Travel + Trips

PLOG | Dagje Center Parcs

Ongeveer een jaar geleden won ik de wekelijkse Twitteractie van Center Parcs Heijderbos en werd ik uitgenodigd om samen met nog iemand gratis te komen zwemmen in hun Aqua Mundo. Al een paar keer had ik geroepen: “Daar moeten we nu echt even een datum voor prikken”, maar steeds vergaten we dat weer. Tot ik zag dat de prijs nog maar iets langer dan een maand geldig was. Uiteindelijk besloten we op zaterdagavond om de zondag daarna te gaan. Vandaag een PhotoLOG (PLOG) van die dag.

center parcs

Goedemorgen! Om 7 uur was ik al wakker, terwijl ik mijn wekker om 8 uur had gezet. Kevin had gezegd dat hij tot 10 uur wilde slapen en dat we dan tussen 11 uur en half 12 weg zouden gaan. Ik had dus nog even lekker de tijd om te ontbijten, wat aan de was te doen, de fotocamera’s bij elkaar te zoeken (en waar nodig om te laden) en wat voor mezelf te doen.

center parcs

Het uitzicht vanuit de logeerkamer. Het belooft een mooie dag te worden, dus we zouden ook vast nog wel een stukje gaan wandelen bij Center Parcs.

center parcs

Zoals ik al verwachtte, waren beide compact camera’s (bijna) leeg. De Sony werd aan de oplader gelegd en voor de Lenco onderwatercamera zocht ik nieuwe AAA batterijen op.

Ik deed nog een wasje en toen was het kwart voor 10 en tijd om Kevin te ‘helpen met opstaan’. Na ongeveer een half uurtje was hij echt wakker en uit bed en konden we onze spullen gaan pakken. Sporttas, zwemkleding, handdoeken, enzovoorts. Omdat we besloten hadden daar gelijk ook wat te eten in één van de restaurants, nam ik ook wat basic make-up, shampoo en mijn borstel mee. Meestal ga ik gewoon zo uit het zwembad naar huis en douche ik thuis wel. Nu maar even een beetje opfrissen na het zwemmen. Ik maakte nog wat broodjes met gebakken ei om mee te nemen en tegen half 12 stapten we de auto in.

center parcs

Onderweg nog even gestopt bij een benzinestation voor wat drinken en wat te snoepen. Omdat we zo kort van te voren dit uitje hadden gepland, hadden we eigenlijk niks in huis om mee te nemen. Daar hadden we met het doen van de boodschappen geen rekening mee gehouden.

center parcs

We zijn er! We mochten gratis parkeren en bij de receptie kon ik onze gewonnen zwembadkaartjes ophalen. Gelijk daar nog even nagevraagd of het een mogelijk was dat we in één van de restaurants bleven eten en dat was geen probleem. Mooi! We gingen de Market Dome in en reserveerde voor het Market Restaurant om half 7. Daarna was het gelijk door naar het zwembad.

center parcs

We hebben heerlijk gezwommen en genoten van de golven en de wildwaterbaan. Ook zijn we nog steeds super blij met onze onderwatercamera. Altijd weer gek om het water in te lopen met een camera in je hand. Zeker omdat die van ons van buiten gewoon oogt als een normale camera. Grappig ook om te zien dat mensen niet meer op kijken van een GoPro in het water, maar wel nog drie keer om kijken als ze onze camera zien.

center parcs

Tussen door aten we onze broodjes met gebakken ei en probeerde ik wat Zweedse puzzels op te lossen. Daarna deden we nog een tweede rondje zwembad en gingen we iets na half 4 het zwembad weer uit. Afdrogen, aankleden en daarna brachten we de sporttas terug naar de auto, want daar hoefden we natuurlijk niet mee te blijven sjouwen.

center parcs

Voor dat we gingen eten, wilden we nog even een rondje over het park heen lopen. Even genieten van het mooie weer van die dag. Als eerste kwamen we deze schattige varkentjes tegen. Wat een schattige beestjes. Ze trokken dan ook een hoop aandacht van andere mensen.

center parcs

We wandelden naar de andere kant van het meertje en genoten even van het uitzicht. Ik vind Center Parcs parken er altijd zo mooi uitzien. Prachtig zo verscholen in de natuur. Daarna liepen we weer terug en dronken we nog even een drankje voordat we naar het restaurant toe gingen.

Het Market Restaurant is een lopend buffet restaurant en daar ligt altijd wel iets naar mijn smaak. Ik heb daar weinig foto’s gemaakt, want het licht was daar een beetje te slecht voor. We zijn in ieder geval een flink aantal keer naar het buffet gelopen. Drie keer voorgerecht, drie keer hoofdgerecht en toen nog voor het toetje. Elke keer een beetje, zodat we van alles konden proeven.

center parcscenter parcs

Gezond en ongezond door elkaar, voor vanavond maakte het even helemaal niet uit. We hebben ontzettend genoten en zaten tot één van de laatste mensen nog in het restaurant. Pas na half 9 gingen we weg en begon de reis naar huis.

En daar houdt deze plog op, want verder heb ik geen foto’s meer gemaakt. Moe maar voldaan hebben we thuis nog even op de bank gezeten om vervolgens lekker naar bed toe te gaan. Het was een geslaagd dagje uit.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Manon 10 oktober 2014 op 11:45

  Super leuke fotos! Het is altijd wel leuk in center parcs
  Manon heeft onlangs geplaatst..Catrice – Quick Dry & High Shine Topcoat

 • Reageer Simone 10 oktober 2014 op 15:56

  Leuke foto’s! Ergens begin volgend jaar ga ik met mijn vriend weer lekker een weekendje naar centerparcs! Kijk er nu al weer naar uit. Vind het heerlijk daar 🙂
  Simone heeft onlangs geplaatst..8 Dingen die je wel kunt doen als je ziek bent

 • Reageer Wanda 11 oktober 2014 op 11:12

  Leuke plog! in Center Parcs ben ik al jaren niet meer geweest, vroeger kwamen we er met familie wel vaak maar ik vind over het algemeen de parken flink verouderd en aangezien ik niet van dit soort zwembaden ben, ga ik liever naar een park van Roompot of Landall, scheelt vaak ook een hoop in geld…
  Wanda heeft onlangs geplaatst..Happy Moments of Belgium… # 13

 • Reageer Tamara 11 oktober 2014 op 11:29

  Heerlijk zo lekker zwemmen op een centerparks. Ik wil graag nog een keer naar de Eemhof in Flevoland. Leuke foto’s van jullie samen <3
  Tamara heeft onlangs geplaatst..Kinderboekenweek 2014

 • Reageer Tamarah 11 oktober 2014 op 21:34

  Ohw heerlijk een dagje Centerparcs.. echt even genieten om daar te zwemmen!
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..WINACTIE! Goodiebag (100 bloglovin followers)

 • Reageer Sas 12 oktober 2014 op 11:49

  Leuke foto’s. Centerparcs is zo heerlijk! Wij willen er waarschijnlijk in December heen gaan 🙂
  Sas heeft onlangs geplaatst..10 Plugins waar mijn blog niet zonder kan

 • Reageer Veronica 12 oktober 2014 op 12:38

  Wat een heerlijke dag hebben jullie gehad! Ik vind center parcs altijd veel te duur om een dagje te bezoeken. Wij gaan wel elk jaar met familie naar een huisje maar tot op heden is dat ons altijd nog tegengevallen helaas. De parken zijn wel leuk maar omdat wij een acht persoons huisje willen zitten wij altijd in een of andere uithoek van het park weggestopt en dat vind ik persoonlijk heel ongezellig. De zwembaden vind ik wel altijd erg tof! Bij welk park waren jullie geweest?
  Veronica heeft onlangs geplaatst..Mijn neefjes

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge