Challenges + Tags

Happy Herfst #8 – Tripjes in de herfst

De herfst is begonnen en ik maakte, geïnspireerd door de Fabulous Fall Blog Challenge van Amber en Neely, een Happy Herfst Blog Challenge. De Happy Herfst Blog Challenge bestaat uit tien onderwerpen waarover geblogd gaat worden. Meer weten hierover en/of wil je mee doen? Kijk dan even hier!

happy herfst blog challenge

De herfst is wel een seizoen waarin ik altijd probeer nog een trip of reisje te plannen. Gewoon een simpel weekendje weg bijvoorbeeld. Of voor datzelfde seizoen nog of voor in de winter. En dat hoeft dan geen verre reis te zijn, maar mag ook best een weekendje weg in eigen land zijn. Lekker in een bungalowpark of in een hotel.

Voor dit jaar hebben we op dit moment nog niets gepland staan. Het wordt elk jaar lastiger om iets te plannen, want Kevin krijg het steeds drukker. Soms baal ik daar echt enorm van. Ver vooruitplannen, wat eigenlijk wel moet met mijn werk, vindt hij ontzettend lastig en ik krijg het niet meer voor elkaar om vrij te krijgen als hij opeens de volgende week een paar dagen vrij inpland.

Toch wil ik echt nog wel proberen om een korte vakantie samen te gaan plannen deze herfst. Zeker omdat we dit hele jaar nog niet echt samen zijn weg geweest.

Gaan jullie nog weg deze herfst?
Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Wanda 9 oktober 2014 op 21:00

    Wij zijn net terug van een weekje in de Ardennen en hebben daar heerlijk genoten. Prachtige omgeving, heerlijk weer en gewoon lekker samen weg… Gewoon proberen om dat nog voor elkaar te krijgen hoor!
    Wanda heeft onlangs geplaatst..Wiebie’s Weekendtip | Leg je vakantieherinneringen vast!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge