Challenges + Tags

Happy Herfst #5 – Waar verheug je je op?

De herfst is begonnen en ik maakte, geïnspireerd door de Fabulous Fall Blog Challenge van Amber en Neely, een Happy Herfst Blog Challenge. De Happy Herfst Blog Challenge bestaat uit tien onderwerpen waarover geblogd gaat worden. Meer weten hierover en/of wil je mee doen? Kijk dan even hier!

happy herfst blog challenge

Vandaag in de Happy Herfst Blog Challenge de vraag: Waar verheug je je op deze herfst? Er zijn een paar dingen waar ik me op verheug die op korter termijn al zullen gaan plaats vinden. Zo heb ik bijna een jaar geleden kaartjes gewonnen om te gaan zwemmen in de Aqua Mundo van Center Parcs Heijderbos en deze moeten deze maand worden gebruikt, anders zijn ze niet meer geldig. Datzelfde geldt voor twee gespaarde vrijkaartjes van de Efteling: ook die moeten voor begin november worden gebruikt, anders kan ik ze weggooien.

Ons dagje naar Center Parcs is (op het moment van schrijven) zelfs al gepland en gereserveerd. Na deze blog challenge zullen jullie daar vast nog wel wat over lezen, want ik zal proberen om deze dag te gaan “ploggen”. Nou is normaalgesproken de combinatie fotocamera en zwembad niet een hele handige, maar omdat wij natuurlijk ook nog in bezit zijn van een waterdichte camera, zal dit geen probleem moeten zijn.

Waar ik verder stiekem ook wel een beetje naar uit kijk, is mijn tweede bloeddonatie. Ja, het is eindelijk weer zover: ik mag me weer komen melden. Dit keer zal Kevin met mij mee gaan, omdat hij ook ontzettend nieuwsgierig is naar hoe dat allemaal in zijn werk gaat. Ikzelf ben benieuwd hoe het dit keer zal zijn met mijn bloeddruk: zal het de vorige keer inderdaad de spanning van de eerste keer zijn geweest dat mijn bloeddruk wat hoger wat dan ideaal? Misschien een beetje iets geks om je op te verheugen, maar ik vind het gewoon fijn dat ik op deze manier iets goeds kan doen en wat kan betekenen voor andere mensen.

Waar kijken jullie naar uit deze herfst?
Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Manon 29 september 2014 op 08:59

  Leuk dat je lekker naar CenterParcs gaat!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Herbal Essences Shampoo & Conditioner met Ginger, Cinnamon en Banana extracts

 • Reageer Simone 29 september 2014 op 14:12

  Ik ga een weekendje weg met mijn ‘schoonouders’ en ‘schoonzusje’ samen met mijn vriend. Heerlijk er even tussenuit. Ik ben er alweer aan toe!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Lijstje: Favoriete budget winkels

 • Reageer Sas 30 september 2014 op 10:47

  Leuk om naar uit te kijken! Ik heb pas ook zo’n blogje geschreven 😉
  Sas heeft onlangs geplaatst..Precies 1 jaar geleden kreeg ik dit nieuws

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge