Lifestyle

InstAugustus ‘14

Is het nou echt alweer halverwege september? Liggen er nou serieus alweer een paar weken kruidnoten in de winkels? Staat de herfst echt alweer voor de deur? De tijd is deze zomer gewoon echt veel te snel gegaan. Ik zou bijna zeggen dat ik er niet van heb kunnen genieten. Bijna, want dat heb ik uiteraard wel een beetje.

Wat ik nog niet heb gedaan is het plaatsen van een Instagram overzicht van afgelopen maand. Van de maand augustus dus. Maar beter laat dan nooit, dus bij deze alsnog.

InstAugustus InstAugustus InstAugustus

Ik skeelerde in augustus mijn langste rondje ooit: 25km maar liefst. En ik vond het heerlijk. Daarna is het er helaas niet meer van gekomen om zo ver te gaan skeleren, maar het is zeker voor herhaling vatbaar. Ook deed ik weer eens een knalkleur op mijn lippen. Ik vind het echt wel leuk, maar ik maak vaak een zooitje van het opbrengen. Mijn intuïtie liet mij deze maand niet in de steek. Ik ging op de goed en met een goed gevoel naar de Cool Cat en ja hoor: dit shirtje lag er nog en nog in mijn maat ook!

InstAugustus InstAugustus InstAugustus

We hadden echt super veel eieren in huis en dus maakte ik meringues met een beetje rode voedingskleurstof. Ook werd er (eindelijk) begonnen aan de schuur en ik poetste mijn auto van onder naar boven. Tot ik spontaan een bloedneus kreeg. Waarschijnlijk van al de chemicaliën van bekleding reiniger, dashboardreiniger, ruitenreiniger, etc. Niet echt goed voor je gezondheid dus, maar wel super blij met het resultaat.

InstAugustus InstAugustus InstAugustus

Mijn zusje had nog een horloge ‘over’ (wegens bepaalde herinneringen aan een bepaald persoon draagt ze hem niet meer), maar helaas kregen we hem niet meer werkend bij de juwelier. Jammer! Ik was goed bezig qua ontbijten. Helaas is die goede gewoonte niet lang aangebleven. Foei Wendy! Mijn zusje was naar Turkije geweest deze maand en samen met mijn ouders en Kevin gingen we haar ophalen bij Schiphol. Ik vind dat altijd wel leuk om even rond te hangen op Schiphol.

InstAugustus InstAugustus InstAugustus

Waardoor het kwam weet ik nog steeds niet, maar terwijl Kevin druk bezig was met de schuur, kreeg ik spontaan een hele dikke lip. Later werd het nog erger dan op de foto. Dit gebeurde begin van de avond en de volgende ochtend was het gelukkig weer weg. Af en toe pak ik mijn LOOM er weer even lekker bij en ga ik weer wat maken.

InstAugustus InstAugustus InstAugustus

Samen met vriendin Sylvia voor het eerst naar een schoonheidsbehandeling geweest. Wat was dat super lekker zeg. Met een opgefrist huidje en helemaal ontspannen, gingen we weer terug naar huis. Inmiddels is de schuur rondom dicht en zit zelfs de deur er in. Toen ik ‘s avonds ging slapen, was dit het uitzicht door het slaapkamerraam. Kevin had blijkbaar nog geen zin om naar bed te gaan. Ook had ik deze maand ‘ruzie’ met washi tape. Het wilt gewoon niet op deze muur blijven plakken. Eigenwijs spul!

InstAugustus InstAugustus InstAugustus

Kevin en ik zijn weer lekker wezen eten bij de Beren in Scheveningen. In verband met het vuurwerk festival. Het was weer heerlijk. Ik ben geen wonder op een naaimachine, maar heel soms haal ik hem wel eens tevoorschijn. Nu bijvoorbeeld om de stiknaden van onze stoelhoezen te repareren. En dat is nog goed gelukt ook! Deze maand kreeg ik ook weer wat nieuwe prints binnen. Herkennen jullie van wie deze prachtige designs zijn?

InstAugustus InstAugustus InstAugustus

En we sluiten af met drie plaatjes rondom de Speel-In. Een kampvuurtje ‘s avonds bij degene die daar slapen als bewaking en elke dag een lekkere smoothie. De Speel-In betekent soms ook slecht eten (even lekker snel en makkelijk), dus zo kreeg ik in ieder geval mijn groente en fruit nog binnen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Simone 17 september 2014 op 08:53

  Leuk om alles even in een overzichtje te zien!
  Simone heeft onlangs geplaatst..Weer een ervaring rijker

 • Reageer Anne 17 september 2014 op 09:02

  Lijkt me zó fijn om weer te skeeleren, maar ik durf het gewoon echt niet meer 😮
  Anne heeft onlangs geplaatst..Over afvallen: nog maar 2,5 kilo!

 • Reageer Sas 17 september 2014 op 10:04

  Leuke foto’s! Ik vind dat ‘blog shirt’ zo leuk 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..Persoonlijk: Ik heb Dyscalculie. Dingen waar ik tegenaan liep en soms nog tegenaan loop

 • Reageer Manon 17 september 2014 op 10:06

  Leuke foto’s, zo skeeleren dat heb ik lang niet meer gedaan.
  Manon heeft onlangs geplaatst..Beauty Oil for Face and Body

 • Reageer Tamarah 17 september 2014 op 10:24

  Wauw 25 km geskeelerd wat een mooie prestatie! Ik vind die knalkleur op je lippen erg mooi staan! En dat shirt vind ik ook super leuk! Wel balen van je bloedneus en je opgezwollen lip. Vreemd dat dit ineens gebeurt! De meringues ziet er lekker uit! Dat wil ik ook wel eens proberen te maken!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Mijn sjaals stash!

 • Reageer Wanda 18 september 2014 op 20:18

  25 km skeeleren… goed bezig hoor! Vroeger deed ik het wel maar zou het, denk ik, nu niet meer durven, te bang om te vallen… Die smoothies zien er lekker uit hoor! Hier is vooral de groene met spinazie favoriet!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Wiebie’s Weekendtip!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge