Challenges + Tags

TAG: 15 dingen die niemand vraagt

Tijd voor weer een TAG op ItsWendy.nl en deze keer is het er één met 15 dingen die niemand je vraagt. Niet de meest standaard vragen, maar ik vond het leuk om de antwoorden bij anderen te lezen en ik vond het leuk om ze te beantwoorden. Laten we beginnen!

Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Ik probeer mezelf de goede gewoonte aan te leren om de schuifdeuren van onze kledingkast ook weer dicht te doen, nadat ik ze open heb gedaan. Helaas gebeurt het nog vaak zat dat ik ga slapen met de deuren open. Met de deuren dicht zou gewoon een stuk netter/opgeruimder staan.

tag

Neem je mini-flesjes shampoo enzo mee uit hotels?

Ja. Zonder schaamte. Ik heb wel eens gezien dat ze die flesje sowieso gewoon weggooien als ze de kamers klaar maken voor nieuwe gasten. Dan kan ik het toch net zo goed meenemen? Altijd handig voor weekendjes weg.

Heb je ooit een straatnaam bord gepikt?

Nee. Ik ben ook nog nooit een straatnaam bord tegen gekomen waarvan ik gedacht heb: “Dat zou een gaaf bord zijn om thuis te hebben!”

Gebruik je to-do lijstjes?

Ik maak ze wel, maar ik gebruik ze echt heel slecht. De eerste paar keer ben ik er heel netjes mee, ga ik aan de slag en wil ik zo snel mogelijk alles afgevinkt hebben, maar uiteindelijk ligt zo’n lijstje er maar en blijven de punten op zo’n lijstje vaak onafgewerkt.

tag

Heb je sproeten?

Nee. Mijn zusje wel, in de zomer. Dat heeft ze van onze moeder. Die genen heb ik niet meegekregen.

Heb je ooit in de bosjes geplast?

Ja, vroeger als klein meisje bij hoge nood. Later als iets ouder meisje, omdat ik dan te lui was om naar huis te gaan voor de wc. En tegenwoordig doe ik het nog steeds wel eens. Er is één periode per jaar waarin het een traditie van mij en een vriendin is om minimaal één keer in de bosjes te gaan plassen.

Hoe groot is je bed?

Wij hebben een tweepersoonsbed van 1 meter 80 bij 2 meter.

Ben je lui?

Als ik ‘s ochtends te lang op bed blijf liggen en niet meteen iets gaat doen, dan ben ik de rest van de dag ontzettend lui. Dan komt er echt niks uit mijn vingers. Ik probeer dan ook om gelijk aan de slag te gaan als ik wakker word. Met huishoudelijke taken, naar de winkel gaan of bloggen. Maakt niet uit, als ik maar niet ga hangen op de bank of me nog een keer omdraai in bed.

Is er iets waar je je nu aan irriteert?

De lens in mijn rechteroog. Precies op het moment dat ik deze vraag las, bleek ik iets te lang niet met mijn ogen geknipperd te hebben en vouwde mijn lens, als een soort wraakactie voor te weinig vocht, dubbel. In mijn oog. Rot gevoel.

tag

Kauw je op pennen en potloden?

Nee, ik kauw er niet op, maar ik steek de achterkant van een pen wel vaak in mijn mond. Vooral op het moment dat ik even nadenk over wat ik wil gaan opschrijven.

Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?

Nee.

Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?

Ja! Elke Disney tekenfilm die nieuw uitkomt, wordt nog trouw door mijn bekeken en daarnaast zijn er nog zat andere tekenfilms die ik met veel plezier bekijk.

Tel je de treden als je de trap op loopt?

Alleen als het een hele lange trap is en ik niet anders te doen hebt. Loop ik met iemand samen van de trap, dan ben ik vaak met die persoon aan het kletsen en dan kan ik niet tegelijkertijd tellen. Maar soms, als ik alleen ben, dan doe ik het dus wel. Een soort van “ik heb toch niets beters te doen tijdens het traplopen”.

Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?

Voor een vreugdedansje heb ik geen muziek nodig, maar anders dans ik pas als ik muziek hoor.

Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?

Ja, dat weet ik. Als mijn ruitensproeiervloeistof op is, check ik standaard alle andere vloeistoffen. Oliepeil, koelvloeistof, enzovoorts. Bandenspanning controleren doe ik ook zelf en ik heb ook een keer zelf een band vervangen. En een koplamp vervangen. Ook een knipperlichtje achter wilde ik zelf vervangen, maar toen kwam ik er achter dat ik alleen witte lampjes had en geen oranje (mijn vorige auto had witte lampjes en oranje kapjes, mijn huidige oranje lampjes en doorzichtige kapjes). Toen ben ik gelijk langs mijn vaders werk gereden (groothandel in automaterialen) en daar lampjes gehaald. Mijn vader heeft hem er toen ook gelijk maar in gedaan. Handig hoor, zo’n vader die daar werkt. Vandaar dat ik ook zoveel zelf kan en doe op het gebied van mijn auto.

tag

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

11 Reacties

 • Reageer Manon 6 augustus 2014 op 18:48

  super leuke tag om te lezen
  Manon heeft onlangs geplaatst..Wishlist Have It All.nl

 • Reageer Jenn 6 augustus 2014 op 18:56

  Leuk om te lezen!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Run, Roosje, run!

 • Reageer Zo simpel is dan geluk 6 augustus 2014 op 19:04

  Leuke tag!
  Zo simpel is dan geluk heeft onlangs geplaatst..Recensie | David Michie – De kat van de Dalai Lama

 • Reageer Jenny 6 augustus 2014 op 19:21

  Leuke tag dit!
  Jenny heeft onlangs geplaatst..Uitje: Kennemerduinen

 • Reageer Ann 6 augustus 2014 op 20:06

  Dat van lui zijn is heel herkenbaar gelukkig ben ik niet de enige die daar last van heeft

 • Reageer Sas 6 augustus 2014 op 20:32

  Leuk om te lezen. Die shampoo flesjes doe ik ook. SCHAAMTELOOS. M’n vent wordt er gek van 😛
  Sas heeft onlangs geplaatst..Zorg dat elke stap telt met Vívofit

 • Reageer Simone 6 augustus 2014 op 21:16

  Hij blijft leuk om te lezen!

 • Reageer Miranda 6 augustus 2014 op 21:21

  Wat een leuke tag, leuke antwoorden heb je ook gegeven. Bij gebeurt exact hetzelfde met notitieboekjes. Toch heb ik er een heleboel en schrijf ik overal wel iets in haha.
  Miranda heeft onlangs geplaatst..Change my diaper pop/ discussie uit de krant.

 • Reageer Wanda 7 augustus 2014 op 22:51

  Leuk om je antwoorden te lezen! Dat van je lens lijkt me erg vervelend… ik heb zelf geen lenzen maar zou ook eerder voor een bril kiezen, puur omdat ik heel slecht iets aan mijn ogen kan hebben, die tranen onmiddellijk…

 • Reageer Noelle 10 augustus 2014 op 07:41

  Haha leuk! Deze tag zag ik op YouTube 🙂 Wat een heerlijk groot bed heb je! Ik wil, als ons huidige bed ooit eens kapot gaat, ook een 1,80 kopen.
  Noelle heeft onlangs geplaatst..Momenteel #1

 • Reageer Sanne 12 augustus 2014 op 11:41

  hahaha, geweldige tag!

  xx

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge