Lifestyle

InstaSeptember ‘14

Hallo Instagram-dip…

Ik heb in de maand september maar zes foto’s op instagram gezet. Dat is wel ontzettend weinig. Maar goed, soms heb je van die periodes en dat is prima.

InstaSeptember InstaSeptember InstaSeptemberInstaSeptember InstaSeptember InstaSeptember

1. Een beetje luieren op de bank. Ik vind het soms heerlijk om, als ik ‘s ochtend om 7 uur ben opgestaan, rond 1 uur even mijn ogen een half uurtje te sluiten. 2. Ik was bezig in de tuin en brandde/prikte mezelf aan een brandnetel. Lang geleden dat dat me is overkomen. 3. Het uitzicht vanaf onze boot tijdens de gondelvaart. Prachtig de weerspiegeling van de zon op het water.

4. Vanaf het kastje wordt ik goed in de gaten gehouden wanneer ik achter mijn laptop zit. 5. Hier zullen jullie binnenkort meer over lezen. Dit zijn Travel Bug Dog Tags voor Geocaching. 6. In mijn vorige artikel had ik het er nog over: na een dagje zwemmen in Center Parcs daar ook nog een hapje wezen eten.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Manon 12 oktober 2014 op 10:33

  Oeehh ik heb zo een hekel aan brandnetels haha!
  Manon heeft onlangs geplaatst..Mijn 2 favoriete theesmaken van dit moment ♥

 • Reageer Tamarah 12 oktober 2014 op 12:57

  Herkenbaar de ene periode heb ik een overload aan foto’s terwijl een andere keer ik nauwelijks foto’s heb gemaakt. Ik heb mij vorige week ook aan een brandnetel gebrand terwijl ik aan het tuinieren was.. Echt een vervelende pijn is dat. En dat die zon lekker over het water scheen, fijn momentje!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..WINACTIE! Goodiebag (100 bloglovin followers)

 • Reageer Wanda 12 oktober 2014 op 14:41

  Heb ik ook hoor… toen we vorige week in de Ardennen waren, heb ik tig foto’s geplaatst en nu we weer thuis zijn, amper iets…
  Ik heb je trouwens genomineerd voor de Sunshine Blogger Award, voor details zie mijn blog!
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Happy Moments of Belgium… # 13

 • Reageer Simone 12 oktober 2014 op 15:30

  Ik ben ook met periodes heel druk met foto’s op instagram en soms kijk ik alleen maar. Maar das niet erg. Leuke foto’s hoor. Op die brandnetel foto na dan, brrr!
  Simone heeft onlangs geplaatst..SPAM JE BLOG!

 • Reageer Nicetobeout 12 oktober 2014 op 20:59

  altijd leuk zwemmen in centerparcs!
  Nicetobeout heeft onlangs geplaatst..Landelijke Dag Psychische Gezondheid & #diagnoseheelnormaal

 • Reageer Saar 13 oktober 2014 op 14:31

  Ben benieuwd naar je Geocachingblog.
  Saar heeft onlangs geplaatst..Fotodagboek: Week 41

 • Reageer Mama van Vesper 13 oktober 2014 op 22:06

  mooie foto’s! Leuk overzicht!
  Mama van Vesper heeft onlangs geplaatst..Monthly instagram: September 2014

 • Reageer Sas 16 oktober 2014 op 19:51

  Oei, die brandnetel plek ziet er niet fijn uit…
  Sas heeft onlangs geplaatst..Tips & Trucs: Klusserdeklus!

 • Reageer Tineke 26 oktober 2014 op 10:49

  Hele leuke foto`s meid! Wat heb jij trouwens een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen via bloglovin, hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog.
  Liefs

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge