Travel + Trips

FOOD ♦ Fusion Plaza in Hulshorst

Tijdens ons laatste weekendje weg, zijn Kevin en ik lekker wezen eten bij Fusion Plaza in Hulshorst. Fusion Plaza is een live Wok-Grill restaurant waar je voor een vaste prijs, twee uur lang, heerlijk kan eten en drinken. Wij belden zaterdag aan het einde van de middag om te reserveren voor diezelfde avond. We wilde reserveren voor zes uur. We kregen te horen dat het dan half zes zou worden of anders pas half acht/ acht uur. Waarschijnlijk werken ze op de drukke dagen met vaste tijden, maar daar kon ik op de site zo snel even niet over terug vinden. Half zes was voor ons echter prima.

Toen we aan kwamen, stonden er al een aantal mensen te wachten bij de counter. Het bleek dat we de grote drukte gelukkig nog voor waren, want even later stond de rij tot aan buiten. Het was die avond vooraf betalen, waarschijnlijk in verband met de verwachte drukte. Dat zorgde er voor dat je wat langer moest wachten voor je naar je tafel werd gebracht, maar aan de andere kant hoef je dan na afloop niet lang te wachten tot je kan afrekenen.

Fusion Plaza

We werden naar onze plaats gebracht en er werd gevraagd of we bekend waren met het concept. Ik gaf aan dat ik wel een idee had, maar dat we hier nog nooit eerder geweest waren. Het personeel legde ons uit waar we alles konden vinden en hoe het zat met de wok, grill en teppenyaki en toen konden we ons eerste buffetrondje doen. Er was ontzettend veel keuze, zowel qua dingen die daar al kant en klaar lagen als de dingen die live voor je bereid zouden worden in de wok, op de lavagrill of op de teppenyakiplaat. Ik zag bijvoorbeeld kangoeroe en kikkerbilletjes voorbij komen. Ook hebben we voor het eerst sushi gegeten. Onze mening? Om eerlijk te zijn vonden we het niet heel bijzonder. Maar goed, het was ook geen sushirestaurant, dus misschien kan het wel veel beter.

We hebben van alles geprobeerd en het was echt heerlijk. Het drinken was bij de prijs inbegrepen. Je kon dan kiezen uit bier, wijn, verschillende frisdranken, koffie, thee en sapjes. Wij betaalden op deze zaterdagavond €27,- euro per persoon. Van maandag tot en met donderdag betaal je €24,75 per persoon. Voor die prijs mag je twee uur onbeperkt eten. Voor meer informatie kun je kijken op de website fusionplaza.nl

We waren zo druk met eten, genieten en kletsen, dat ik vergeten ben om foto’s te maken. De foto’s die ik gebruik zijn van hun eigen website.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Manon 19 november 2014 op 08:38

  Dat ziet er goed uit!
  Manon heeft onlangs geplaatst..【 Wishlist Loavies #1 】

 • Reageer Jenn 19 november 2014 op 10:48

  Leuk! Het concept ken ik 🙂
  Jenn heeft onlangs geplaatst..Favorieten: quotes

 • Reageer Tamarah 20 november 2014 op 07:51

  Wat geinig! Ik ken het concept voornamelijk van op vakantie, al hebben we wel een wokrestaurant naast de deur (maar das toch wat anders). En mooi dat het in Hulshorst is, dat is hier mooi dichtbij haha.
  Tamarah heeft onlangs geplaatst..Poezenvrienden

 • Reageer Northflix 20 november 2014 op 16:53

  Klinkt goed! Ik ben dol op dit concept…
  Niet te vaak, maar eens per half jaar kan ik er zeker van genieten.
  Northflix heeft onlangs geplaatst..Onvriendelijk winkelpersoneel: Niet te geloven!

 • Reageer Deisy 20 november 2014 op 21:58

  Het ziet er wel nice uit zeg! Wat grappig trouwens dat je vooraf moet betalen, dat heb ik nou nog nooit meegemaakt haha!
  Deisy heeft onlangs geplaatst..En dan realiseer jij je: ik word “oud”

 • Reageer bymarlayne 21 november 2014 op 18:57

  Lijkt me wel leuk om daar eens te eten 🙂
  bymarlayne heeft onlangs geplaatst..Als ik later rijk ben..

 • Reageer kim 22 november 2014 op 00:16

  Ziet er goed uit! Ook niet duur voor dat het drinken erbij in zat.
  kim heeft onlangs geplaatst..Friday Favorites: #3

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge