Challenges + Tags

De zevende Liebster nominatie

Het is bijna ongelooflijk, maar wel hartstikke waar: ik ben voor de zevende keer genomineerd voor de welbekende Liebster Award. Dit keer door Marlissa van ThinkPretty.nl. Inmiddels is het al een maand geleden dat ze me nomineerde, maar ik was het nog niet vergeten. Bedankt nog!

Ik hoop dat jullie en Marlissa begrijpen dat ik niet weer allemaal feitjes ga verzinnen of mensen ga nomineren. Wat ik wel ga doen is de vragen van Marlissa beantwoorden. Hier komen ze dan:

Wat is je meest favoriete vakantie land?

Frankrijk. Ik ga al zolang ik mij kan herinneren op vakantie naar Frankrijk en elke keer vind ik het weer heerlijk. De laatste jaren heb ik wel eens een zomertje overgeslagen, maar dat maakt het nog niet minder favoriet.

Hoe vaak ben jij gemiddeld per week bezig aan je blog?

Als ik me netjes aan mijn planning houd, dan ben ik er elke dag wel even mee bezig. Reacties lezen, vooruit schrijven, foto’s maken. Maar ook andere blogs bezoeken en daar reageren. Helaas ben ik nogal een sloddervos qua planningen en dan draait het er regelmatig op uit dat ik ‘achter loop’ en dan een hele dag alleen maar met mijn blog bezig ben.

Wat is je lievelingsgerecht?

Ik houd van lekker simpel. Geef mij maar een lekker stuk vlees met een goed sausje en wat frietjes of gebakken aardappelen. Ik ben om die reden dan ook een groot fan van de Beren Eetcafés. Als iemand tips heeft voor een vergelijkbaar iets, dan hoor ik dat graag. Lekker, simpel, genoeg en voor een vriendelijke prijs.

Welke twee kledingwinkels vind je het allerleukst?

Er zullen een heleboel mensen zijn die mij ontzettend gaan afkeuren op het antwoord wat ik ga geven, maar ik ben gek op de H&M en de Primark. En ja, ik weet dat het schijnt dat deze winkels niet echt bevorderend zijn voor de arbeidsomstandigheden van de arbeiders, maar ik kan er gewoon ontzettend goed slagen en het geld groeit me ook niet op mijn rug. En dan zijn er ook nog mensen die zeggen dat het slechte kwaliteit is. Daar wijkt mijn ervaring ook vanaf, want ik doe makkelijk meerdere jaren met bepaalde kledingstukken.

Wat is jouw ultieme beauty tip?

Een beauty tip?! Gun je huid af en toe de tijd om op adem te komen en smeer er niet elke dag van de week een laag(je) make-up op. Als ik vrij ben van mijn werk, dan loop ik bijna altijd zonder make-up rond en dat bevalt me prima.

Noem je favoriete lipstick!

Lipsticks en ik moeten echt nog een beetje vrienden worden. Ik ben niet zo’n kei in het goed aanbrengen en vaak zijn mijn lippen ook niet echt geschikt (lees: droog en velletjes). Ik heb sowieso maar twee lipsticks en ik kan dus niet echt een favoriet noemen.

High heels of sneakers?

Sneakers. Gewoon omdat ik het veel langer volhoud om er op te lopen. Al heb ik ook wel hakken in mijn kast staan hoor. En ik zou echt heel graag willen leren om op echt van die hoge hakken te kunnen lopen.

Welke apps op jou telefoon zijn het allerleukst?

Momenteel ben ik lichtelijk verslaafd aan Bubble Witch 2. Verder heb ik niet veel bijzonders op mijn telefoon staan. Instagram, Facebook, Whatsapp. Het gebruikelijke zullen we maar zeggen.

Wat is je droombaan?

Ik werk momenteel in de kinderopvang en dat vind ik eigenlijk wel prima. Het zou leuk zijn als ik daarnaast wat meer met het bloggen en met fotograferen zou kunnen doen, maar goed… Daar moet ik dan zelf ook wel wat meer moeite voor gaan doen. Het komt je natuurlijk niet vanzelf aangevlogen.

Waar word je gelukkig van?

Als er klusjes in huis, die al maanden gedaan moeten worden, worden afgerond. Of wanneer ik een gezellige dag heb gehad met vrienden. Of als weer eens een avondje is die vriend en ik met elkaar kunnen spenderen en we daarna samen, kroelend in slaap kunnen vallen.

Uit welke plaats kom jij?

Ik om van origine uit Sliedrecht, maar ik woon nu al een paar jaartjes in Hardinxveld-Giessendam.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Manon 19 september 2014 op 08:46

  Leuk dat je weer genomineerd bent
  Manon heeft onlangs geplaatst..Essence Colour & Go – 167 Candy Love

 • Reageer Simone 19 september 2014 op 08:47

  Gefeliciteerd met je zevende nominatie! Leuke vragen die je leuk hebt ingevuld!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Hobby onder de Loep – Anouschka fotografeert!

 • Reageer monique 19 september 2014 op 09:12

  Gefeliciteerd met je zevende nominatie! wow! Leuke vragen en leuke antwoorden, ik word ook altijd heel blij als alle klusjes gedaan zijn en ik even niets meer hoef.
  monique heeft onlangs geplaatst..Nationale Praat-Als-Een-Piraat Dag

 • Reageer Sas 19 september 2014 op 09:42

  Ik ben ook gek van H&M en Primark 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Tips & Trucs: Waarom zou je bloggen?

 • Reageer Suavementes 19 september 2014 op 10:56

  Leuke antwoorden! Wat betreft de Primark kwaliteit is mijn ervaring dat het ene shirtje mooi blijft terwijl het andere zomaar opeens gigantisch kan krimpen.. :S Wisselend dus.
  Suavementes heeft onlangs geplaatst..Bijzonder verhaal: Sjezus zeg, Zilla (Op schijnreis naar Azië)

 • Reageer Irma 19 september 2014 op 16:36

  Zeven keer genomineerd – dát is pas een tof compliment! Leuk ingevuld!
  Irma heeft onlangs geplaatst..Over ballonnen, samenwerken en geluk.

 • Reageer Malou 20 september 2014 op 11:18

  Heel leuk om te lezen 🙂
  Malou heeft onlangs geplaatst..DE BESTE TIPS OM TE BESPAREN OP JE BABYKAMER

 • Reageer FSHN Forward 20 september 2014 op 15:49

  Leuk om te lezen!

 • Reageer Wanda 21 september 2014 op 14:16

  Leuk om te lezen! Frankrijk, is samen met Oostenrijk, ook wel ons favoriete land en gewoon lekker simpel eten is hier ook wel geliefd. Tuurlijk proberen we van alles uit maar tegen een lekkere plateservice zeggen we echt geen nee!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Summer Bucketlist | failed or nailed it?

 • Reageer Tamara 21 september 2014 op 20:26

  Leuk te lezen!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge