Challenges + Tags

Happy Herfst #2 – Herfst Kleding (etc.)

De herfst is begonnen en ik maakte, geïnspireerd door de Fabulous Fall Blog Challenge van Amber en Neely, een Happy Herfst Blog Challenge. De Happy Herfst Blog Challenge bestaat uit tien onderwerpen waarover geblogd gaat worden. Meer weten hierover en/of wil je mee doen? Kijk dan even hier!

Happy Herfst Blog Challenge

Vandaag een stukje over herfst kleding, trends en make-up. Doe je mee aan deze challenge en je hebt bijvoorbeeld niks met één of twee van deze onderwerpen, kies dan voor degene waar je wel wat mee hebt. Ik ga proberen ze alle drie mee te nemen in het stukje van vandaag.

Herfst kleding

Kouder, meer wind en regen. Dat is toch wel een beetje hoe het weer er in de herfst uit ziet. En ook ik kleed me daar naar. Daar komt nog eens bij dat ik enorme koukleum ben, dus misschien kleed ik mezelf al snel wat warmer dan de meeste van jullie doen.

Happy Herfst Blog ChallengeMijn favoriet is nog steeds de trenchcoat-achtige jas die ik alweer twee jaar geleden bij de H&M kocht. Lekker voor de herfst en met zo’n zachte winter als voorgaande winter is hij ook prima te doen. De colsjaal heb ik afgelopen winter/voorjaar pas echt ontdekt. Het leek me nooit wat, maar ik heb mijn normale sjaal daarna niet meer aangeraakt. Heerlijk. Verder draag ik in de herfst graag van die lekkere wijde cozy truien. Ik zal wel weer even opzoek moeten naar een paar fijne exemplaren, want volgens mij heb ik er nog maar één in de kast hangen. Last but not least. Een echt must-have voor mij nu doe koudere dagen er weer aan komen: sloffen. Ik heb altijd zo snel last van koude voeten en zeker op onze laminaatvloer met houten fundering is het echt wel nodig om me voeten extra hulp te geven bij het warmhouden. De sloffen die ik vorig jaar met Kerstmis kreeg heb ik helemaal afgedragen.

Herfsttrends

Bij herfsttrends kom ik eigenlijk toch wel weer een beetje uit op de kleding. Maar daar waar ik hierboven over bepaalde kledingstukken had, wil ik het hier gaan hebben over de kleur van kleding. Ondanks dat ik gek ben op kleurrijke kleding, houd ik het in de herfst toch wat somberder. Nou ja, somber? Eigenlijk valt dat ook wel mee. Maar de wat fellere kleuren worden ingeruild voor de wat warmere, donkerdere aardetinten. Dus geen knalroze, maar een roodbruine kleur bijvoorbeeld.

Happy Herfst Blog Challenge

Herfst make-up

Qua make-up veranderd er bij mij niet zoveel bij de overgang naar een ander seizoen. Hooguit moet ik kiezen voor een wat lichtere foundation, bb-cream of concealer, omdat ik dat ietsepietsie bruin van de zomer begin te verliezen. Meer dan dat is het echt niet. Nou ben ik ook niet zo heel erg veel met make-up in de weer en dat felle kleurtje dat ik zo heel af en toe op mijn lippen of ogen heb, vind ik in de herfst ook best wel kunnen.

En hoe verandert jouw kleding en/of make-up als het herfst is?
Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Manon 24 september 2014 op 09:23

  Als het herfst begint te worden dan word mijn make-up en kleding vaak wat donkerder , maar niet te !
  Manon heeft onlangs geplaatst..Kneipp Sugar Body Scrub – Vijgenmelk & Arganolie

 • Reageer Simone 24 september 2014 op 11:38

  Leuk! Ik zit nog te twijfelen of ik mijn haren een tintje donkerder ga verven. Verder heb ik ook vaak wel wat donkere kleding. Make-up veranderd eigenlijk niet.
  Simone heeft onlangs geplaatst..Lijstje: Even ontsnappen aan de hectiek

 • Reageer Wanda 24 september 2014 op 19:29

  Leuk om te lezen! Herfstkleding vind ik ook een stuk prettiger zitten dan zomerkleding, de kleuren zijn dan ook wat neutraler en vaak inderdaad wat donkerder… Ik wil nog wel even gaan winkelen want ik kan er nog wel een paar lekkere vesten of truien bij hebben…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Dag 1 Herfsttradities…

 • Reageer Jenn 25 september 2014 op 23:41

  Leuk om telezen!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Favorieten: apps

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge