Challenges + Tags

Happy Herfst #6 – Herfst TV Shows

De herfst is begonnen en ik maakte, geïnspireerd door de Fabulous Fall Blog Challenge van Amber en Neely, een Happy Herfst Blog Challenge. De Happy Herfst Blog Challenge bestaat uit tien onderwerpen waarover geblogd gaat worden. Meer weten hierover en/of wil je mee doen? Kijk dan even hier!

happy herfst blog challenge

Eigenlijk is dit onderwerp helemaal niet voor mij weggelegd, want TV kijk ik maar amper. Hij staat wel eens aan in een dood moment van verveling, maar vaak ben ik het ook zo weer zat en gaat hij weer uit. Er is ook eigenlijk niks wat ik echt volg, want het bijhouden lukt mij toch niet. Ik heb afgelopen keer bijvoorbeeld geprobeerd om “Wie is de Mol?” te volgen, maar bij aflevering drie ging het al mis, miste ik een aantal afleveringen en lukte het me niet om deze via Internet weer in te halen.

Oké, ik volg “Goede Tijden, Slechte Tijden”. Dat geef ik toe. Maar het is niet zo dat ik vol spanning om 8 uur voor de buis zit en het is ook niet zo dat, als ik het mis, ik het bijvoorbeeld diezelfde avond nog terugkijk. Nee, soms loop ik makkelijk een week achter en dat lukt me dan weer wel om terug te kijken. Maar ja, een serie van iets meer dan 20 minuten terugkijken, gaat sneller dan een hele aflevering van “Wie is de Mol?”. En als ik heel erg achter loop, dan kijk ik toch het weekoverzicht?

Verder heb ik me helemaal nog niet verdiept in wat dit najaar voor ons in petto heeft qua televisieprogramma’s. Natuurlijk heb ik wel al het één en ander voorbij zien komen, zoals “Als de bruid van huis is..” en “Ieder huisje…” en op zich vind ik dat wel ‘vermakelijke’ televisie. Maar meer in de zin van: als ik er toevallig voorbij zap en er is niets anders wat ik wil zien, dan kan ik er wel bij blijven hangen in plaats van dat ik de tv uit zet.

Wat kijken jullie op tv deze herfst?
Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Simone 1 oktober 2014 op 10:02

  Ik kijk tegenwoordig erg weinig tv. Meestal kijk ik in de ochtend GTST terug. Verder volg ik ook niets. Ik vergeet het vaak weer. Of het moet wel héél erg leuk zijn. Maar daarom ben ik ook blij met Netflix, dan kan ik kijken wanneer het mij uitkomt 🙂
  Simone heeft onlangs geplaatst..PLOG: Dagje BredaPhoto

 • Reageer Marlissa 1 oktober 2014 op 20:01

  Goede tijden, barbie & michael, geer & goor, dubbeltje op zijn kant en Utopia kijk ik altijd hihi. Maar mis ik het een keer dan vind ik het ook geen ramp.
  Marlissa heeft onlangs geplaatst..6 beauty producten om een droge huid te voorkomen

 • Reageer Sas 3 oktober 2014 op 20:00

  Ik kijk eigenlijk altijd dezelfde series… Welk seizoen dan ook 😉
  Zodra het op tv is volg ik het. Netflix is nu ook een uitkomst, gewoon lekker 5 seizoenen kunnen doorkijken
  Sas heeft onlangs geplaatst..TGIF: Week#40/2014

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge