienke 29 augustus 2014 op 10:11

  Als één van de weinige denk ik, snap ik je klaagzang hééél erg goed!!!
  Ik had er altijd vreselijk de pest in, en eerlijk is eerlijk, ik vind het leuk om even te kijken (nu met Marnick misschien extra leuk), maar verder ben ik erg blij dat manlief niet meer mee doet met de Speel-In.
  Ook ik ging altijd ’s avonds wel even een drankje doen, maar met meer als de helft ‘had ik eigenlijk niks’, dus dan heb je het ook snel gezien.
  Het gaat over …. ooit. Tot die tijd, proberen er het beste van te maken!

 • Reageer Tamara 31 augustus 2014 op 00:14

  Juist goed om het even van je af te schrijven. Kan helemaal begrijpen dat je het niet leuk vind. Succes komende week!

 • Reageer Angelique 31 augustus 2014 op 15:09

  Niks mis met even klagen, dat doet iedereen wel eens!
  Angelique heeft onlangs geplaatst..iMonth August 2014 – Vacation in pictures

 • Reageer Stephanie 31 augustus 2014 op 15:59

  Ik kan me helemaal voorstellen dat je even down bent als je vakantie hebt en deze alleen moet doorbrengen. Nou is je bericht al wat dagen oud, dus ik hoop dat je het overleefd hebt!
  Stephanie heeft onlangs geplaatst..Strand

 • Reageer Kimberley 1 september 2014 op 17:23

  Ben ik een verschrikkelijk mens als ik geen idee heb wat Speel-In is? Haha.

  • Reageer Wendy: 1 september 2014 op 17:27

   Nee, dat ben je niet. Als je het echt wilt weten verwijs is je graag naar het artikel voor deze. 😉
   Wendy: heeft onlangs geplaatst..Mijn klaagzang momentje

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge