Overige

1000 bezoekers, Herfst & Uitjes plannen.

▲ De Speel-In is weer voorbij en Kevin slaapt dus weer lekker thuis. Ik heb de website en de Facebookpagina van dit kindervakantiespektakel dit jaar verrijkt met 542 foto’s. Ook maakte ik elke dag een nieuwsbrief die 200 keer werd afgedrukt en vervolgens werd uitgedeeld aan kinderen en ouders. En als super gave bonus haalde we voor het eerst in het 36 jarige bestaan van de Speel-In de 1000 bezoekers op één dag.

Speel-In

▲ Mijn vakantie is ook weer voorbij. Naast de Speel-In heb ik niet zo heel veel bijzonders gedaan. Gewoon rustig aan gedaan en proberen mijn batterij weer lekker op te laden. Helaas merkte ik halverwege mijn vakantie dat ik steeds minder fit werd. De laatste dagen heb je helemaal niks aan me in de ochtend. Pas rond 12/13 uur ga ik me iets beter voelen en start mijn motor een beetje op. Moe, verkouden, prikkende ogen en een zeurend gevoel in mijn hoofd. Geen idee wat er ligt te loeren, maar vandaag ben ik gewoon gaan werken (hoefde maar maximaal 3 uurtjes) en we gaan eens zien wat er wel of niet komen gaat.

▲ De metrologische herfst is begonnen. De zomer heeft zich niet van zijn beste kant laten zien de laatste dagen, maar nu zitten er toch een paar mooie dagen aan te komen. Gelukkig. Ik kan nog wel wat vitamine D van de zon gebruiken.

▲ Bij gebrek aan een zomervakantie wil ik nog wel wat uitjes gaan plannen voor de laatste maanden van 2014 en misschien ook al wat plannen voor 2015. Zo liggen er nog kaartjes voor de Efteling in de kast te wachten en door de vele reclames voor de ‘Ja-dagen’ van Disneyland Parijs, heb ik ook enorm veel zin om daar weer eens heen te gaan. Of misschien dat we toch lekker nog een weekje naar Center Parcs gaan. Het doel is in ieder geval om dat deze maand te gaan plannen.

▲ Mijn blogactiviteiten zijn nog steeds een zooitje. Ik ga van de week even mijn blogboekje tevoorschijn halen. De eerste maanden van dit jaar plande ik daar alles heel netjes in, schreef ik ideeën op en kon ik me lekker uitleven met een markeerstift als het artikel geschreven, ingepland en online gekomen was. De laatste maanden ligt dat boekje te verstoffen en misschien als ik die er weer bij pak, krijg ik er weer structuur in.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Simone 2 september 2014 op 11:55

  Wat handig, zo’n blog boekje! Heb je die zelf gemaakt in een simpel notitieboekje of ergens zo gekocht?
  Simone heeft onlangs geplaatst..What Happened in August?

 • Reageer Esmée 3 september 2014 op 23:03

  Wat een leuk artikel, wat leuke puntjes op een rijtje. Ik wil ook gewoon nog even genieten van de zon, toen ik terugkwam van vakantie was het gelijk slecht weer. x
  Esmée heeft onlangs geplaatst..MUA Mosaic Blush English Rose

 • Reageer monique 4 september 2014 op 10:11

  Wat leuk! De foto is ook onwijs lief!
  monique heeft onlangs geplaatst..Zomerse onderzetters.

 • Reageer Paul 4 september 2014 op 17:51

  Gefeliciteerd met het behalen van 1000 bezoekers op de Speel In. Een mooie mijlpaal. En in het blogboekje zit een stukje volgens mij. Ben wel benieuwd naar hoe je structuur aanbrengt in je blogs.
  Paul heeft onlangs geplaatst..Cocoonen

 • Reageer Sas 6 september 2014 op 21:17

  Erg leuk om te lezen! 1000 bezoekers, dat zijn er nog wel wat!
  Sas heeft onlangs geplaatst..[Vernieuwde rubriek] TGIF: Week#36/2014

 • Reageer Wanda 7 september 2014 op 14:04

  1000 bezoekers op 1 dag is best wel veel! Wel fijn dat het normale leventje weer is begonnen zodat er weer wat structuur komt, althans dat lijkt mij juist fijn als je 2 weken van hot naar her hebt geleefd…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Living the moment…

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge