Challenges + Tags

Happy Herfst #1 – Herfst Tradities

De herfst is begonnen en ik maakte, geïnspireerd door de Fabulous Fall Blog Challenge van Amber en Neely, een Happy Herfst Blog Challenge. De Happy Herfst Blog Challenge bestaat uit tien onderwerpen waarover geblogd gaat worden. Meer weten hierover en/of wil je mee doen? Kijk dan even hier!

Happy Herfst Blog Challenge

Een boswandeling maken

Ik probeer minstens één keer in de herfst een lekkere boswandeling te maken. Een fijn najaarszonnetje er bij, de prachtige kleuren van de natuur die zich klaar maakt voor de winter en tijdens het wandelen opzoek naar mooie paddenstoelen. Omdat Kevin en ik het geocachen tegenwoordig ook kennen, kunnen we dit vast mooi combineren.

Een pretpark bezoeken

Deze traditie is iets wat ik eigenlijk pas later ontdekt heb dat ik het überhaupt doe, maar al een paar jaar achter elkaar ga ik in de herfst naar een pretpark. De herfst geeft vaak nog een paar fijne ‘goed-weer-dagen’ en deze zijn ideaal om een bezoekje te brengen aan bijvoorbeeld de Efteling. Het liefst op een doordeweekse dag buiten de schoolvakanties, want dan is het zo lekker rustig. En in een park zoals de Efteling heb je dan ook de natuurlijk nog om van te genieten.

Foto’s maken van de natuur

Het voorjaar en de herfst zijn wat mij betreft de mooiste seizoenen om foto’s te maken van de natuur om ons heen. De herfst met zijn prachtige gele, rode, oranje en bruine kleuren. Ik vind het altijd heerlijk om vast te leggen met mijn fotocamera. Ik merk dat ik er dan veel sneller spontaan op uit trek met mijn camera.

Happy Herfst Blog Challenge

Kaarsjes in huis

In het voorjaar en de zomer, wanneer het weer langer licht blijft, verdwijnen heel veel waxinelichthouders weer in de kast. Eer dat het donker wordt, ga ik bijna naar bed of lig ik al in bed, dus gaan de kaarsjes eigenlijk nooit aan. Maar nu wordt het weer eerder donker, het wordt langzaam kouder en dus ga ik weer opzoek naar het licht en de warmte van de kaarsjes.

Wat zijn jouw herfst tradities? Doe mee met de blog challenge!
Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Nikki 22 september 2014 op 09:43

  Wat leuk om te lezen. Fijn he, alle kaarsjes weer aan? Ziet er zo gezellig uit! Alle mooie herfstkleuren zorgen inderdaad voor mooie plaatjes. Nog een paar weken wachten en dan zijn alle bomen weer geel, rood en oranje.

 • Reageer Simone 22 september 2014 op 09:55

  Wat een leuke tradities. Ik maak in de herfst altijd heel vaak foto’s. Ga ik samen met mijn vader, die ook fotografeert, op pad. We kunnen dan echt een aantal uur zoet zijn!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Wat kun je leren van solliciteren?

 • Reageer Manon 22 september 2014 op 10:02

  Leuk om te lezen. In de herfst is het altijd lekker om een boswandeling te maken. Een pretpark moet ik ook echt een keer weer bezoeken.
  Manon heeft onlangs geplaatst..New in; Timberlands ❤

 • Reageer Wanda 22 september 2014 op 19:15

  Leuk om te lezen! En ja, zo ontstaan er ook ongemerkt wat tradities he? Mijne komt morgen online trouwens…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Happy Herfst Blog Challenge!!!

 • Reageer Saar 22 september 2014 op 20:32

  Ohja met de camera naar buiten. Zo leuk!
  Saar heeft onlangs geplaatst..Rode Loper

 • Reageer Sas 27 september 2014 op 20:05

  Wandelingen zijn zo leuk om te maken met dit weer!
  Sas heeft onlangs geplaatst..Ever since they invented Hello Kitty, the world hasn’t been the same

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge