Challenges + Tags

Happy Herfst Blog Challenge!

Vorig jaar, in de dagen voor Kerstmis, deed ik de 25 Days of Blogging Christmas Challenge. Ik vond dat heel leuk om te doen en zag aan de bezoekersaantallen en de reacties dat het ook graag gelezen werd. Om dit jaar weer diezelfde challenge te doen, is natuurlijk een beetje nutteloos. Toch wilde ik graag weer zoiets doen.

Ik was inmiddels al een tijdje opzoek naar een leuke blog challenge en uiteindelijk besloot ik opzoek te gaan naar iets wat met de herfst te maken had. Uiteindelijk kwam ik terecht bij de Fabulous Fall Blog Challenge van Amber en Neely. Super leuk, maar helaas zaten daar ook typisch Amerikaanse dingen tussen. Ik besloot hem te vertalen en een beetje aan te passen en de Happy Herfst Blog Challenge was geboren.

Ik postte mijn idee alweer een tijdje geleden op Instagram en kreeg een aantal leuke reacties van mensen die benieuwd waren naar wat ik er van gemaakt had. En hier is hij dan:

Happy Herfst Blog Challenge

Ikzelf blog normaal gesproken niet elke dag, maar om de dag. Dit zal ik tijdens deze challenge ook gewoon blijven doen. Ik spreek dus wel over dag 1 tot en met 10, maar uiteindelijk zal de challenge bij mij duren van 22 september (de eerste dag van de astrologische herfst) tot en met 8 oktober.

Het lijkt me super leuk als er mensen zijn die mee willen doen en als je dat doet, dan hoor ik het graag. Hoe je het doet, mag je natuurlijk lekker zelf weten. De ene vindt het leuk om elke dag iets online te zetten, de ander behandeld bijvoorbeeld liever om de dag één of meerdere onderwerpen tegelijkertijd. Ik vind dat we daar allemaal lekker vrij ik moeten zijn.

Ik heb voor mezelf een soort banner gemaakt die de komende tijd in elk artikel die bij deze challenge hoort, terug zal komen. Je kan hem hier vinden en downloaden (afbeelding opslaan als…) mocht je hem ook willen gebruiken. Niets moet, alles mag.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om hier te gaan lezen en misschien ook wel mee gaan doen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Marlissa 21 september 2014 op 09:01

  Leuk! Ben benieuwd naar de antwoorden.
  Marlissa heeft onlangs geplaatst..Favorite Fives: Travel wishlist verre bestemmingen

 • Reageer Bouchra 21 september 2014 op 10:34

  Tof zo’n herfst challenge! Ben benieuwd naar je komende posts 🙂
  Bouchra heeft onlangs geplaatst..Womanistical bestaat 2 jaar! (+ Dove winactie)

 • Reageer Wanda 21 september 2014 op 14:20

  Leuk initiatief! Ik doe mee en zal natuurlijk je banner erbij gaan gebruiken! Alleen nog even zien hoe ik het precies ga doen omdat ik ook nog wat andere blogs klaar heb staan…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Summer Bucketlist | failed or nailed it?

 • Reageer Simone 21 september 2014 op 15:56

  Wat een leuk idee!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Wat kun je leren van solliciteren?

 • Reageer Jenn 21 september 2014 op 20:43

  Wat leuk, misschien doe ik wel mee!
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Sharing Saturday #18

 • Reageer Sylvia 23 september 2014 op 12:42

  Ik wil hem gebruiken popje!
  Sylvia heeft onlangs geplaatst..Stilte alstublieft

 • Reageer Sas 27 september 2014 op 19:56

  Leuk! Ik ben erg benieuwd..
  Sas heeft onlangs geplaatst..Ever since they invented Hello Kitty, the world hasn’t been the same

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge