Challenges + Tags

Happy Herfst #9 – Favorieten bezigheden

De herfst is begonnen en ik maakte, geïnspireerd door de Fabulous Fall Blog Challenge van Amber en Neely, een Happy Herfst Blog Challenge. De Happy Herfst Blog Challenge bestaat uit tien onderwerpen waarover geblogd gaat worden. Meer weten hierover en/of wil je mee doen? Kijk dan even hier!

happy herfst blog challenge

Wat vind ik nou leuk om te doen tijdens de herfst? Dat zijn eigenlijk wel een paar verschillende dingen. Zo vind ik het heerlijk om in de herfst lekker te gaan wandelen. In een bos bijvoorbeeld, maar ook gewoon in eigen dorp. Lekker warm aankleden, weggekropen in een dikke sjaal, het knisperen van de blaadjes onder je voeten horen en de frisse herfstlucht inademen.

Maar ik kan ook genieten van een goede herfststorm. Natuurlijk is dat iets minder als je nog plannen hebt om weg te gaan. Maar anders kruip ik lekker in een hoekje van de bank, bij het raam en met een dekentje om me heen. Warme thee erbij en kijken naar het natuurgeweld. Wind, regen, hagel en het liefst nog een paar klappen onweer er bij. Ik vind het prachtig.

Ook vind ik het nog steeds leuk om kastanjes te verzamelen. Vroeger knutselde we daar van alles mee. Tegenwoordig doe ik dat zelf niet meer, maar ga ik er wel graag met de kindjes op mijn werk op uit om opzoek te gaan naar deze bruine bolletjes. En stiekem merk ik dat, tijdens zo’n herfstwandeling waarover ik eerder in dit stuk vertelde, ik nog steeds wel eens een gevonden kastanje in mijn jaszak stop.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Sas 12 oktober 2014 op 11:34

    Herfstwandelingen staan bij mij ook op de planning!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge